آریا جوان

آخرين مطالب

قوچان‌نژاد: پیشنهادی از ایران نداشته‌ام ورزش

  بزرگنمايي:

آریا جوان - رضا قوچان‌نژاد احتمال انتقالش به لیگ برتر ایران را رد نکرده و تأکید می‌کند هر پیشنهادی داشته باشد را بررسی خواهد کرد
روزنامه همشهری: رضا قوچان‌نژاد با پشت سر گذاشتن 2فصل سخت در زووله بازیکن آزاد شده و حالا می‌تواند تیم جدیدش را در فصل نقل‌و‌انتقالات مشخص کند. با وجود شایعات درخصوص حضور او در لیگ برتر، گوچی مدعی است تا به امروز هیچ پیشنهادی از ایران نداشته اما اگر پیشنهادی به دستش برسد حتما به آن فکر خواهد کرد. در این شرایط گفت‌و‌گویی اختصاصی با رضا قوچان‌نژاد درخصوص آخرین وضعیت خودش و شرایط این روزهای تیم ملی داشته‌ایم.
به‌نظر سال بسیار سختی را پشت سر گذاشتی چراکه هر وقت به زمین می‌رفتی جزو بهترین‌ها بودی اما بعد از آن باز هم نیمکت‌نشین می‌شدی.
واقعا 2‌سال سخت برایم بود. شروع خوبی با زووله داشتم اما نمی‌دانم چرا پس از مدتی با من سر لج افتادند و در حقم بی‌معرفتی کردند. واقعا حق من در این 2‌فصل خورده شد اما دیگر الان همه‌چیز تمام‌شده و اصلا نمی‌خواهم زیاد به گذشته فکر کنم. من به فکر آینده هستم و برایم دیگر مهم نیست در گذشته چه شده و چرا شده است.
جالب اینکه بعد از تغییر سرمربی هم خیلی بازی نکردی. چرا در این مدت اجازه نمی‌دادند از تیم جدا شوی و به تیم دیگری بروی؟
یکی از مشکلات من سرمربی بود اما مشکل اصلی من با کمک‌ها و مربیان تیم بود. ما 2‌کمک مربی داشتیم که من با هر 2‌نفر به مشکل خورده بودم و مهم‌تر اینکه این اشخاص در باشگاه همه‌کاره بودند. ما مقابل دوربین‌ها و برای رسانه‌ها و هواداران یک‌سرمربی داشتیم اما پشت صحنه 2‌کمک مربی بودند که کارهای اصلی را انجام می‌دادند. آنها خیلی دوست داشتند سرمربی شوند و از همین‌رو تصمیم‌های اصلی را آنها می‌گرفتند نه سرمربی تیم.
البته با وجود تمام این مسائل پایان خوبی با زووله داشتی و حتی در بازی آخر هم که بیشتر برای وقت‌تلف کردن به زمین رفتی، برای این تیم گلزنی کردی.
برای من مهم‌تر از هر چیز هواداران زووله بودند و هستند. هواداران این تیم عاشق من بودند و واقعا مرا دوست داشتند. آنها از روز اول تا آخرین لحظه از من حمایت کردند و همین برای من مهم بود. خدا را شکر می‌کنم توانستم در آخرین لحظه هم جواب محبت آنها را بدهم و خوشحال‌شان کنم.
برای فصل آینده چه برنامه‌ای داری.
من در حال‌حاضر 33‌سال دارم و عجله‌ای برای انتخاب باشگاه جدیدم ندارم. من تمام تلاشم را خواهم کرد تا تصمیم درستی برای آینده‌ام بگیرم. تا الان در زندگی‌ام هم انتخاب درست و هم انتخاب اشتباه داشته‌ام اما اصلا مشکلی نیست چون زندگی همین است. من نه وسواس دارم و نه خیلی حساس هستم و هر چه خدا بخواهد همان می‌شود.
در ایران لقب برد نقل‌و‌انتقالات را گرفته‌ای و هر روز در رسانه‌ها به یک تیم می‌روی. اصلا پیشنهادی از ایران داشته‌ای و اینکه اصلا به لیگ ایران فکر می‌کنی یا نه؟
