آریا جوان - ورزش 3 /سرمربی تیم پرسپولیس ساعتی پیش با حضور در ورزشگاه سن سیروس به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. او همچنین به ورزشگاه سیروس قایقران رفت تا چمن این ورزشگاه را هم زیر نظر بگیرد و از شرایط آن مطلع شود که به نظر وضعیت مناسبی داشته است.
اوسمار که به دلیل علاقه به کیفیت چمن بازیهای خانگی تیمش را به ورزشگاه دستگردی انتقال داده، تاکید زیادی به بازی روی زمین دارد و از این رو این موضوع در دیدار مقابل ملوان هم اهمیت زیادی برایش خواهد داشت. خصوصا اینکه بازیکنان تکنیکی تیمش هم در دیدار فردا آماده بازی خواهند بود.

نکته مهم اینکه دیدار فردای پرسپولیس مقابل ملوان هم بدون حضور تماشاگر برگزار خواهد شد و اوسمار بعد از فجر و فولاد، از رویارویی با تماشاگران یک تیم دیگر هم جان سالم به در برده است. هرچند که تیم او دو بازی قبلی را با شکست به پایان رساند.
بازار