آریا جوان - ایرنا / رئیسجمهوری آمریکا که از شکست حزب جمهوریخواه در انتخابات میان دوره ای کنگره هراس دارد بار دیگر تهدید کرد که به «کوه کلنگ» در ایران که ادعا می کند در آن تأسیسات هستهای قرار دارد، حمله خواهد کرد.
به گزارش شبکه سی ان ان، دونالد ترامپ در جریان دیداری با رهبران کشورهای عرب حوزه خلیج فارس در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل گفت: شاید مجبور شویم یک منطقه را هم منهدم کنیم: کوه کلنگ. ما در حال حاضر فعالیت زیادی در این منطقه نمیبینیم، اما اگر چنین فعالیتی ببینیم، بلافاصله آن را منهدم خواهیم کرد.
با این حال، تنها چند دقیقه پیش از این اظهارات، ترامپ مدعی شده بود که تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هستهای «پایان یافته» است.
وی بار دیگر درباره احتمال پایان یافتن جنگ با ایران پس از انتخابات میاندورهای سخن گفت و افزود: حزب جمهوریخواه در این انتخابات با خطر از دست دادن کنترل کنگره مواجه است.