آریا جوان
طرز تهیه حلوای یخچالی
سه شنبه 30 شهريور 1400 - 07:17:29
آریا جوان - حلوای یخچالی یکی از انواع حلواهای بسیار ساده و خوشمزه ایرانی است که بدون پخت آماده می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای یخچالی در ادامه با چی شی همراه باشید. مواد لازم حلوای یخچالی ارده 3 قاشق غذاخوری شیره انگور 2 قاشق غذاخوری آرد جو دوسر 3 قاشق غذاخوری گردو 2 عدد طرز تهیه حلوای یخچالی مرحله اول برای تهیه حلوای یخچالی خوشمزه ابتدا شیره انگور را به همراه ارده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد جو دوسر را دو مرتبه الک میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. مرحله دوم توجه داشته باشید به جای آرد جو دوسر از دیگر آردهایی که طعم و بوی خامی ندارند هم می توانیم برای تهیه این حلوا استفاده کنیم. در ادامه آرد را کم کم به مواد درون کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود. مرحله سوم پس از اینکه آرد به طور کامل به خورد مواد رفت، نوبت اضافه کردن مغز گردو است. نکته دیگر اینکه در تهیه این حلوای خوشمزه می توانیم به سلیقه خود از انواع مغزیجات استفاده کنیم، که البته گردو طعم بهتری به این حلوا می دهد. مرحله چهارم گردو را می توانیم به طور کامل پودر کرده و اضافه کنیم، یا اینکه آنرا به صورت ریز خرد کنیم تا زیر دندان حس شود. گردو را هم کم کم به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و به آرامی ترکیب می کنیم تا در تمام نقاط حلوا پخش شود. مرحله پنجم پس از اینکه مایه حلوا به طور کامل یکدست شد، یک سینی لبه دار یا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، کف قالب یا سینی را کمی نم دار می کنیم، سپس یک پلاستیک فریزر را باز می کنیم و کف قابل یا سینی می اندازیم. مرحله ششم در این مرحله حلوا را روی پلاستیک می ریزیم و آنرا با قطر یکسان به صورت یکدست صاف می کنیم، سپس در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه حلوا سفت شد، آنرا از یخچال خارج کرده و به سلیقه خود برش می زنیم.

حلوای یخچالی یکی از انواع حلواهای بسیار ساده و خوشمزه ایرانی است که بدون پخت آماده می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای یخچالی در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای یخچالی
ارده3 قاشق غذاخوری
شیره انگور2 قاشق غذاخوری
آرد جو دوسر3 قاشق غذاخوری
گردو2 عدد
طرز تهیه حلوای یخچالی
مرحله اول
برای تهیه حلوای یخچالی خوشمزه ابتدا شیره انگور را به همراه ارده داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه آرد جو دوسر را دو مرتبه الک میکنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.
مرحله دوم
توجه داشته باشید به جای آرد جو دوسر از دیگر آردهایی که طعم و بوی خامی ندارند هم می توانیم برای تهیه این حلوا استفاده کنیم. در ادامه آرد را کم کم به مواد درون کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود.
مرحله سوم
پس از اینکه آرد به طور کامل به خورد مواد رفت، نوبت اضافه کردن مغز گردو است. نکته دیگر اینکه در تهیه این حلوای خوشمزه می توانیم به سلیقه خود از انواع مغزیجات استفاده کنیم، که البته گردو طعم بهتری به این حلوا می دهد.
مرحله چهارم
گردو را می توانیم به طور کامل پودر کرده و اضافه کنیم، یا اینکه آنرا به صورت ریز خرد کنیم تا زیر دندان حس شود. گردو را هم کم کم به مواد درون کاسه اضافه می کنیم و به آرامی ترکیب می کنیم تا در تمام نقاط حلوا پخش شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه مایه حلوا به طور کامل یکدست شد، یک سینی لبه دار یا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، کف قالب یا سینی را کمی نم دار می کنیم، سپس یک پلاستیک فریزر را باز می کنیم و کف قابل یا سینی می اندازیم.
مرحله ششم
در این مرحله حلوا را روی پلاستیک می ریزیم و آنرا با قطر یکسان به صورت یکدست صاف می کنیم، سپس در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه حلوا سفت شد، آنرا از یخچال خارج کرده و به سلیقه خود برش می زنیم.

http://www.javanannews.ir/Fa/News/725983/طرز-تهیه-حلوای-یخچالی
بستن   چاپ