آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه کوفته مصری خواندنی

طرز تهیه کوفته مصری
  بزرگنمايي:

آریا جوان - کوفته مصری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور مصر است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته مصری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 6 نفر گوشت چرخ کرده مخلوط 1 کیلوگرم پیاز 2 عدد بزرگ سیر 3 حبه جعفری 1 دسته متوسط نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری دارچین ¼ قاشق چایخوری سیب زمینی 4 عدد هویج 4 عدد گوجه گیلاسی 12 عدد مواد لازم سس کوفته گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ آب 1٫5 فنجان سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل سیاه و دارچین به مقدار دلخواه طرز تهیه کوفته مصری مرحله اول برای تهیه کوفته مصری ابتدا پیاز و سیر را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به کاسه اضافه می کنیم. مرحله دوم در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم. مرحله سوم پس از گذشت یک ساعت مایه کوفته را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم و آنرا به صورت لوله ای شکل می دهیم. به همین صورت تمام مایه کوفته را آماده می کنیم و در یک سینی می چینیم. مرحله چهارم در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم. مرحله پنجم در پایان کوفته های سرخ شده را کنار می گذاریم، سپس هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به همراه گوجه گیلاسی ها به همان تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم. مرحله ششم حرارت زیر را کم می کنیم و به سراغ آماده کردن سس کوفته می رویم. برای این منظور گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و پوره می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. مرحله هفتم پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه سس کچاپ را به همراه گوجه فرنگی پوره شده اضافه می کنیم. مرحله هشتم حالا مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه نصف فنجان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بجوشد. مرحله نهم پس از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد و کاملا یکدست شد، کوفته ها را به همراه هویج، سیب زمینی و گوجه گیلاسی به تابه سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد کوفته ها برود و غلیظ شود، سپس غذا را سرو می کنیم.

کوفته مصری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور مصر است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته مصری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 6 نفر
گوشت چرخ کرده مخلوط1 کیلوگرم
پیاز2 عدد بزرگ
سیر3 حبه
جعفری1 دسته متوسط
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
دارچین¼ قاشق چایخوری
سیب زمینی4 عدد
هویج4 عدد
گوجه گیلاسی12 عدد
مواد لازم سس کوفته
گوجه فرنگی2 عدد بزرگ
آب1٫5 فنجان
سس کچاپ1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و دارچینبه مقدار دلخواه
طرز تهیه کوفته مصری
مرحله اول
برای تهیه کوفته مصری ابتدا پیاز و سیر را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی با دست ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم
پس از گذشت یک ساعت مایه کوفته را از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم و آنرا به صورت لوله ای شکل می دهیم. به همین صورت تمام مایه کوفته را آماده می کنیم و در یک سینی می چینیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
در پایان کوفته های سرخ شده را کنار می گذاریم، سپس هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم، سپس به همراه گوجه گیلاسی ها به همان تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم.
مرحله ششم
حرارت زیر را کم می کنیم و به سراغ آماده کردن سس کوفته می رویم. برای این منظور گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم و پوره می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. در ادامه سس کچاپ را به همراه گوجه فرنگی پوره شده اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و دارچین اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه نصف فنجان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم بجوشد.
مرحله نهم
پس از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد و کاملا یکدست شد، کوفته ها را به همراه هویج، سیب زمینی و گوجه گیلاسی به تابه سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خورد کوفته ها برود و غلیظ شود، سپس غذا را سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/724017/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرز تهیه ووپی پای کدو حلوایی

طرز تهیه خرما شکلاتی

طرز تهیه آلو گوبی

طرز تهیه قلیه لری

طرز تهیه کیک نشاسته ای

بازی‌های ذهن فریبکار: 30 حقیقت روانشناسی عجیب درباره ناخودآگاه ما

مرگ فضانوردان در فضا و اتفاقاتی که برایشان می‌افتد: سرنوشت جسد آن‌ها چیست

5 مورد از زیباترین مزارع خورشیدی جهان در راستای تولید انرژی پاک

15 نشانه ذهن بالغ برای شناخت بلوغ شخصیتی شما در رویارویی با مسائل مختلف

تکنیک‌های از بین بردن پف صورت

درخت تصمیم گیری چیست و چه کاربردهایی دارد؟

رنگساژ کردن مو چیست و چگونه انجام می‌شود؟

15 متن زیبا برای دخترم که زندگیمه، از زبان پدر و مادر

آشنایی با بازار کار رشته هتلداری و گرایش های مختلف آن

بیش از 31 هزار نفر از روستاییان و عشایر کم‌درآمد کرمانشاه رایگان بیمه می‌شوند

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای لرستان خبر داد: صدور موافقت‌نامه اصولی 3 روزه برای متقاضیان تاسیس آموزشگاه‌های آزاد اجرایی شد

ششمین جلسه هیأت فنی اشتغال اتباع خارجی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان برگزار شد

اختصاص 322 میلیارد ریال برای حمایت از مشاغل خانگی در سمنان

مدیرکل تعاون ، کارو رفاه اجتماعی خراسان رضوی: رشد و توسعه کشور در گرو حمایت، نگاه و ایده های کارآفرینان است

بیش از 10 هزار نفر- دوره آموزش مهارتی برای متقاضیان در زنجان ارائه شده است

کاهش 33 درصدی حوادث ناشی از کار منجر به فوت در خراسان شمالی

بیش از 1446 نفر در طرح یارانه دستمزد در استان چهارمحال و بختیاری جذب کار شدند

سال گذشته نزدیک به 6 میلیارد تومان تسهیلات تخصیصی مشاغل خانگی به کردستانی ها پرداخت شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان: امنیت فضای سایبر موجب رونق کسب و کارها می شود

پانزدهمین دوره مسابقات قرانی جامعه کار و تلاش استان کرمانشاه برگزار شد

بیش از 207 میلیارد تومان تسهیلات کرونا در قزوین پرداخت شد

لزوم پیگیری مشکلات دختران بازمانده از تحصیل در هرمزگان

صدور بیش‌از 5 هزار شناسنامه برای فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی

حضور معاون امور زنان و خانواده در مراسم هفته ملی سلامت بانوان ایران

امضای تفاهم‌نامه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با معاونت توسعه روستایی

تخریب ناگهانی طلافروشی توسط یک راننده زن!

حکمت/ تفاوت عاقل و جاهل

دوستی جالب یک سگ با اردک!

مهربانی اردک با ماهی‌ها!

ضرب المثل/ قاپ کسی را دزدیدن

تکنیک‌های حیرت‌انگیز یک تکواندوکار حرفه‌ای!

برگی از تاریخ/ سرنوشت ناگوار ماری آنتوانت منفورترین ملکه تاریخ

لحظه هولناک انفجار سنگ 3 هزار تنی در آزادراه تهران

ترکیب‌های غذایی عجیب و حال‌‎بهم زنی که مردم جهان می‌خورند!

داستانک/ ماهیِ نظر کرده

آتش سوزی ناگهانی نفتکش و عکس‌العمل سریع راننده

دوست نداره ازش فیلم بگیرن!

4 گوشه دنیا/ ماجرای کشف جعبه های مرموز در سواحل برزیل

وقتی یک بز شکمو مصاحبه را خراب می‌کند!

سخن بزرگان/ ماموریت ما در زندگی چیست؟

علاقه عجیب یک جغد احساساتی به نوازش شدن!

دعوای عقاب‌ها بر سر ساختن لانه!

وقتی فیل‌ها به جان کدوتنبل‌ها می افتند!

حمله ناگهانی خرس قهوه‌ای به زن باردار در سیرک!

سیل شدید در هند یک خانه را در خود بلعید!