چطور انگل و میکروب سبزیجات را نابود سازیم؟
دوشنبه 17 مرداد 1401 - 17:16:27
|
|
آریا جوان - سبزی ضدعفونی شده را بار دیگر با آب سالم بشویید تا باقیمانده مواد ضدعفونیکننده از آن جدا شود و سپس مصرف کنید.
مدیر گروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای انگلی-رودهای، باید سبزیجات خام را از انگل و میکروب پاک کنید. میمنت توبهخاک گفت: رای جلوگیری از ابتلا به بیماریهای انگلی-رودهای، باید سبزیجاتی را که به صورت خام مصرف میکنید از انگل و میکروب پاک کنید. احتمال شیوع این بیماریها در فصل گرما بیشتر است. او با بیان اینکه باید به دو صورت انگلها و میکروبها را از سبزیجات زدود میگوید: ابتدا سبزی را با آب سالم بشویید تا گلولای و مواد زائد آن برطرف شود و بعد آن را در یک ظرف پنج لیتری ریخته و به ازای هر لیتر، 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی معمولی به آن اضافه شود و ظرف را از آب پر کرده تا تمام سبزی در داخل کفاب قرار گیرد. اهمیت کفاب در شستن سبزیجات مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اعلام کرد: 5 دقیقه سبزی را در کفاب نگهدارید، بعد سبزی را از روی کفاب جمعآوری و کفاب را تخلیه کرده و ظروف و سبزی را بار دیگر با آب سالم شستوشو دهید تا تخم انگلها و باقیمانده مایع ظرفشویی از آنها جدا شود. توبه خاک در خصوص از بین بردن میکروبها گفت: یک گرم (نصف قاشق چایخوری) پودر پرکلرین 70 درصد را در ظروف 5 لیتری پر از آب ریخته قرار دهید تا میکروبهای آن کشته شوند. او میگوید: اگر پرکلرین در دسترس نداشتید میتوانید از یک قاشق مرباخوری آب ژاول 10 درصد یا دو قاشق مرباخوری آب ژاول 5 درصد (بهجای پرکلرین) و یا هر ماده ضدعفونیکننده مجاز دیگر که در داروخانه ها و سوپرمارکتها وجود دارد طبق دستورالعمل مصرف آن استفاده کنید. توبهخاک گفت: سبزی ضدعفونی شده را بار دیگر با آب سالم بشویید تا باقیمانده مواد ضدعفونیکننده از آن جدا شود و سپس مصرف کنید.
http://www.javanannews.ir/Fa/News/823204/چطور-انگل-و-میکروب-سبزیجات-را-نابود-سازیم؟
|