آریا جوان - در این قسمت از شاتر شما را به چالش میکشیم تا با دیدن تصاویر غذاها و دسرهای فوقالعادهای که مردم پخته و به اشتراک گذاشتهاند، همچنان به رژیم غذاییتان پایبند بمانید.
ساده، جذاب و چشمنواز؛ عنوانی است که یکی از انجمنهای غذایی چهار میلیون نفری ردیت، محتوای خود را با آن توصیف میکند. شاید تنها اصلاحی که این عنوان نیاز دارد، اضافه کردن کلمه اعتیادآور است. سینیهای میوه و آجیل رنگارنگ، کیکهای ابری جذاب و غذاهای لذیذی که با دیدنشان آرزو میکنید فقط تکهای از آنها را در دهانتان بگذارید، تنها بخشی از تصاویر غذایی موجود و بیانتها در این انجمن آنلاین هستند. در ادامه میتوانید نظر هلن بست شاو ، خالق Fuss Free Flavours در مورد ارتباط بین زیباییشناسی و غذا خوردن مطالعه کنید. Fuss Free Flavours یک وبلاگ غذایی جامع حول محور وعدههای غذایی قابل دسترس و مقرونبهصرفه برای افراد پرمشغلهای است که نمیخواهند طعم را فدای چیز دیگری کنند.
کروسان شکلاتی دستپخت من
این دیش جذاب با تم پاییزی رو من و مامانم درست کردیم! بست شاو میگوید: برخی از بهترین غذاها، سادهترین غذاهایی هستند که از مواد اولیه باکیفیت تهیه شدهاند. من فکر میکنم که هرچه غذا سادهتر باشد نیازمند مواد اولیه بهتری خواهد بود. یک سینی پنیری را در نظر بگیرید؛ اگر چند پنیر خوب و باکیفیت تهیه کنید و آن را همراه نان خوب و کراکر سرو کنید، همه چیز تمام است. اما فراموش نکنید که در جذابیت این سینی کیفیت پنیر و کراکر حرف اول را میزند.
این باقلواهای خوشمزه رو در اولین تلاش به کمک مامانبزرگم پختم.
بنبنهای درخوری که هفته گذشته تو مدرسه شیرینیپزی درست کردم.
این نان نوتلایی رو من و مادرم درست کردیم.
من از پدر سالخوردهام مراقبت میکنم، پسه همیشه سعی میکنم غذاهای خوب براش درست کنم. شام امشب پای چوپان، توت فرنگی و دسر خامهای بود. فقط کمی تلاش در ارائه میتواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذا را با دقت سرو کنید، به رنگ آن فکر کنید (برای مثال هویج یا کلم بروکلی کنار یک غذای اصلی بهتر به نظر میرسند) و از تزئین غافل نشوید. من همیشه یک دسته جعفری تازه را داخل ظرفی در یخچال (حداقل 2 هفته) نگه میدارم تا هنگام سرو غذا مقداری از آن را برای تزیین استفاده کنم. بست شاو افزود: بشقابهای زیبا و ظروف غذاخوری نقش مهمی دارند. بشقابهای سفید کلاسیک تقریباً با همه چیز جور در میآیند. همانطور که گفتم بهتر است همه چیز را ساده نگه داریم.
کروسان هالووینی اما اگر در تزئین غذا و میزآرایی زیادهروی کنیم و کنترل اوضاع از دستمان خارج شود، آنگاه چه پیش خواهد آمد؟ به گفته بست شاو این تصاویر عالی نباید شما را از آزمایش در آشپزخانه منصرف کند. فراموش نکنید که در وهله اول این کار برای سرگرمی است؛ بنابراین از آشپزی خود لذت ببرید.
زیبایی مجذوبکننده طبیعت و حیوانات؛ راهی برای نجات انسان مدرن
هر روز غذا بپزید. یک چاقوی خوب بخرید. قبل از شروع به پختن دستور غذا را از ابتدا تا انتها بخوانید و بررسی کنید که آیا همه مواد را دارید. دلیلی وجود دارد که سرآشپزهای حرفهای پیش از آشپزی روی گردآوری مواد اولیه تمرکز میکنند. قبل از شروع آشپزی تجهیزات خود را بیرون بیاورید و مواد را اندازهگیری و آماده کنید؛ بهخصوص اگر میخواهید دستور پخت یا تکنیک جدیدی را امتحان کنید. به این شکل میتوانید روی پختوپز تمرکز کنید.
این کیک شکلاتی موکا رو نامزدم درست کرده.
نان تست فرانسوی چیزکیک توتفرنگی؛ صبحانه تولدی که مخصوص همسرم آماده کردم.
خوشبختانه طعم این پای مرغ به اندازه ظاهرش، خوب بود.
کاپکیکهای وانیلی که همسرم پخته.
گوشت بیف دودی
استیک موزارلا با سس مارینارا
بشقاب بزرگ گوشت، پنیر، میوه و کوکی
کروسانی که امروز صبح پختم. غذا یکی از لذتهای بزرگ زندگی است که هیچ قانونی در مورد آن وجود ندارد. بنابراین هر کاری که انجام میدهید، فقط کافی است که از تهیه و خوردن غذا لذت ببرید. *** امیدواریم از این قسمت از شاتر لذت برده باشید. شما کدام یک از این غذاهای بینقص را دوست داشتید؟ آیا شما هم تجربه پختن یک وعده غذایی یا دسر بینقص و اشتهاآور را دارید؟ تجربههایتان را با ما و کاربران زومیت در میان بگذارید.
http://www.javanannews.ir/Fa/News/766759/تصاویر-به-اشتراک-گذاشتهشده-از-بینقصترین-غذاهایی-که-مردم-تاکنون-پختهاند