سه شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴

خواندنی

جان دادن کوسه در آب پس از بریدن باله هایش!

جان دادن کوسه در آب پس از بریدن باله هایش!
آریا جوان - باشگاه خبرنگاران / سوپ باله کوسه یک غذای گران و لوکس در بخش‌هایی از جنوب شرق آسیا (از جمله چین و تایوان) است و ظاهرا به ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

باشگاه خبرنگاران / سوپ باله کوسه یک غذای گران و لوکس در بخش‌هایی از جنوب شرق آسیا (از جمله چین و تایوان) است و ظاهرا به تازگی در کشورهای عربی هم بازار خوبی پیدا کرده است.
صیادان پس از بریدن باله ها، کوسه های زنده را به آب پرت می کنند. کوسه بی باله به اعماق آب فرو می رود و آنقدر زجر می کشد تا جان دهد.


نظرات شما