چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

نگاه سیاسی

مخبر: جوانان نخبه قادر به ارائه راه‌حل‌های مؤثر برای مسائل کشور هستند

مخبر: جوانان نخبه قادر به ارائه راه‌حل‌های مؤثر برای مسائل کشور هستند
آریا جوان - مهر / مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب گفت: ظرفیت‌های ایران بسیار فراتر از مشکلات کنونی است و جوانان نخبه و شرکت‌های دانش‌بنیان ما قادر به ارائه راه‌حل‌های مؤثر ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر / مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب گفت: ظرفیت‌های ایران بسیار فراتر از مشکلات کنونی است و جوانان نخبه و شرکت‌های دانش‌بنیان ما قادر به ارائه راه‌حل‌های مؤثر برای مسائل کشور هستند.
جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دیداری با مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب، بر لزوم همگرایی دستگاه‌ها برای حل مشکلات اقتصادی و استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی تأکید کردند.
بازار


در این نشست که به میزبانی محمد مخبر برگزار شد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی از فراکسیون ها و کمیسیون های مختلف، به بررسی موضوعات مهمی از جمله وضعیت اقتصادی، نظام پرداخت یارانه‌ها، تخصیص ارز، مقابله با تحریم‌های ظالمانه، دستیابی به
رشد اقتصادی ۸ درصدی و افزایش سرمایه‌گذاری در بخش تولید پرداختند. آنان بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان برای خروج از چالش‌های کنونی تأکید کردند.
در این دیدار که در فضایی همدلانه و با هدف تقویت تعامل برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم برگزار شد، مخبر پس از استماع گزارش و دیدگاه های نمایندگان، با اشاره به توانمندی‌های گسترده کشور، اظهار داشت: ظرفیت‌های ایران بسیار فراتر از مشکلات کنونی
است و جوانان نخبه و شرکت‌های دانش‌بنیان ما قادر به ارائه راه‌حل‌های مؤثر برای مسائل کشور هستند.


وی افزود: همه دستگاه‌های اجرایی، تقنینی و فعال در بخش های اثربخش اقتصادی به ویژه بخش خصوصی می توانند با وحدت رویه و زبان مشترک، در مسیر حل مشکلات گام بردارند و این اتفاق از دستورات و رهنمود های صریح رهبری معظم انقلاب است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین، وحدت و هماهنگی میان تمام بخش ها را عامل اصلی عبور از شرایط خاص فعلی دانست و خواستار بسیج همه ظرفیت‌های علمی و اقتصادی برای تقویت تولید داخلی و مقابله با محدودیت‌های ناشی از تحریم شد.
مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در ادامه با اشاره به ظرفیت بی کران علمی و نخبگانی کشور گفت: یقین داریم ظرفیت های نرم افزاری و سخت افزاری کشور از مشکلات فعلی بیشتر است و با توجه به توانایی جوانان و شرکت های دانش بنیان می توان در نظام
تولید و توزیع تحول های شگرفی ایجاد کرد و حتی در شرایط تحریم هم می توان رشد اقتصادی را شاهد بود.
وی افزود: همه باید به عبور از شرایط فعلی کمک کنیم و هر بخش اگر مقوله بهره وری و استفاده از ایده های دانش محور و پیش آفرینانه را دریابد، قطعا اتفاقات خوب اقتصادی درون زا در کشور شکل خواهد گرفت.


نظرات شما