آریا جوان

آخرين مطالب

لعاب دار کردن غذاها و انواع خورش دختران

لعاب دار کردن غذاها و انواع خورش
  بزرگنمايي:

آریا جوان - یکی از معضلاتی که بعضی از ما با اقسام خورشت داریم لعاب انداختن آن است. بعضی اوقات نمی دانیم چرا غذای ما لعاب ندارد. در این مطلب با راه حل هایی برای این کار آورده ایم. با ما همراه باشید.

خورش قیمه از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بیشتر اشخاص مزه و طعم آن را دوست دارند. از نکاتی که باید برای تهیه خورش قیمه به آن توجه کنید این است که لیموعمانی امکان دارد رنگ خورش را تیره و طعم آن را تلخ کند. برای پیشگیری از این کار لیمو‌ها را جدا بپزید و نیم ساعت پیش از سرو خورش آنها را به خورش قیمه اضافه کنید. یکی دیگر از راههای جا افتادن خورش قیمه این است که به جز رب، گوجه رنده شده را هم به خورش در حال پخت بیفزایید و هیچ وقت از رب انار یا نارنج به عنوان چاشنی استفاده نکنید چون سبب تیره شدن رنگ خورش قیمه می‌شوند.

آریا جوان

لعاب دار کردن انواع خورش
جا افتادن و لعاب دار شدن خورش بادمجان
خورش بادمجان یکی از خوش طعم ترین خورش‌ها است که اکثر افراد آن را دوست دارند. این خورش را می‌توانید با مرغ یا گوشت آماده کنید. بادمجان آن نیز تازه باشد حتما خورش را خوشمزه ‎تر می‌کند.
یکی از راهکارهای جا افتادن خورش بادمجان این است که برای خوش‌رنگ شدن آن چند عدد گوجه فرنگی را تکه تکه کرده یا با رنده درشت رنده بزنید و با مقداری رب در روغن تفت دهید و بعد از افزودن زردچوبه به خورش اضافه کنید، این ترکیب سبب طعم و عطر فوق العاده ای در خورش شما خواهد شد.
نکته دیگری که باید به آن توجه کنید خرید بادمجان است تلاش کنید بادمجان‌هایی با پوست کاملا مشکی و دارای کلاهک کشیده را انتخاب کنید که شیرین‌تر هستند و بعد از پوست کندن آنها را در آب نمک غلیظ بگذارید تا تلخی آنها کشیده شود.
لعاب دار شدن خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خورش‌های خوشمزه است که چنانچه خوب جا بیافتد مزه فوق العاده ای دارد. مهم‌ترین نکته در تهیه خورش کرفس این است که از کرفس‌های نازک و جوان برای پخت آن استفاده کنید. بعضی از کرفس‌ها مثل لوبیا نخ‌هایی دارند که باید موقع خرد کردن آنها را جدا کنید. یکی دیگر از راه های جا افتادن خورش کرفس این است یک تکه گوشت چربی‌دار به آن اضافه کنید. همین طور باید بدانید که سبزی‌های این خورش باید پیش از خرد کردن کاملا خشک شوند وگرنه هنگام پخت له خواهند شد.
لعاب دار شدن خورشت فسنجان
خورشت فسنجان غذایی متعلق به نواحی شمالی ایران است. در این غذا که پخت آن نیز با گوشت و هم مرغ انجام می‌شود استفاده از گردو و رب انار مرغوب خیلی اثرگذار است. خورشت فسنجان که اغلب با برنج سرو می‌شود یک غذای چرب است که دوستداران بسیاری را در میان مردم دارد و پخت آن با سه طعم ترش، شیرین و ملس رایج است.

آریا جوان

فوت‌وفن‌های جا افتادن خورش
نکات کلی مهم جهت لعاب دار کردن خورشت
حرارت خورش را کم کنید. چنانچه خورش در طول زمان معمولی پخت و پز به اندازه کافی لعاب دار نشود، حرارت شعله را کم کنید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود. توجه کنید که در این مدت درب ظرف را نگذارید.
چنانچه خورش بیش از اندازه غلیظ شد، هیچ نگران نشوید. قدری آب اضافه کنید تا خورش کمی رقیق شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/824486/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدال اپل و اسپاتیفای بر سر قوانین اپ استور همچنان ادامه دارد

کوالکام از تراشه اسنپدراگون X پلاس رونمایی کرد؛ سلاح اقتصادی ویندوزی‌ها برای نبرد با مک‌بوک‌ها

ارتباط مغز و کامپیوتر؛ رقیب چینی تراشه نورالینک ایلان ماسک معرفی شد

گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود

سناتو آمریکایی خواستار جلوگیری از فروش تمام کالاها به هواوی شد

موجودات فضایی‌ بازی Exodus نژادهای متنوعی خواهند داشت

تلگرام با 15 قابلیت جدید نفس را در سینه واتساپ حبس کرد

اپل واچ سری X احتمالا از مادربرد با طراحی باریک‌تر استفاده خواهد کرد

مبارزه مرد آمریکایی با تمساح!

حمایت جالب فعالین رسانه‌ای دنیا از اعتراضات ضد صهیونیستی دانشجویان آمریکا

نماهنگ «فلسطین تنها نیست» با نوای مهدی سلحشور

اگر کسی به یاد گناهان گذشته اش افتاد بداند ذات اقدس الهی به یادش انداخته

تفال/ سالها دل طلب جام جم از ما می‌کرد

تقویم تاریخ/ بیانیه سازمان ملل علیه سلاح‏های شیمیایی عراق بر ضد ایران

دریاچه ای زیبا در نیوزلند

حکمت/ گناهِ ثروتمندی

محافظت دانشجویان هاروارد از دانشجویان مسلمان هنگام خواندن نماز

آیا جن‌ها هم زاد و ولد دارند؟

خانه مورد علاقه سرخپوشان/ عکس

برخی از بناهای تاریخی در گذشته چگونه به نظر می رسیدند

فال روزانه جمعه 7 اردیبهشت 1403

دو تا کلیه محکم و پرکار، در عین حال ترد و کرانچی!

صفحه مجازی همسر سابق «مهدی قائدی» بسته شد

پخش برنامه «هفت» با اجرای بهروز افخمی از فردا

بازسازی سکانس مشهور ترانه علیدوستی توسط صهبا شرافتی

مهران مدیری با «پدر قهوه» به شبکه خانگی می آید

فروش 9 میلیاردی «مست عشق» در دو روز

این چه سوزشی است که بر جان من پدید آمد؟!

عکسی از بازیگر سریال «جومونگ» پس از سال‌ها

آقای ناخدا ما آدمای بدی نیستیم

این کار را با مدیرتان نکنید!

هشدار بارسا به ژاوی؛ رفتارت را درست کن

توخل در فکر شانس برتری بایرن مقابل رئال به روایت انیمیشن

فوتبالیست‌هایی که قوانین را مجاب به تغییر کردند!

تمرینات انفرادی پادشاه روی تشک

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد

واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم امباپه به بایرن بیاید

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

سبکی خاص از لباس پوشیدن که دوباره مد شده است

اصولی ترین نکات در نگهداری از کیف‌های چرمی گران قیمت

زنان بدون فرزند شاد‌تر هستند یا مادران؟

اشتباهات کوچک اکثر ما زنان در آشپزخانه

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس