آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه آلو گوبی خواندنی

طرز تهیه آلو گوبی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - آلو گوبی یکی از انواع غذاهای پر ادویه و خوشمزه هندی است که با ترکیب گل کلم با سبزیجات دیگر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلو گوبی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر گل کلم 500 گرم سیب زمینی 3 عدد متوسط پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 4 عدد سیر 2 حبه زنجبیل تازه 1 تکه کوچک آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری ادویه گرام ماسالا ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی زردچوبه و روغن به مقدار کافی طرز تهیه آلو گوبی مرحله اول برای تهیه آلو گوبی خوشمزه به روش هندی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 2 لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت 30 تا 40 دقیقه به طور کامل بپزند. مرحله دوم پساز اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را پوست می گیریم، سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در همین حین گل کلم ها را به صورت گل های کوچک و یکدست خرد می کنیم. مرحله سوم در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین 1 قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می کنیم. زمانی که آب جوش آمد، گل کلم ها را اضافه می کنیم. مرحله چهارم حالا 15 دقیقه صبر می کنیم، سپس گل کلم ها را از آب جوش خارج کرده و آبکشی می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم. مرحله پنجم پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر و زنجبیل را رنده می کنیم و به همراه ادویه ها به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود، سپس گل کلم و سیب زمینی را اضافه می کنیم. مرحله ششم در این مرحله مواد را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شده و خامی آن به طور کامل گرفته شود. مرحله هفتم در این مرحله گوجه فرنگی ها را داخل تابه رنده می کنیم، سپس آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه طعم غذا را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه می کنیم. مرحله هشتم حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم خوراک با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. پس از اینکه خوراک به روغن افتاد، مقداری جعفری یا گشنیز خرد می کنیم و رویآن می ریزیم. این خوراک خوشمزه را معمولا با نان سرو می کنند.

آلو گوبی یکی از انواع غذاهای پر ادویه و خوشمزه هندی است که با ترکیب گل کلم با سبزیجات دیگر تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آلو گوبی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
گل کلم500 گرم
سیب زمینی3 عدد متوسط
پیاز1 عدد
گوجه فرنگی4 عدد
سیر2 حبه
زنجبیل تازه1 تکه کوچک
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
ادویه گرام ماسالا½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه آلو گوبی
مرحله اول
برای تهیه آلو گوبی خوشمزه به روش هندی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 2 لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها به مدت 30 تا 40 دقیقه به طور کامل بپزند.
مرحله دوم
پساز اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، آنها را پوست می گیریم، سپس به صورت حبه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در همین حین گل کلم ها را به صورت گل های کوچک و یکدست خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. در همین حین 1 قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می کنیم. زمانی که آب جوش آمد، گل کلم ها را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا 15 دقیقه صبر می کنیم، سپس گل کلم ها را از آب جوش خارج کرده و آبکشی می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر و زنجبیل را رنده می کنیم و به همراه ادویه ها به تابه اضافه می کنیم. در ادامه مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود، سپس گل کلم و سیب زمینی را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله مواد را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شده و خامی آن به طور کامل گرفته شود.
مرحله هفتم
در این مرحله گوجه فرنگی ها را داخل تابه رنده می کنیم، سپس آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه طعم غذا را می چشیم و به مقدار دلخواه نمک و ادویه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم خوراک با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. پس از اینکه خوراک به روغن افتاد، مقداری جعفری یا گشنیز خرد می کنیم و رویآن می ریزیم. این خوراک خوشمزه را معمولا با نان سرو می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/740474/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اعتراض کاسیاس: دیگر توپ طلا را قبول ندارم

راه بازگشت پرسپولیس به صدر جدول از دروازه «لک» می‌گذرد

معرکه شبانه شرکت توسعه و تجهیز در بازی پرسپولیس!