تا الان از باشگاه‌های ایرانی هیچ خبری نبوده و پیشنهادی نداشته‌ام که درباره‌اش صحبت کنم. این را هم بگویم که در آینده هر پیشنهادی به دستم برسد آن را بررسی می‌کنم چه خوب باشد و چه بد و بعد از آن تصمیم خواهم گرفت.
هنگام برگزاری داربی پایتخت از طریق اینستاگرام به این بازی واکنش نشان دادی. دوست نداری روزی در این بازی حضور داشته باشی؟
نمی‌خواهم در این مورد صحبت کنم اما این را بگویم که بازی به این بزرگی واقعا بدون تماشاگر اصلا نمی‌چسبد، حالا چه به‌عنوان بازیکن چه به‌عنوان تماشاگر. مطمئنم تمام بازیکنانی هم که در زمین حاضر بودند همین حس را داشتند.
کمی از بحث باشگاهی فاصله بگیریم. شرایط تیم ملی در مسیر رسیدن به جام‌جهانی را چطور می‌بینی؟ مثل همان سالی که خودت ما را نجات دادی، تیم ملی روزهای سختی را پیش رویش می‌بیند.
قبول دارم شرایط سخت است اما ما تا وقتی که شانس صعود داریم باید تلاش کنیم. هم بازیکنان و هم هواداران تا زمانی که شانس داریم باید باور داشته باشند که تیم ما می‌تواند به جام‌جهانی برسد. ما الان تیم خوبی داریم و نمی‌دانم چرا نباید صعود کنیم.
به تیم ملی و حضور در تیم اسکوچیچ فکر می‌کردی؟
من شخصا آقای اسکوچیچ را نمی‌شناسم اما سال‌ها قبل از حضور این مربی، در تیم ملی حضور داشتم و همه می‌دانند پس از جام‌جهانی 2018خودم تصمیم گرفتم از حضور در این تیم خداحافظی کنم. من هنوز روی حرف و تصمیمم هستم و چیزی تغییر نکرده است. من خودم این تصمیم را گرفتم و حالا هم به چیز دیگری فکر نمی‌کنم.
هنوز با بازیکنان تیم ملی در ارتباط هستی؟ برای آنها در شرایط فعلی چه پیامی داری؟
من چه با بازیکنان قدیمی و چه با بازیکنانی که الان به تیم ملی رسیده‌اند ارتباط دارم اما راستش را بخواهید خیلی کم پیش می‌آید در مورد تیم ملی و فوتبال با هم صحبت کنیم. این بازیکنان نیازی به توصیه‌های من ندارند چراکه تمام آنها خودشان می‌دانند چقدر بازی‌ها حساس است و هر برد می‌تواند چقدر ما را به جام‌جهانی نزدیک کند.
در این چند وقت به‌خاطر کرونا سفری به ایران نداشتی. در این خصوص هم صحبت می‌کنی؟
راستش را بخواهید به‌خاطر کرونا وضع همه‌جا خراب است اما خدا را شکر همه جا واکسن زدن را شروع کرده‌اند و شنیده‌ام در ایران هم این حرکت استارت خورده است. امیدوارم به‌زودی بیشتر مردم ایران واکسن بزنند و اتفاق بدی برای آنها رخ ندهد. در این صورت مرز‌ها هم باز می‌شود و افرادی مثل من می‌توانند به ایران بیایند. خیلی دلم برای حضور در ایران تنگ شده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/659404/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرقت الماس در لس آنجلس به سبک بازی GTA

شکار یک بزغاله توسط عقاب

واژگونی هولناک کامیون حمل چوب

سخن زیبای شهید بهشتی درباره روزه گرفتن

هتل‌های کپسولی چینی در شهر «ژنگژو»

پروژه ضحاک فیلیمو و فرخ نژاد، با نماوا و اشکان خطیبی ادامه پیدا می‌کند!

