آریا جوان
طرز تهیه کراکت پنیری
پنجشنبه 11 آذر 1400 - 18:21:51
آریا جوان - کراکت پنیری از پیش غذاهای خوشمزه و جدید بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کراکت پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر سیب زمینی متوسط 4 تا 5 عدد پنیر پیتزا 1 لیوان پیازچه یا جعفری خرد شده نصف لیوان نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آرد سفید نصف لیوان پودر سوخاری نصف لیوان تخم مرغ 2 عدد طرز تهیه کراکت پنیری مرحله اول برای تهیه کراکت پنیری خوشمزه در ابتدای کار، سیب زمینی ها را شسته و درون یک قابلمه مناسب می گذاریم. در ادامه 3 تا 4 لیوان آب و نمک به قابلمه اضافه کرده، سپس آنرا روی حرارت می گذاریم تا سیب زمینی ها بپزند. مرحله دوم در این مرحله وقتی که سیب زمینی ها پخته شد، پوست آن را گرفته و درون یک کاسه له می کنیم. پیازچه خرد شده و پنیر پیتزا و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. مرحله سوم در این مرحله مقداری از مواد را برداشته و توی دست به شکل استوانه ای در می آوریم. سپس آن را وسط پنیر پیتزا ورقه ای قرار داده و آن را رول می کنیم. می توان سیب زمینی را بدون پنیر به صورت توپک در آورد. مرحله چهارم یک کاسه بر می داریم و تخم مرغ را درون آن می شکنیم. سپس با چنگال با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود و از لختگی خارج شود. سیب زمینی های استوانه ای پیچیده شده در پنیر را درون آرد سفید می غلتانیم. مرحله پنجم سپس داخل تخم مرغ می زنیم و مجدد در پودر سوخاری می غلتانیم و داخل یک ظرف کنار می گذاریم تا همه سیب زمینی ها آماده شود. در ادامه یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. مرحله ششم سپس کراکت ها را درون آن سرخ می کنیم. می توان پنیر را حذف کرد یا داخل مواد از سینه مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کرد. کراکت ها را به همراه سس دلخواه در ظرف مناسب می چینیم و سرو می کنیم.

کراکت پنیری از پیش غذاهای خوشمزه و جدید بین المللی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کراکت پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی متوسط4 تا 5 عدد
پنیر پیتزا1 لیوان
پیازچه یا جعفری خرد شدهنصف لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آرد سفیدنصف لیوان
پودر سوخارینصف لیوان
تخم مرغ2 عدد
طرز تهیه کراکت پنیری
مرحله اول
برای تهیه کراکت پنیری خوشمزه در ابتدای کار، سیب زمینی ها را شسته و درون یک قابلمه مناسب می گذاریم. در ادامه 3 تا 4 لیوان آب و نمک به قابلمه اضافه کرده، سپس آنرا روی حرارت می گذاریم تا سیب زمینی ها بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله وقتی که سیب زمینی ها پخته شد، پوست آن را گرفته و درون یک کاسه له می کنیم. پیازچه خرد شده و پنیر پیتزا و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری از مواد را برداشته و توی دست به شکل استوانه ای در می آوریم. سپس آن را وسط پنیر پیتزا ورقه ای قرار داده و آن را رول می کنیم. می توان سیب زمینی را بدون پنیر به صورت توپک در آورد.
مرحله چهارم
یک کاسه بر می داریم و تخم مرغ را درون آن می شکنیم. سپس با چنگال با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود و از لختگی خارج شود. سیب زمینی های استوانه ای پیچیده شده در پنیر را درون آرد سفید می غلتانیم.
مرحله پنجم
سپس داخل تخم مرغ می زنیم و مجدد در پودر سوخاری می غلتانیم و داخل یک ظرف کنار می گذاریم تا همه سیب زمینی ها آماده شود. در ادامه یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله ششم
سپس کراکت ها را درون آن سرخ می کنیم. می توان پنیر را حذف کرد یا داخل مواد از سینه مرغ پخته و ریش ریش شده استفاده کرد. کراکت ها را به همراه سس دلخواه در ظرف مناسب می چینیم و سرو می کنیم.

http://www.javanannews.ir/Fa/News/767048/طرز-تهیه-کراکت-پنیری
بستن   چاپ