آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه ماش پلو افغانی خواندنی

طرز تهیه ماش پلو افغانی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ماش پلو افغانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور افغانستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماش پلو افغانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر فیله مرغ 1 کیلوگرم برنج 3 پیمانه ماش 1٫5 پیمانه پیاز 2 عدد درشت سیر 4 حبه زنجبیل تازه ½ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی 1٫5 پیمانه ماست 1 پیمانه کره به مقدار کافی زعفران دم کرده به مقدار کافی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز و پاپریکا به مقدار کافی طرز تهیه ماش پلو افغانی مرحله اول برای تهیه ماش پلو افغانی خوشمزه در ابتدای کار فیله مرغ را به صورت نواری نسبتا درشت خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم. مرحله دوم حالا مقداری پودر تخم گشنیز، پاپریکا، 2 قاشق غذاخوری روغن و مقداری نمک به کاسه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه ماساژ می دهیم تا طعم دهنده ها به فیله مرغ آغشته شوند. در ادامه روی کاسه را با درپوش می پوشانیم. مرحله سوم در این مرحله اجازه می دهیم فیله مرغ مزه دار شده و به مدت 1 ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها به خورد فیله های مرغ بروند. در ادامه ماش را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم. مرجله چهارم حالا اجازه می دهیم ماش درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. زمانی که ماش پخت، قابلمه را از روی حرارت برداشته و ماش را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. پس از گذشت 1 ساعت فیله مرغ را از یخچال خارج می کنیم. مرحله پنجم در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت زیاد گذاشته و کره را به آن می افزاییم. زمانی که کره ذوب شد، فیله های مزه دار شده را به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا فیله ها تغییر رنگ داده و کاملا سرخ شوند. مرحله ششم توجه داشته باشید هنگام تفت دادن فیله ها حرارت زیاد باشد تا آب نیندازند. حالا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و زمانی که فیله های مرغ سرخ شدند از تابه خارج کرده و بلافاصله پیاز را به همراه مقداری روغن به تابه می افزاییم. مرحله هفتم حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر و زنجبیل تازه را به صورت ریز رنده کرده و به تابه می افزاییم. زمانی که عطر سیر و زنجبیل آزاد شد، پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مرحله هشتم حالا مقداری نمک به تابه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا آب اضافی پوره گوجه فرنگی کاملا تبخیر شود. زمانی که پوره سرخ شد، ماست را به تابه اضافه کرده و پس از مخلوط کرده فیله های مرغ را به تابه می افزاییم. مرحله نهم پس از گذشت 5 دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد برنج را شسته و به همراه مقداری نمک به قابلمه می افزاییم. مرحله دهم حالا اجازه می دهیم برنج به مدت 8 تا 10 دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. 1 دقیقه آخر پخت ماش پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم و پس از این مدت برنج را درون آبکش ریخته و آبکشی می کنیم. مرحله یازدهم در این مرحله مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می کنیم. حالا یک لایه ماش پلو درون قابلمه ریخته، سپس مقداری از مواد میانی روی ماش پلو می ریزیم. مرحله دوازدهم در ادامه روی مواد میانی را با ماش پلو می پوشانیم، سپس به همین ترتیب مراحل را تکرار می کنیم تا مواد تمام شوند. در انتها مقداری زعفران دم کرده و مخلوط آب، روغن و گرام ماسالا به صورت پخش روی پلو می ریزیم. مرحله سیزدهم حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن می گذاریم. در نهایت اجازه می دهیم ماش پلو به مدت 45 دقیقه دم بکشد. نوش جان.