«ازدواج به هنگام» پاسخ‌گوی نیازهای متفاوت عاطفی جوانان

مرد متهم به آزار دختر خردسال محاکمه شد

این دعا فرزندان شما را از بلا حفظ می‌کند

خواهر و برادری، یک جنگ همیشگی یا یک رقابت سالم؟

روستایی که 18 سال زاد و ولد نداشته است

راهکارهای خانگی رفع گلو درد کودکان

کنایه بانوی اصلاح‌طلب به برخی مردان عالم سیاست

خبرنگار آخرین خبر خطاب به سخنگوی دولت: امیدواریم شما ارتباط بیشتری با خبرنگاران داشته باشید

سخنگوی دولت: دولتمردان اجازه نمی‌دهند بحران تولید شود و مردم در فشار قرار گیرند

فرمانده سپاه: پوشش واکسیناسیون کرونا موجب بالا رفتن اعتبار ایران شد

رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت فردا به مجلس می‌روند

معدوم سازی بیش از 6 هزار کیلوگرم محصولات غذایی فاسد در کیش

نمایش «بیلمَن» به اجرای ویژه رسید

خوانش معاصر از متون کلاسیک با حضور چهار پژوهشگر

جدول اجراهای اولین دوره نمایشنامه‌خوانی در تماشاخانه جوانمرد

انتشار فراخوان دومین جشنواره «تئاتر کاغذی»

ساعت اجرای نمایش «بانوی محبوب من» تغییر می‌کند

تصاویر | جشنواره «من یک عراقی‌ام، من ادبیات می‌خوانم» با 30 هزار جلد کتاب رایگان

تحولات نویسنده‌ای که دچار رکود قلم شده است

افشای مشخصات دوربین و صفحه نمایش گلکسی S22 و S22 پلاس

ظاهرا گوگل پشتیبانی از دو سیم کارت را در اندروید اوتو آغاز کرده است

موتو اج X30 احتمالا اولین گوشی هوشمند مجهز به پردازنده‌ی اسنپدراگون 8 نسل یک خواهد بود

روش ایجاد میانبر برای یک فایل یا فلدر در مک

خرید گام به گام بیت کوین از اکس نوین

گلکسی A23 سامسونگ احتمالا به دوربین 50 مگاپیکسلی مجهز خواهد شد

کان: لواندوفسکی لایق کسب توپ طلا بود

داور ایرانی توپ طلا به چه کسی رای داد؟

غلامپور: اگر اجازه دهند، استقلال قهرمان می‌شود

بی‌محلی مسی به لاپورتا در مراسم توپ طلا

تمجید سایت چینی از قدرت تیم ملی فوتبال ایران

استقلال، بازنده‌ای که فقط باخت ندارد!

پرسپولیس سربلند در پرونده شکایت تیم سعودی

تلویزیون، خانواده مسی را سانسور کرد

مرمت پل تاریخی کشکان

مرزهای خرمشهر آماده منع ورود مسافران بیمار

کارخانه چرم خسروی تبریز، تجلی‌گاه هنر و صنعت

کامران قاسم پور نفر اول وزن 92 کیلوگرم/ اختصاص 200 هزار دلار جایزه نقدی به کشتی گیران برتر

محمد بنا: قهرمانی ارتش های جهان بسیار با اهمیت بود/ چرخه ی انتخابی راه را برای پیشرفت کشتی گیران جوان باز کرده است

ایراندوست 30 بازیکن را به اردوی تیم ملی فوتبال بانوان فرا خواند

قرارداد سوآپ گازی ایران را به قطب بزرگ انرژی منطقه تبدیل می‌کند

ریاض نگران سویه «اومیکرون» نیست

قرارداد سوآپ گازی مبادلات اقتصادی ایران با همسایگان را افزایش می‌دهد

تصویب آیین‌نامه‌های تأمین منابع مالی سرمایه‌گذاری‌های نفتی شتاب می‌گیرد

کمیته تحقیق آتش‌سوزی تعمیرگاه ترابری نفت و گاز مسجدسلیمان تشکیل شد

قیمت طلای سیاه افزایش یافت

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان

تقویم تاریخ/ روز بزرگداشت «شیخ مفید»