آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه اشکنه بادمجان خواندنی

طرز تهیه اشکنه بادمجان
  بزرگنمايي:

آریا جوان - اشکنه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی تهرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشکنه بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 2 نفر پیاز 2 عدد بادمجان 2 عدد سیب زمینی 2 عدد گوجه فرنگی 4 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری شنبلیله خشک 2 قاشق غذاخوری نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد روغن محلی به مقدار کافی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مقدار کافی طرز تهیه اشکنه بادمجان مرحله اول برای تهیه اشکنه بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را به خوبی شسته و بدون جدا کردن پوست آنها به صورت مکعبی خرد می کنیم. حالا بادمجان ها را به مدت 30 دقیقه درون آب و نمک می ریزیم تا تلخی آنها گرفته شود. مرحله دوم پس از گذشت این زمان بادمجان ها را درون آبکش ریخته تا آب اضافی شان خارج شود. حالا پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و پس از شستن به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم. مرحله سوم در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و به همراه پیاز به صورت نگینی خرد می کنیم. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن محلی به قابلمه می افزاییم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم. مرحله چهارم حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر سیر و ادویه ها آزاد شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه می افزاییم. مرحله پنجم در این مرحله رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس نعنا خشک را به همراه شنبلیله به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر آنها آزاد شود. حالا بادمجان و گوجه فرنگی ها را به قابلمه می افزاییم. مرحله ششم در ادامه مواد را به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم، سپس سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد به خوبی بپرند. مرحله هفتم در این مرحله برای اینکه اشکنه غلیظ تر شود، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و آرد را به آن اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا آرد سرد را به تابه اضافه می کنیم. مرحله هشتم در ادامه آرد و آب سرد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. پس از گذشت 5 دقیقه تخم مرغ ها را یکی یکی و آرام به قابلمه اضافه کرده و بدون هم زدن اجازه می دهیم تخم مرغ ها پخته شوند. مرحله نهم پس از گذشت 30 دقیقه زمانی که مواد پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اشکنه بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه اشکنه بادمجان را به همراه نان تازه و پیاز سرو می کنیم. نوش جان.

اشکنه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی تهرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشکنه بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
پیاز2 عدد
بادمجان2 عدد
سیب زمینی2 عدد
گوجه فرنگی4 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق مرباخوری
شنبلیله خشک2 قاشق غذاخوری
نعنا خشک1 قاشق غذاخوری
آرد1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ3 عدد
روغن محلیبه مقدار کافی
زردچوبه، فلفل سیاه و نمکبه مقدار کافی
طرز تهیه اشکنه بادمجان
مرحله اول
برای تهیه اشکنه بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را به خوبی شسته و بدون جدا کردن پوست آنها به صورت مکعبی خرد می کنیم. حالا بادمجان ها را به مدت 30 دقیقه درون آب و نمک می ریزیم تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان بادمجان ها را درون آبکش ریخته تا آب اضافی شان خارج شود. حالا پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و پس از شستن به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم.
مرحله سوم
در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و به همراه پیاز به صورت نگینی خرد می کنیم. حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن محلی به قابلمه می افزاییم، سپس بلافاصله پیاز را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر سیر و ادویه ها آزاد شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به قابلمه می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس نعنا خشک را به همراه شنبلیله به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا عطر آنها آزاد شود. حالا بادمجان و گوجه فرنگی ها را به قابلمه می افزاییم.
مرحله ششم
در ادامه مواد را به مدت 3 دقیقه تفت می دهیم، سپس سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب جوش به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد به خوبی بپرند.
مرحله هفتم
در این مرحله برای اینکه اشکنه غلیظ تر شود، یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و آرد را به آن اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود. حالا آرد سرد را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
در ادامه آرد و آب سرد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. پس از گذشت 5 دقیقه تخم مرغ ها را یکی یکی و آرام به قابلمه اضافه کرده و بدون هم زدن اجازه می دهیم تخم مرغ ها پخته شوند.
مرحله نهم
پس از گذشت 30 دقیقه زمانی که مواد پخته شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و اشکنه بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در ادامه اشکنه بادمجان را به همراه نان تازه و پیاز سرو می کنیم. نوش جان.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/821700/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با داداشت فیلم ببین: سفر جاده‌‌ای بامزه داداشی‌‌ها

