آریا جوان
طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری
چهارشنبه 19 مرداد 1401 - 14:21:07
آریا جوان - کیک شکلاتی پنیری یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم کیک شکلاتی پنیری کره 110 گرم شکر 300 گرم روغن مایع 110 گرم تخم مرغ 3 عدد وانیل 1 قاشق چایخوری شیر ولرم 200 گرم سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری آرد 280 گرم پودر کاکائو 60 گرم بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری نمک ½ قاشق چایخوری مواد لازم فیلینگ پنیر ماسکارپونه 350 گرم شکر 50 گرم تخم مرغ 1 عدد عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری مرحله اول برای تهیه کیک شکلاتی پنیری خوشمزه در ابتدای کار کیک را آماده می کنیم، برای این منظور از 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپرخانه قرار می دهیم تا دمای آن با دمای محیط یکی شود. مرحله دوم حالا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن برقی در حد کرمی شدن هم می زنیم. مرحله سوم زمانی که مخلوط کره کرم رنگ و خامه ای شد، تخم مرغ ها را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و با دور تند به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا مواد یکدست شوند، سپس بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم. مرحله چهارم توجه داشته باشید دورگیری باعث می شود تخم مرغ ها به صورت یکدست هم زده شده و بوی نامطبوع آنها از بین برود. در ادامه شیر ولرم را با سرکه مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا شیر بریده بریده شده و باتر میلک حاصل شود. مرحله پنجم حالا باتر میلک را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با دور کند هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک درون الک ریخته و 3 مرتبه الک می کنیم، سپس به تدریج به کاسه اضافه می کنیم. مرحله ششم حالا مواد درون کاسه را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه به سراغ درست کردن مواد فیلینگ می ریم، برای این منظور پنیر ماسکارپونه و شکر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. مرحله هفتم در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا مواد فیلینگ کاملا یکدست شوند. حالا درون یک قالب میان تهی را با کره چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. مرحله هشتم حالا قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب ریخته شود، سپس نصف مقدار مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه مواد فیلینگ را به صورتی که 1 سانتی متر از لبه مایه کیک فاصله داشته باشد روی آن می ریزیم. مرحله نهم در این مرحله مابقی مایه کیک را درون قالب ریخته و روی آنرا با لیسک کاملا صاف و یکدست می کنیم. حالا قالب را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم به مدت 65 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. مرحله دهم پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج می کنیم. مرحله یازدهم در ادامه اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس روی قالب را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم کیک به مدت 5 ساعت درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم. مرحله دوازدهم حالا کیک را از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم، سپس به دلخواه روی کیک را با شکلات بنماری شده تزیین می کنیم. در نهایت کیک را برش زده و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

کیک شکلاتی پنیری یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک شکلاتی پنیری
کره110 گرم
شکر300 گرم
روغن مایع110 گرم
تخم مرغ3 عدد
وانیل1 قاشق چایخوری
شیر ولرم200 گرم
سرکه سفید2 قاشق غذاخوری
آرد280 گرم
پودر کاکائو60 گرم
بیکینگ پودر2 قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق چایخوری
مواد لازم فیلینگ
پنیر ماسکارپونه350 گرم
شکر50 گرم
تخم مرغ1 عدد
عصاره وانیل1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک شکلاتی پنیری
مرحله اول
برای تهیه کیک شکلاتی پنیری خوشمزه در ابتدای کار کیک را آماده می کنیم، برای این منظور از 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپرخانه قرار می دهیم تا دمای آن با دمای محیط یکی شود.
مرحله دوم
حالا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر و روغن مایع درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن برقی در حد کرمی شدن هم می زنیم.
مرحله سوم
زمانی که مخلوط کره کرم رنگ و خامه ای شد، تخم مرغ ها را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و با دور تند به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا مواد یکدست شوند، سپس بین کار کاسه را چندین مرتبه دورگیری می کنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید دورگیری باعث می شود تخم مرغ ها به صورت یکدست هم زده شده و بوی نامطبوع آنها از بین برود. در ادامه شیر ولرم را با سرکه مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا شیر بریده بریده شده و باتر میلک حاصل شود.
مرحله پنجم
حالا باتر میلک را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با دور کند هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه بیکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک درون الک ریخته و 3 مرتبه الک می کنیم، سپس به تدریج به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا مواد درون کاسه را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست شود. در ادامه به سراغ درست کردن مواد فیلینگ می ریم، برای این منظور پنیر ماسکارپونه و شکر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله هفتم
در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا مواد فیلینگ کاملا یکدست شوند. حالا درون یک قالب میان تهی را با کره چرب کرده و آرد پاشی می کنیم.
مرحله هشتم
حالا قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی از قالب ریخته شود، سپس نصف مقدار مایه کیک را درون قالب می ریزیم. در ادامه مواد فیلینگ را به صورتی که 1 سانتی متر از لبه مایه کیک فاصله داشته باشد روی آن می ریزیم.
مرحله نهم
در این مرحله مابقی مایه کیک را درون قالب ریخته و روی آنرا با لیسک کاملا صاف و یکدست می کنیم. حالا قالب را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم به مدت 65 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله دهم
پس از گذشت این زمان برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج می کنیم.
مرحله یازدهم
در ادامه اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس روی قالب را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم کیک به مدت 5 ساعت درون یخچال استراحت کند. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله دوازدهم
حالا کیک را از قالب جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم، سپس به دلخواه روی کیک را با شکلات بنماری شده تزیین می کنیم. در نهایت کیک را برش زده و به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

http://www.javanannews.ir/Fa/News/823607/طرز-تهیه-کیک-شکلاتی-پنیری
بستن   چاپ