تنها موردی که به ارسطو میدادن و نگرفت

جالبترین معمای روز: شناسایی کنید جایزه بگیرید!

قهرمان المپیک نظاره‌گر دیدار اسلامشهری‌ها

رونالدو بازوبند کاپیتانی مگوایر را می‌خواست

پورموسوی: آبی و قرمز اهواز برای ما متحد شده‌اند

اگر کونته می‌ماند این دو ستاره از تاتنهام می‌رفتند

برگزاری آخرین تمرین پرسپولیس پیش از سفر به رفسنجان

گزارش اختصاصی از تمرین تیم ملی زنان

افشاگری بزرگ خبرنگار آرژانتینی: مسی منتظر بارسلونا است

معاون رئیسی: دشمن در جنگ ترکیبی نهایت استفاده را از ابزار رسانه می‌کند

1039 مبتلای جدید کرونا در شبانه‌روز گذشته/ 23 تن جان باختند

37 مدال رقابت های مختلف بین المللی حاصل تلاش ورزشکاران فارس در سال 1401

آنچه که شما مخفی می‌کنید، او می‌داند!

تصاویری وحشتناک از حمله وحشیانه نوجوان 13 ساله به یک معلم با ضربات چاقو

حکمت/ داروی نفس

گوناگون/ خداوند در شب‌های ماه رمضان به بندگانش چه می‌گوید؟

کودتای شبانه علیه مصوبات شورا

این شب‌ها تئاتر کجا برویم، بعد از تعطیلات نوروز کدام نمایش‌ها روی صحنه می‌آیند؟

من پدرتون رو در میارم

ناگفته‌های کارگردان «آتش و باد» از مرگ بازیگر پیشکسوت

پدرِ بچه رو به پلیس فروختی؟!

شوخی با بهنام بانی در سریال «نون خ»

اقدام جالب ساپینتو در تمرین استقلال

ارزیابی ایمنی بیش از نیمی از ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه در سال جدید

اشک‌های نیمار پس از باختن یک میلیون یورو در کازینو

استقلالی‌ها در تب و تاب، استراماچونی مفسر لیگ قهرمانان اروپا شد

تمرین پنجشنبه صبح رئال مادرید با حضور ملی پوشان

نیگماتولین: برای روسیه بازی احتمالی با چین جالب‌تر از ایران و عراق خواهد بود

کمالوند: تا آخرین لحظه برای لیگ برتر می‌جنگیم

تزیین 3 مدل دستمال سفره

8 بازیگر که مادر بودن را به شهرت ترجیح دادند

با ایده ای ساده دیوار اتاق را سادگی خارج کنید

نورانی نژاد: جریان اصولگرا نسبتی با توسعه سیاسی ندارد

ضرورت تلاوت قرآن و توجه به تفسیر آن از نگاه رهبر انقلاب

رحیمی جهان آبادی: صداقت می‌تواند باور مردم را برگرداند

سفارت ایران در یونان ادعای بی‌اساس صهیونیست‌ها را رد کرد

روند قیمت نفت افزایشی شد

شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه اعلام شد

واریز بخشی از معوقات فرهنگیان به حسابشان در روز جاری

افزایش مراجعه بیماران کرونایی در موج هشتم به مراکز درمانی

دهقانی: کسب سهمیه جهانی بهترین اتفاق هندبال بانوان ایران بود

جام ملت‌های زیر 17سال آسیا/ از همگروه‌های ایران رونمایی شد

مصرف بیش از 112 میلیون لیتر بنزین در نهمین روز از سال 1402

برنامه‌ریزی اروپا برای جلوگیری از ورود محموله‌های ال‌ان‌جی روسیه