صوت/ به زیارت من نیا

بازیگوشی بچه روباه های بامزه

گوناگون/ ملاقات خواهر و برادر جداشده با هم

پیکر هوشنگ ابتهاج (سایه) چهارشنبه 26 مرداد، به تهران می‌رسد

برنامه‌ای برای علاقه‌مندان به پرندگان

قیافه دختره رو میخوای چیکار؟!

آخرین فیلم های مشترک آنجلینا جولی و برد پیت در سینما

پارسا پیروزفر در پشت صحنه سریال یاغی

من نمی دانستم معنی هرگز را !

از اتفاق نادر برای پسر نادر سلیمانی تا بنایی کردن این بازیگر!

معرفی فیلم اکشن پرافت ‌و خیز «مرد خاکستری»

گل چهارم منچسترسیتی به بورنموث

موقعیت خطرناک ذوب‌آهن روی دروازه پرسپولیس

دیدار دوستانه/ نساجی پیروز شد

نفرین لیورپول یقه مهاجم فولام را گرفت؟

استارت پرسپولیس با توقف در اصفهان/ سرخ‌ها از پس ذوب‌آهن 10 نفره برنیامدند

دومین صفر - صفر تاریخ پرسپولیس

گل اول اودینزه به آث‌میلان

گل اول آث‌میلان به اودینزه

اشتباه وحشتناک دخیا؛ گل اول برنتفورد به منچستریونایتد

بازیکن جدید استقلال به تهران رسید

خلاصه‌بازی ذوب‌آهن 0 - پرسپولیس 0

واکنش محمد موسوی به انتقادات

اولین گل فصل گل‌گهر تماشایی بود

گل چهارم برنتفورد به منچستریونایتد

مهدوی‌کیا زودتر از تیم‌ملی به جام‌جهانی رسید

ضربه کاشته عجیب بازیکنان تراکتور

می‌توانستیم پرسپولیس را شکست دهیم

گل سوم آث‌میلان به اودینزه

پیروزی گل‌گهر مقابل تراکتور/ توقف فولاد در دربی خوزستان

رونمایی رسمی از غفوری و دژاگه

جدول رده‌بندی لیگ برتر در پایان هفته نخست

حرکت جنجالی سردار آزمون در بوندس‌لیگا

طرحی که بر طلاق گرفتن زنان تاثیر می گذارد

قتل دختر جوان جلوی چشمان پدرش!

برنامه هفتم توسعه با چه اهدافی تدوین می‌شود؟

کیهان: عملکرد یک ساله دولت رئیسی در هشت سال دولت قبل آرزو بود

تاکید امیرعبداللهیان بر ضرورت اجرای توافقات بین ایران و قطر

واکنش نبویان به بیانیه میرحسین موسوی

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: دشمنان روی قدرت بازدارندگی ایران حساب باز کرده‌اند

آخرین وضعیت پرونده جعفر پناهی از زبان وکیلش

وال‌استریت ژورنال: آنچه آمریکا پس از شهادت سردار سلیمانی مخفی نگه داشت

دشت نخستین مدال برنز شنا ایران در ماده 4 در 100 متر تیمی

بودجه سالیانه شهرداری تهران باید متناظر با برنامه چهارساله باشد

مهارت زندگی/ ویژگی آدم‌های عاقل

دیرین دیرین؛ طول درمان

با چه نوع دختری نباید ازدواج کرد؟

همان ایام بذر کینه در دلم کاشتی

تویی که میتونی راحت فراموش کنی!