آریا جوان
طرز تهیه بیسکویت شکری
جمعه 26 شهريور 1400 - 01:39:44
آریا جوان - بیسکویت شکری یکی از انواع بیسکویت های پر مصرف در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت شکری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم بیسکویت شکری کره 100 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد 225 گرم پودر قند 50 گرم وانیل نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ½ قاشق چایخوری نمک 1 پنس شکر دانه درشت برای تزیین طرز تهیه بیسکویت شکری مرحله اول برای تهیه بیسکویت شکری ابتدا کره و تخم مرغ را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. در ادامه کره را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به مدت 5 دقیقه مخلوط می کنیم. مرحله دوم پس از اینکه کره و پودر قند به خوبی ترکیب شدند، تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه دیگر مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر و نمک به خوبی ترکیب می کنیم. مرحله سوم سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط آرد را به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه خمیر آماده شده را درون سلفون می پیچیم. مرحله چهارم در این مرحله خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس آنرا روی سطح کار با وردنه به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم. مرحله پنجم در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیر را با کاتر و مهر دلخواه قالب می زنیم و درون سینی فر می چینیم. مرحله ششم حالا روی خمیرها شکر دانه درشت می پاشیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزند. اگر برای پخت بیسکویت ها از فر برقی یا توستر استفاده می کنیم باید دما را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنیم.

بیسکویت شکری یکی از انواع بیسکویت های پر مصرف در سراسر جهان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت شکری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت شکری
کره100 گرم
تخم مرغ1 عدد
آرد225 گرم
پودر قند50 گرم
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
نمک1 پنس
شکر دانه درشتبرای تزیین
طرز تهیه بیسکویت شکری
مرحله اول
برای تهیه بیسکویت شکری ابتدا کره و تخم مرغ را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم تا با دمای محیط هماهنگ شوند. در ادامه کره را به همراه پودر قند داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به مدت 5 دقیقه مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه کره و پودر قند به خوبی ترکیب شدند، تخم مرغ و وانیل را به کاسه اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه دیگر مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را با بکینگ پودر و نمک به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
سپس دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط آرد را به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه خمیر آماده شده را درون سلفون می پیچیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند. پس از گذشت این زمان خمیر را از یخچال خارج می کنیم، سپس آنرا روی سطح کار با وردنه به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس خمیر را با کاتر و مهر دلخواه قالب می زنیم و درون سینی فر می چینیم.
مرحله ششم
حالا روی خمیرها شکر دانه درشت می پاشیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزند. اگر برای پخت بیسکویت ها از فر برقی یا توستر استفاده می کنیم باید دما را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنیم.

http://www.javanannews.ir/Fa/News/724015/طرز-تهیه-بیسکویت-شکری
بستن   چاپ