آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ خواندنی

طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ
  بزرگنمايي:

آریا جوان - اسفناج پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم برای 4 نفر اسفناج نیم کیلو گرم پیاز 2 عدد برنج دو و نیم پیمانه زرده تخم مرغ 1 عدد ماست 2 قاشق غذا خوری زعفران کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم شوید خشک یک چهارم پیمانه سیر رنده شده 1 قاشق چای خوری رب انار 4 قاشق غذا خوری روغن به مقدار لازم سینه مرغ 1 عدد طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ مرحله اول برای تهیه اسفناج پلو با مرغ در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. پیاز ها را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرحله دوم در این مرحله سینه مرغ را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و درون آن تفت می دهیم. زردچوبه و فلفل و نمک و سیر را به مرغ اضافه می کنیم. می توان یک هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به آن اضافه کرد. مرحله سوم یک لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و درب آن را می بندیم و اجازه می دهیم تا مرغ بپزد. وقتی مرغ پخت و آب آن تمام شد از روی حرارت بر می داریم. یک تابه برداشته و اسفناج ها را خرد کرده و درون آن می ریزیم. مرحله چهارم سپس روی حرارت ملایم می گذاریم تا با آب خودش پخته شود و آب آن کشیده شود. سپس شوید خشک و رب انار را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. اگر رب انار ترش است می توان مقدار کمتری از رب استفاده کرد. مرحله پنجم اسفناج ها را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. یک قابلمه را آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید. سپس نمک و روغن به آن اضافه کرده و برنج را که از دو ساعت قبل با آب و نمک خیس کرده ایم، آبکش می کنیم. مرحله ششم سپس درون آب در حال جوش می ریزیم و تا بپزد. وقتی که برنج نیم پز شد، آن را آبکش می کنیم. یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود و از لختگی خارج شود. مرحله هفتم در این مرحله دو کفگیر از برنج آبکش شده را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب برداشته و کف آن را کمی با روغن چرب می کنیم. از مواد تخم مرغی کف قابلمه می ریزیم. مرحله هشتم حالا آن را پهن می کنیم تا ته دیگ ته چینی داشته باشیم. مابقی برنج و مواد مرغ و مخلوط اسفناج را لایه لایه به قابلمه اضافه می کنیم. در آخر، کمی کره را به روش بن ماری ذوب کرده و به برنج اضافه می کنیم. مرحله نهم در مرحله پایانی زعفران دم کشیده هم روی برنج ریخته و روی شعله ملایم قرار می دهیم. دم کنیم هم روی درب قابلمه قرار داده و می گذاریم تا با حرارت کم، دم بکشد. بعد از گذشت 40 دقیقه اسفناج پلو آماده است.

اسفناج پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
اسفناجنیم کیلو گرم
پیاز2 عدد
برنجدو و نیم پیمانه
زرده تخم مرغ1 عدد
ماست2 قاشق غذا خوری
زعفرانکمی
نمک و فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
شوید خشکیک چهارم پیمانه
سیر رنده شده1 قاشق چای خوری
رب انار4 قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
سینه مرغ1 عدد
طرز تهیه اسفناج پلو با مرغ
مرحله اول
برای تهیه اسفناج پلو با مرغ در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. یک قابلمه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم. پیاز ها را درون آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله دوم
در این مرحله سینه مرغ را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و درون آن تفت می دهیم. زردچوبه و فلفل و نمک و سیر را به مرغ اضافه می کنیم. می توان یک هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به آن اضافه کرد.
مرحله سوم
یک لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و درب آن را می بندیم و اجازه می دهیم تا مرغ بپزد. وقتی مرغ پخت و آب آن تمام شد از روی حرارت بر می داریم. یک تابه برداشته و اسفناج ها را خرد کرده و درون آن می ریزیم.
مرحله چهارم
سپس روی حرارت ملایم می گذاریم تا با آب خودش پخته شود و آب آن کشیده شود. سپس شوید خشک و رب انار را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. اگر رب انار ترش است می توان مقدار کمتری از رب استفاده کرد.
مرحله پنجم
اسفناج ها را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. یک قابلمه را آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا جوش آید. سپس نمک و روغن به آن اضافه کرده و برنج را که از دو ساعت قبل با آب و نمک خیس کرده ایم، آبکش می کنیم.
مرحله ششم
سپس درون آب در حال جوش می ریزیم و تا بپزد. وقتی که برنج نیم پز شد، آن را آبکش می کنیم. یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را درون آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود و از لختگی خارج شود.
مرحله هفتم
در این مرحله دو کفگیر از برنج آبکش شده را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب برداشته و کف آن را کمی با روغن چرب می کنیم. از مواد تخم مرغی کف قابلمه می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا آن را پهن می کنیم تا ته دیگ ته چینی داشته باشیم. مابقی برنج و مواد مرغ و مخلوط اسفناج را لایه لایه به قابلمه اضافه می کنیم. در آخر، کمی کره را به روش بن ماری ذوب کرده و به برنج اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در مرحله پایانی زعفران دم کشیده هم روی برنج ریخته و روی شعله ملایم قرار می دهیم. دم کنیم هم روی درب قابلمه قرار داده و می گذاریم تا با حرارت کم، دم بکشد. بعد از گذشت 40 دقیقه اسفناج پلو آماده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/766391/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

اگر از تبلیغات داخل سیستم عامل متنفرید ویندوز 11 را آپدیت نکنید!

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

تمجید دل‌پیرو از بلینگام؛ جود استثنایی است

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

تعداد کاربران فعال اسپاتیفای 19 درصد رشد کرد

هوش مصنوعی شیطانی هم ساخته شد!

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

شکوفه های زیبا در کره جنوبی

ازدواج با خانواده پرجمعیت خوب است یا بد؟

چهره ها/ سلفی متفاوت المیرا شریفی‌مقدم در برنامه تلویزیون

مادرشوهر و عروس چه دعوایی کردن

چهره ها/ عکس صمیمی بازیگران سریال «نون خ» در دل طبیعت

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

صحبتهای امین میرزازاده قهرمان مسابقات جهانی کشتی فرنگی در سال 2023

گل اول شفیلد توسط بوگل در دقیقه 35

تقدیر‌ از تیم ملی هاکی داخل سالن بانوان

رزا ابراهیمی برترین ورزشکار پارالمپیکی سال

گل اول منچستریونایتد توسط هری مگوایر در دقیقه 42

یوسفی: من هیچ دلخوری از آقای دبیر ندارم

عکس یادگاری دبیر با کودکان کشتی گیر