طرز تهیه حلوای آلبالو
خواندنی
بزرگنمايي:
آریا جوان - حلوای آلبالو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آلبالو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم حلوای آلبالو آرد 2 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه کره 150 گرم آلبالو 4 پیمانه آب 2 لیوان شکر 2 پیمانه نبات 2 تکه گلاب 1 پیمانه وانیل ½ قاشق مرباخوری طرز تهیه حلوای آلبالو مرحله اول برای تهیه حلوای آلبالو خوشمزه در ابتدای کار آلبالوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم، سپس درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا آلبالوها کاملا پوره شوند. حالا پوره آلبالو را از صافی رد می کنیم. مرحله دوم در ادامه آب آلبالو را به همراه آب، شکر و نبات درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت متوسط گذاشته تا جوش بیاید. زمانی که مخلوط آب آلبالو جوش آمد پس از 20 ثانیه گلاب و وانیل را می افزاییم. مرحله سوم حالا بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شهد آلبالویی کاملا خنک شود. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و تفت می دهیم. مرحله چهارم زمانی که آرد بدون تغییر رنگ بوی خامی آن گرفته شد، آنرا مجددا الک کرده و به تابه بر می گردانیم. در ادامه روغن مایع و کره را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و پس از 1 دقیقه شهد آلبالویی را در دو مرحله به تابه می افزاییم. مرحله پنجم در ادامه حلوا را به صورت مداوم هم می زنیم تا شهد جذب حلوا شده و بافت حلوا کاملا لطیف و یکدست شود. در نهایت حلوا را درون ظرف سرومان ماسوره می زنیم و به همراه چای آلبالویی سرو می کنیم. نوش جان.
حلوای آلبالو یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای آلبالو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم حلوای آلبالو
|
آرد | 2 پیمانه |
روغن مایع | 1 پیمانه |
کره | 150 گرم |
آلبالو | 4 پیمانه |
آب | 2 لیوان |
شکر | 2 پیمانه |
نبات | 2 تکه |
گلاب | 1 پیمانه |
وانیل | ½ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه حلوای آلبالو
مرحله اول
برای تهیه حلوای آلبالو خوشمزه در ابتدای کار آلبالوها را شسته و هسته آنها را جدا می کنیم، سپس درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا آلبالوها کاملا پوره شوند. حالا پوره آلبالو را از صافی رد می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه آب آلبالو را به همراه آب، شکر و نبات درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس روی حرارت متوسط گذاشته تا جوش بیاید. زمانی که مخلوط آب آلبالو جوش آمد پس از 20 ثانیه گلاب و وانیل را می افزاییم.
مرحله سوم
حالا بلافاصله قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شهد آلبالویی کاملا خنک شود. در ادامه آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
زمانی که آرد بدون تغییر رنگ بوی خامی آن گرفته شد، آنرا مجددا الک کرده و به تابه بر می گردانیم. در ادامه روغن مایع و کره را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم و پس از 1 دقیقه شهد آلبالویی را در دو مرحله به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
در ادامه حلوا را به صورت مداوم هم می زنیم تا شهد جذب حلوا شده و بافت حلوا کاملا لطیف و یکدست شود. در نهایت حلوا را درون ظرف سرومان ماسوره می زنیم و به همراه چای آلبالویی سرو می کنیم. نوش جان.
-
پنجشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۲:۳۰
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/823752/