سه شنبه ۲ دي ۱۴۰۴

نگاه سیاسی

ای‌اف‌سی مانع شد؛ لغو بازی میلان-کومو در استرالیا

ای‌اف‌سی مانع شد؛ لغو بازی میلان-کومو در استرالیا
آریا جوان - ورزش ۳ /برگزاری دیدار میلان و کومو در استرالیا لغو شد. پروژه‌ای جاه‌طلبانه که در نهایت به سد مخالفت‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا خورد. این مسابقه قرار بود ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /برگزاری دیدار میلان و کومو در استرالیا لغو شد. پروژه‌ای جاه‌طلبانه که در نهایت به سد مخالفت‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا خورد.
این مسابقه قرار بود به‌عنوان نخستین بازی یک لیگ معتبر اروپایی خارج از کشور میزبان برگزار شود، اما به‌دلیل ریسک‌های مالی و پیچیدگی‌هایی که در لحظات پایانی به‌وجود آمد، از دستور کار خارج شد. اتزیو سیمونلی، رئیس لیگ سری آ، امروز رسما اعلام کرد کنفدراسیون فوتبال آسیا در ساعات پایانی درخواست‌هایی غیرقابل قبول را به فدراسیون فوتبال استرالیا ارائه داده و همین مسئله، با وجود هماهنگی بین دولت استرالیا و لیگ ایتالیا، عملا برگزاری بازی در شهر پرث در تاریخ ۸ فوریه را ناممکن کرده است.

آریا جوان

دیدار میلان و کومو قرار بود در اصل قرار بود در سن‌سیرو برگزار شود شود اما این ورزشگاه در آن تاریخ، مراسم افتتاحیه المپیک زمستانی میلان–کورتینا را میزبانی خواهد کرد. فدراسیون فوتبال ایتالیا با انتقال محل بازی موافقت کرده بود و حتی یوفا پس از تردید اولیه، در ماه اکتبر چراغ سبز نشان داده بود.
بازار
لیگ ایتالیا علاوه بر دلایل اجرایی، این مسابقه را فرصتی برای توسعه برند سری آ در بازارهای خارجی می‌دید و معتقد بود فوتبال باید همان مسیری را برود که پیش‌تر رشته‌هایی مثل دوچرخه‌سواری، لیگ فوتبال آمریکایی NFL و لیگ بسکتبال NBA رفته‌اند.
اما برنامه‌ها زمانی به بن‌بست خورد که کنفدراسیون فوتبال آسیا شروطی تازه مطرح کرد؛ از جمله در اختیار گرفتن مسئولیت انتخاب داوران. هرچند لیگ ایتالیا در ۱۸ دسامبر اعلام کرده بود این مسئله حل شده، اما تشدید مطالبات در ساعات پایانی، همه‌چیز را تغییر داد.
لغو این مسابقه، تنها دو ماه پس از منتفی شدن پروژه مشابهی در لالیگا رخ داد. دیدار برنامه‌ریزی‌شده بارسلونا و ویارئال در میامی که آن هم پس از موجی از انتقادها و مخالفت‌های داخلی در اسپانیا کنار گذاشته شد.


نظرات شما