بزرگنمايي:
آریا جوان - امروزه انواع لواشکهای خوشمزه با طعمهای مختلف وجود دارند. از میوههایی مانند آلو و آلبالو میتوان لواشکهای ترش و لذیذی تهیه کرد که هم برای سلامتی مفید است و هم به راحتی و به سرعت در خانه آماده میشوند. اگر در این بخش با ما همراه شوید قرار است بهترین دستور تهیه لواشک آلو را ارائه دهیم تا با تهیه یک لواشک خانگی عالی یک میان وعده ترش و خوشمزه کنار خانواده داشته باشید.
طرز تهیه لواشک آلو
مواد لازم |
آلو | یک کیلوگرم |
آب | 1 لیوان |
نمک | به مقدار لازم |
شکر (اختیاری) | به مقدار لازم |
دستور تهیه لواشک آلو خانگی
1) ابتدا آلوها را قبل از ریختن در ظرف بزرگی بشویید.
2) میتوانید آنها را درسته قرار دهید یا نصف کرده و هستهها و دانه هایش را گرفته و بعد در قابلمه بریزید.
همچنین میتوانید با گوشتکوب آلوها رو کمی له کنید که زودتر بپزند. 3) یک تا دو فنجان آب به آن اضافه کنید تا از سوختن میوه و ته گرفتن آن جلوگیری شود.
4) بگذارید میوه روی حرارت متوسط بپزد و گاهی هم بزنید. 20 دقیقه بعد عطر دلپذیری را احساس خواهید کرد.
5) وقتی آلوها کاملا پخت مزه محتوایات قابلمه رو بچشید. شاید دوست داشته باشید کمی نمک یا شاید شکر به آن اضافه کنید.
6) کمی که خنک شد مخلوط میوه را درون یک مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
7) اگر حس میکنید هنوز آبدار است برای غلیظ شدن آن را بار دیگر روی حرارت قرار دهید.
8) در این مرحله مایه قابلمه که کمی خنک شد آن را از یه آبکش رد کنید.
9) حالا باید پوره آلو را به سینی منتقل نمایید و به قطر نیم سانتیمتر پهن کنید.
توجه داشته باشید کف سینی یک لایه سلفون بندازید و مایه لواشک را روی آن بریزید تا جدا کردن آسانتر باشد.
10) اگر میخواهید لواشک شما به سرعت آماده شود میتوانید ماده تهیه شده را در ظرف فر ریخته و آن را در فر قرار دهید. البته در این روش باید خیلی مراقب باشید تا لواشکها نسوزند. معمولا باید سینی فر سینی را با درجه حرارت 120 تا 150 درجه سانتیگراد گرم کنید و باید به مدت 2 الی سه ساعت در فر باقی بماند.
11) پس از خنکشدن لواشکها را به وسیله پیتزابر به اندازه دلخواه برش بزنید و با قرار دادن تکه کاغذی روی آن شروع به رولکردن آن کنید و به وسیله نخ لواشک را ببندید.
12) میتوانید این لواشکها را برای مدت طولانی در یخچال و یا حتی فریزر نگهداری کنید.
میتوانید لواشکهای ترکیبی نیز درست کنید مثلا اگر میخواهید ترش باشد آلبالو به آن اضافه کنید و اگر میخواهید شیرین باشد از ترکیب میوه هایی، چون سیب، شلیل و هلو استفاده کنید. طرز تهیه لواشک آلو بدون فر
توجه داشته باشید که برای خشک کردن دو روش دیگر به جز استفاده از فر نیز وجود دارد:
اول: سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود. این روش بهرتین و رایجترین روش خشککردن لواشک است. در هوای گرم تابستان، معمولا دو روز برای آماده شدن لواشک کافی است. دوم: در صورتی که جایی برای پهن کردن و قرار دادن لواشک در فضای باز و جلوی آفتاب ندارید میتوانید لواشکها را داخل خانه و جلوی پنکه خشک کنید البته توجه کنید که این روش زمان بیشتری میبرد.
حرف آخر
در این مطلب طرز تهیه لواشک آلو لواشکی ترش و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دادیم. میدانید که در فصل تابستان میوههای رنگارنگ زیادی وجود دارد که میتوانید از هر کدام لواشکهای میوهای سالم و خانگی را تهیه کرده و به این ترتیب تنقلات مطمئن و خوشمزهای داشته باشید. همچنین از شما میخواهیم که اگر با این دستور لواشک جذاب آلو را تهیه کردید، نتیجه و نظر خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.
در آخر توصیه میکنیم که اگر علاقمند به تهیه لواشکهای خانگی سالم و خوشمزه هستید، طرز تهیه لواشک هفت میوه ، لواشک کیوی و لواشک زردآلو را نیز در انگیزه از دست ندهید!