ماش پلو افغانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور افغانستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماش پلو افغانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ1 کیلوگرم
برنج3 پیمانه
ماش1٫5 پیمانه
پیاز2 عدد درشت
سیر4 حبه
زنجبیل تازه½ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی1٫5 پیمانه
ماست1 پیمانه
کرهبه مقدار کافی
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی
گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز و پاپریکابه مقدار کافی
طرز تهیه ماش پلو افغانی
مرحله اول
برای تهیه ماش پلو افغانی خوشمزه در ابتدای کار فیله مرغ را به صورت نواری نسبتا درشت خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مقداری پودر تخم گشنیز، پاپریکا، 2 قاشق غذاخوری روغن و مقداری نمک به کاسه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه ماساژ می دهیم تا طعم دهنده ها به فیله مرغ آغشته شوند. در ادامه روی کاسه را با درپوش می پوشانیم.
مرحله سوم
در این مرحله اجازه می دهیم فیله مرغ مزه دار شده و به مدت 1 ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها به خورد فیله های مرغ بروند. در ادامه ماش را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم.
مرجله چهارم
حالا اجازه می دهیم ماش درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. زمانی که ماش پخت، قابلمه را از روی حرارت برداشته و ماش را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. پس از گذشت 1 ساعت فیله مرغ را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت زیاد گذاشته و کره را به آن می افزاییم. زمانی که کره ذوب شد، فیله های مزه دار شده را به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا فیله ها تغییر رنگ داده و کاملا سرخ شوند.
مرحله ششم
توجه داشته باشید هنگام تفت دادن فیله ها حرارت زیاد باشد تا آب نیندازند. حالا پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و زمانی که فیله های مرغ سرخ شدند از تابه خارج کرده و بلافاصله پیاز را به همراه مقداری روغن به تابه می افزاییم.
مرحله هفتم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر و زنجبیل تازه را به صورت ریز رنده کرده و به تابه می افزاییم. زمانی که عطر سیر و زنجبیل آزاد شد، پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مقداری نمک به تابه می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا آب اضافی پوره گوجه فرنگی کاملا تبخیر شود. زمانی که پوره سرخ شد، ماست را به تابه اضافه کرده و پس از مخلوط کرده فیله های مرغ را به تابه می افزاییم.
مرحله نهم
پس از گذشت 5 دقیقه تابه را از روی حرارت بر می داریم، سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد برنج را شسته و به همراه مقداری نمک به قابلمه می افزاییم.
مرحله دهم
حالا اجازه می دهیم برنج به مدت 8 تا 10 دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. 1 دقیقه آخر پخت ماش پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم و پس از این مدت برنج را درون آبکش ریخته و آبکشی می کنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می کنیم. حالا یک لایه ماش پلو درون قابلمه ریخته، سپس مقداری از مواد میانی روی ماش پلو می ریزیم.
مرحله دوازدهم
در ادامه روی مواد میانی را با ماش پلو می پوشانیم، سپس به همین ترتیب مراحل را تکرار می کنیم تا مواد تمام شوند. در انتها مقداری زعفران دم کرده و مخلوط آب، روغن و گرام ماسالا به صورت پخش روی پلو می ریزیم.
مرحله سیزدهم
حالا درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن می گذاریم. در نهایت اجازه می دهیم ماش پلو به مدت 45 دقیقه دم بکشد. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/822065/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولین گوشی مون‌دراپ با 2 جک هدفون و نمایشگر اولد 120 هرتز رونمایی شد

آمریکا برای اولین‌بار خلبان هوش مصنوعی را در یک آزمایش هوایی در مقابل انسان قرار داد

نماهنگ سرود «حریفت مُنُم»

فرار کردن اسب‌ها در مرکز لندن

گردشگری/ آبشار دوقلوی زمرد حویق در دل کوه‌های تالش

طبیعت چشم‌نواز دشت لاله‌های واژگون

طوفان نمک کوهنوردیه!

آرنولد از رقابت با استالونه می‌گوید

تهدید خانواده آرمان عبدالعالی به شکایت از فیلم «بی بدن»

دو بازیکن از تمرین یک‌راست به بیمارستان رفتند!‏

آنالیز شبانه تیم ملی فوتسال در بانکوک

خلاصه بازی مس رفسنجان 1(5) - پیکان 1(4)

سردار برای بازی متفاوت رم فیکس شد

لحظات حساس از نجات نوزاد 3 روزه توسط هلال احمر

انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم

ایران: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

هلاکت 2 تروریست با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی در اطراف زاهدان

سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود

سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است

غریب‌ آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

گزارش درآمد سه ماهه متا اعلام شد؛ سقوط 16 درصدی سهام غول فناوری

خالد نبی؛ زیارتگاهی شگفت‌انگیز در دل طبیعت

هوای تازه/ نه اژدهاست که کرم شب است اسرائیل

4گوشه دنیا/ کشف کلاه‌خودی از 2500 سال قبل

بلد نیس چطوری زهر نیش مار رو بگیره!

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

از حواشی ادامه دار یک پلتفرم تا صدرنشینی «محفل»

آنالیز یک تغییر؛ کلوپ دوم یا برندان راجرزی دیگر

غافلگیری یک بازیکن جلوی چشم خانواده‌اش

احمدی و سورگی هم با پرسپولیس رفتند

پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند

بنزما و طلسم بزرگان؛ کریم را چه می‌شود!‏

شغل جدید ستاره نیوکسل؛ راننده کامیون!‏

موی چتری به چه صورت هایی می آید؟

رئیسی: هرکجای کشور فسادی دیده شود مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد

آخرین وضعیت بیماری ترانه علیدوستی | زهرا مینویی: برخلاف میل ترانه باید خبررسانی کنم

«صفحه اول اینترنت» برای تمرکز بیشتر بر دیدگاه‌ها، آپدیت شد

راه جلب عنایت امام زمان (عج)

در تقدیر من جز خدمت به خلق نیست!

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

آخرین خبر از وضعیت بیماری «ترانه علیدوستی»

برنامه بازی‌ها را برای همه تغییر دهند نه فقط رئال

بلینگام بازی با سوسیداد را از دست داد

ایران با کسب 20 مدال قهرمان انتخابی جام جهانی ووشو شد

فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند

احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

فتحی قهرمان مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ بزرگسالان شد

نتایج فینال 5 وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی اعلام شد

چطور شوهر بی عاطفه ام را درمان کنم؟

تحریم‌ مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران