آریا جوان
طرز تهیه اسکمو آلبالویی
پنجشنبه 27 مرداد 1401 - 12:24:04
آریا جوان - اسکمو آلبالویی یکی از انواع بستنی یخی های خوشمزه و بین المللی است که با طعم و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکمو آلبالویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر آلبالو 2 پیمانه آلو 1 پیمانه آب ½ پیمانه گلپر ½ قاشق چایخوری نمک به مقدار کافی طرز تهیه اسکمو آلبالویی مرحله اول برای تهیه اسکمو آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار آلبالو و آلوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم. حالا پوست آلوها را جدا کرده و خرد می کنیم، سپس به همراه آلبالوها درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. مرحله دوم حالا آب را به همراه نمک و گلپر به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم آلبالوها به مدت 30 دقیقه بپزند تا کاملا پخته و نرم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. مرحله سوم حالا آلبالوها را با پشت قاشق به صورتی که تکه های آلبالو کاملا له نشوند، له می کنیم. در ادامه درون قالب پاپسیکل چوب بستنی گذاشته و مایه اسکمو را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را درون فریزر می گذاریم. مرحله چهارم در صورت نبود قالب و چوب بستنی، مایه اسکمو را درون لیوان های فلزی ریخته و به مدت 5 ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شود. در نهایت اسکمو را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

اسکمو آلبالویی یکی از انواع بستنی یخی های خوشمزه و بین المللی است که با طعم و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکمو آلبالویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
آلبالو2 پیمانه
آلو1 پیمانه
آب½ پیمانه
گلپر½ قاشق چایخوری
نمکبه مقدار کافی
طرز تهیه اسکمو آلبالویی
مرحله اول
برای تهیه اسکمو آلبالویی خوشمزه در ابتدای کار آلبالو و آلوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم. حالا پوست آلوها را جدا کرده و خرد می کنیم، سپس به همراه آلبالوها درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا آب را به همراه نمک و گلپر به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم آلبالوها به مدت 30 دقیقه بپزند تا کاملا پخته و نرم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله سوم
حالا آلبالوها را با پشت قاشق به صورتی که تکه های آلبالو کاملا له نشوند، له می کنیم. در ادامه درون قالب پاپسیکل چوب بستنی گذاشته و مایه اسکمو را درون قالب می ریزیم، سپس قالب را درون فریزر می گذاریم.
مرحله چهارم
در صورت نبود قالب و چوب بستنی، مایه اسکمو را درون لیوان های فلزی ریخته و به مدت 5 ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد شود. در نهایت اسکمو را از فریزر خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

http://www.javanannews.ir/Fa/News/825115/طرز-تهیه-اسکمو-آلبالویی
بستن   چاپ