خوردن میوه به در بارداری و خواص آن
چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403 - 20:46:45
|
|
آریا جوان - آخرین خبر / خوردن میوه به در بارداری هم توسط متخصصین و هم در طب اسلامی بسیار توصیه شده است و در لیست مواد غذایی مفید در بارداری است. از میوه به به عنوان یک دارو نیز استفاده میشود. افراد از میوه به، به شکل مربا و کمپوت، عصاره یا چای برای درمان اختلالات گوارشی از جمله درد معده و روده (التهاب دستگاه گوارش) و همچنین اسهال استفاده میشود. به یک میوه باستانی بومی در آسیا و مدیترانه است. از میوهی به در تهیه مربا، ژله، مارمالاد و پودینگ استفاده میشود. خواص به در بارداری کدامند؟ سرشار از مواد مغذی است. میوهی به حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری ست. ارزش غذایی 92 گرم میوهی به، به شرح زیر است: کالری: 52
http://www.javanannews.ir/Fa/News/1307320/خوردن-میوه-به-در-بارداری-و-خواص-آن
|