آریا جوان
طرز تهیه حلوای آلبالو
پنجشنبه 20 مرداد 1401 - 08:32:30
آریا جوان - حلوای آلبالو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آلبالو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم حلوای آلبالو آرد 2 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه کره 150 گرم آلبالو 4 پیمانه آب 2 لیوان شکر 2 پیمانه نبات 2 تکه گلاب 1 پیمانه وانیل ½ قاشق مرباخوری طرز تهیه حلوای آلبالو مرحله اول برای تهیه حلوای آلبالو خوشمزه در ابتدای کار آلبالوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم، سپس درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا آلبالوها کاملا پوره شوند. حالا پوره آلبالو را از صافی رد می کنیم. مرحله دوم در ادامه آب آلبالو را به همراه آب، شکر و نبات درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت متوسط گذاشته تا جوش بیاید. زمانی که مخلوط آب آلبالو جوش آمد پس از 20 ثانیه گلاب و وانیل را می افزاییم. مرحله سوم حالا بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شهد آلبالویی کاملا خنک شود. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و تفت می دهیم. مرحله چهارم زمانی که آرد بدون تغییر رنگ بوی خامی آن گرفته شد، آنرا مجددا الک کرده و به تابه بر می گردانیم. در ادامه روغن مایع و کره را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و پس از 1 دقیقه شهد آلبالویی را در دو مرحله به تابه می افزاییم. مرحله پنجم در ادامه حلوا را به صورت مداوم هم می زنیم تا شهد جذب حلوا شده و بافت حلوا کاملا لطیف و یکدست شود. در نهایت حلوا را درون ظرف سرومان ماسوره می زنیم و به همراه چای آلبالویی سرو می کنیم. نوش جان.

حلوای آلبالو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آلبالو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای آلبالو
آرد2 پیمانه
روغن مایع1 پیمانه
کره150 گرم
آلبالو4 پیمانه
آب2 لیوان
شکر2 پیمانه
نبات2 تکه
گلاب1 پیمانه
وانیل½ قاشق مرباخوری
طرز تهیه حلوای آلبالو
مرحله اول
برای تهیه حلوای آلبالو خوشمزه در ابتدای کار آلبالوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم، سپس درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا آلبالوها کاملا پوره شوند. حالا پوره آلبالو را از صافی رد می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه آب آلبالو را به همراه آب، شکر و نبات درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت متوسط گذاشته تا جوش بیاید. زمانی که مخلوط آب آلبالو جوش آمد پس از 20 ثانیه گلاب و وانیل را می افزاییم.
مرحله سوم
حالا بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شهد آلبالویی کاملا خنک شود. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
زمانی که آرد بدون تغییر رنگ بوی خامی آن گرفته شد، آنرا مجددا الک کرده و به تابه بر می گردانیم. در ادامه روغن مایع و کره را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و پس از 1 دقیقه شهد آلبالویی را در دو مرحله به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
در ادامه حلوا را به صورت مداوم هم می زنیم تا شهد جذب حلوا شده و بافت حلوا کاملا لطیف و یکدست شود. در نهایت حلوا را درون ظرف سرومان ماسوره می زنیم و به همراه چای آلبالویی سرو می کنیم. نوش جان.

http://www.javanannews.ir/Fa/News/823752/طرز-تهیه-حلوای-آلبالو
بستن   چاپ