آریا جوان
برد بیستم تراکتور با اولین پنالتی فصل
جمعه 12 ارديبهشت 1404 - 22:02:52
آریا جوان - تسنیم / تیم‌های فوتبال شمس آذر قزوین و تراکتور تبریز، یکی دیگر از بازی‌های هفته بیست‌وهشتم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را برگزار کردند. در این دیدار که از ساعت 19:30 امروز (جمعه) در ورزشگاه سردار آزادگان قزوین آغاز شد، تیم تراکتور با ارائه یک بازی کاملاً برتر موفق شد میزبانش را 4 بر صفر شکست بدهد.
در این بازی دوماگوی دروژدک در دقایق 2 و 30، امیرحسین حسین‌زاده در دقیقه 9 و ریکاردو آلوز در دقیقه 84 (از روی نقطه پنالتی) برای تراکتور گلزنی کردند. این نخستین پنالتی تیم تراکتور در فصل جاری لیگ برتر بود.
قضاوت این بازی بر عهده بیژن حیدری بود که به اسماعیل قلی‌زاده از شمس آذر کارت زرد نشان داد. ضمن اینکه هومن ربیع‌زاده مدافع شمس آذر در دقیقه 82 از زمین اخراج شد.
تراکتور با کسب بیستمین بردش در فصل جاری 64 امتیازی شد و در یک قدمی کسب نخستین عنوان قهرمانی در لیگ برتر قرار گرفت. شمس آذر نیز با 29 امتیاز در رده سیزدهم جدول باقی ماند.
در صورتی که سپاهان 56 امتیازی امشب در جدال با گل‌گهر بازنده شود، تراکتوری‌ها همین امشب جشن قهرمانی خواهند گرفت.

http://www.javanannews.ir/Fa/News/1492121/برد-بیستم-تراکتور-با-اولین-پنالتی-فصل
بستن   چاپ