آریا جوان
طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه
دوشنبه 8 آذر 1400 - 14:36:25
آریا جوان - سالاد کلم و پیازچه یکی از انواع سالادهای خوشمزه رستورانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر کلم سفید 1 عدد کوچک کلم قرمز ½ کلم کوچک هویج 3 عدد متوسط خیار 1 عدد متوسط پیازچه خرد شده 2 قاشق غذا خوری مواد لازم برای سس ماست نصف لیوان سس مایونز 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری آب لیمو 2 قاشق غذا خوری عسل ½ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه مرحله اول برای تهیه سالاد کلم و پیازچه به روش رستورانی در ابتدای کار؛ سس سالاد را تهیه می کنیم. برای این منظور، ماست را به همراه سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو ترش و عسل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. مرحله دوم در این مرحله مواد را با هم ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم. مرحله سوم حالا سس را درون یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خوبی با هم تلفیق شود. در همین حین برگ های کلم سفید و کلم قرمز را از هم باز می کنیم و درون آبکش می ریزیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم. مرحله چهارم حالا اجازه می دهیم آب اضافی کلم ها به طور کامل خارج شود، سپس آنها را با استفاده از رشته کن یا یک چاقوی تیز به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. مرحله پنجم در این مرحله هویج و خیار را پوست می گیریم، سپس به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. مرحله ششم حالا سس را به کاسه اضافه کرده و مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در ادامه روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک شود، سپس آنرا سرو می کنیم.

سالاد کلم و پیازچه یکی از انواع سالادهای خوشمزه رستورانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
کلم سفید1 عدد کوچک
کلم قرمز½ کلم کوچک
هویج3 عدد متوسط
خیار1 عدد متوسط
پیازچه خرد شده2 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
ماستنصف لیوان
سس مایونز2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون1 قاشق غذا خوری
آب لیمو2 قاشق غذا خوری
عسل½ قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
طرز تهیه سالاد کلم و پیازچه
مرحله اول
برای تهیه سالاد کلم و پیازچه به روش رستورانی در ابتدای کار؛ سس سالاد را تهیه می کنیم. برای این منظور، ماست را به همراه سس مایونز، روغن زیتون، آب لیمو ترش و عسل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را با هم ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و مواد را کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.
مرحله سوم
حالا سس را درون یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خوبی با هم تلفیق شود. در همین حین برگ های کلم سفید و کلم قرمز را از هم باز می کنیم و درون آبکش می ریزیم، سپس با آب سرد به خوبی می شوییم.
مرحله چهارم
حالا اجازه می دهیم آب اضافی کلم ها به طور کامل خارج شود، سپس آنها را با استفاده از رشته کن یا یک چاقوی تیز به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله هویج و خیار را پوست می گیریم، سپس به صورت رشته ای نازک و یکدست خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پیازچه را به صورت ریز خرد کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا سس را به کاسه اضافه کرده و مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در ادامه روی کاسه سالاد را با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک شود، سپس آنرا سرو می کنیم.

http://www.javanannews.ir/Fa/News/764986/طرز-تهیه-سالاد-کلم-و-پیازچه
بستن   چاپ