آریا جوان
منتقد بیرانوند استعدادیاب جدید پرسپولیس شد
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶:۲۶
آریا جوان - ورزش 3 /پیشکسوت سرشناس پرسپولیس با حکم رسمی به جمع استعدادیابان این باشگاه اضافه شد.
باشگاه پرسپولیس در ادامه برنامه‌ریزی‌های خود برای تقویت آکادمی در حوزه شناسایی استعدادهای جوان، بهروز سلطانی را به‌عنوان استعدادیاب جدید معرفی کرد.
سلطانی که از دروازه‌بانان برجسته تاریخ باشگاه پرسپولیس محسوب می‌شود، سابقه سال‌ها حضور در این تیم و تیم ملی ایران را دارد. او در دهه 60 یکی از ستاره‌های خط دروازه فوتبال ایران بود و پس از خداحافظی نیز همواره با تحلیل‌ها و مواضع فنی‌اش در رسانه‌ها در کنار باشگاه حضور داشت.
پیش از سلطانی، چهره‌هایی چون مجتبی محرمی، مرتضی فنونی‌زاده، سعید نعیم‌آبادی و جمشید شاه‌محمدی به‌عنوان استعدادیاب با پرسپولیس همکاری می‌کردند. اکنون با اضافه شدن سلطانی، انتظار می‌رود این تیم فنی با تجربه بتواند نقش مؤثرتری در کشف استعدادهای آینده‌دار ایفا کند.
این انتصاب در راستای هدف‌گذاری بلندمدت باشگاه برای تقویت رده‌های پایه و پرورش نسل جدیدی از بازیکنان برای تیم اصلی انجام شده است؛ اقدامی که باید دید می‌تواند در سال‌های آینده ثمرات قابل توجهی برای پرسپولیس به همراه داشته باشد یا خیر؟

http://www.NewsSystem.ir/Fa/News/1492333/منتقد-بیرانوند-استعدادیاب-جدید-پرسپولیس-شد
بستن   چاپ