آریا جوان

آخرين مطالب

طرز تهیه بالوتن مرغ خواندنی

طرز تهیه بالوتن مرغ
  بزرگنمايي:

آریا جوان - بالوتن مرغ یک نوع خوراک مرغ و سبزیجات است که ظاهر بسیار زیبا و طعم فوق العاده ای دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بالوتن مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید. مواد لازم بالوتن مرغ ساق ران مرغ 7- 8 عدد هویج 3 عدد کرفس 1 دسته سیر 3 حبه سبزی معطر شامل برگ کرفس و جعفری 1 پیمانه نمک و فلفل و پاپریکا به مقدار لازم روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری مواد لازم برای سس خامه 4 قاشق غذا خوری سس تند 1 قاشق چای خوری سس خردل 1 قاشق چای خوری آب لیمو ترش 1 قاشق غذا خوری عصاره آب مرغ پخته شده 3 قاشق غذا خوری طرز تهیه بالوتن مرغ مرحله اول برای تهیه بالوتن مرغ خوشمزه اولین مرحله استخوان گیری مرغ ها هست که با قیچی یا چاقوی تیز قسمت بالا و پایین ساق ران مرغ را جدا می کنیم. سپس آهسته گوشت را می کشیم پایین تا از استخوان جدا شود. مرحله دوم البته این کار را می توان از مغازه دار خواست تا انجام دهد. سپس مرغ ها را درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. روغن زیتون و نمک و فلفل و پاپریکا را به خوبی مزه دار کرده و کنار می گذاریم تا طعم دار شود. مرحله سوم کرفس و هویج ها را خلالی برش می زنیم. به طوری که نه نازک باشد و نه ضخیم. طول تقریبا یک وجب برش می دهیم. سپس داخل مرغ ها را با آن ها پر می کنیم به طوری که حدود 4یا 5 سانت از بالا و پایین مرغ بیرون باشد. مرحله چهارم در این مرحله یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سیر رنده شده را تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود. بعد از آن، سبزی معطر اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم. مرحله پنجم تابه را از حرارت برداشته و با قاشق چایخوری کمی داخل مرغ ها میریزیم. یک قابلمه دیگر برداشته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس کمی کره به آن اضافه کرده تا ذوب شود. مرغ ها را درون آن می ریزیم. مرحله ششم سپس با کره تفت می دهیم مرغ ها نیازی نیست که خیلی سرخ شوند و فقط کمی تغییر رنگ دهد، کافی است. فقط می خواهیم بوی بد مرغ گرفته شود. حدود یک تا یک و نیم لیوان ابجوش را داخل مرغ ها ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا یک ساعت بپزد. مرحله هفتم در مرحله بعد، سس را تهیه می کنیم. برای این کار، خمه، سس تند، آب لیمو ترش، سس خردل، آب ته قابلمه بالوتن مرغ پخته شده رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سس باید غلیظ باشد تا روی مرغ ها بماند. بعد از سرو در ظرف، سس رو روی مرغ ها می ریزیم. مرحله هشتم این غذا میکس مرغ و سبزیجات هست و معمولا بدون برنج به عنوان خوراک سرو می شود. بهتر است از ساق مرغ درشت تر استفاده کنیم. می توان از روز قبل تا مرحله پر کردن مرغ با خلال هویج و کرفس را انجام داد و روز بعد آن را با سبزی معطر پر کنیم و بگذاریم تا بپزد.

بالوتن مرغ یک نوع خوراک مرغ و سبزیجات است که ظاهر بسیار زیبا و طعم فوق العاده ای دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بالوتن مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بالوتن مرغ
ساق ران مرغ7- 8 عدد
هویج3 عدد
کرفس1 دسته
سیر3 حبه
سبزی معطر شامل برگ کرفس و جعفری1 پیمانه
نمک و فلفل و پاپریکابه مقدار لازم
روغن زیتون3 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای سس
خامه4 قاشق غذا خوری
سس تند1 قاشق چای خوری
سس خردل1 قاشق چای خوری
آب لیمو ترش1 قاشق غذا خوری
عصاره آب مرغ پخته شده3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه بالوتن مرغ
مرحله اول
برای تهیه بالوتن مرغ خوشمزه اولین مرحله استخوان گیری مرغ ها هست که با قیچی یا چاقوی تیز قسمت بالا و پایین ساق ران مرغ را جدا می کنیم. سپس آهسته گوشت را می کشیم پایین تا از استخوان جدا شود.
مرحله دوم
البته این کار را می توان از مغازه دار خواست تا انجام دهد. سپس مرغ ها را درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. روغن زیتون و نمک و فلفل و پاپریکا را به خوبی مزه دار کرده و کنار می گذاریم تا طعم دار شود.
مرحله سوم
کرفس و هویج ها را خلالی برش می زنیم. به طوری که نه نازک باشد و نه ضخیم. طول تقریبا یک وجب برش می دهیم. سپس داخل مرغ ها را با آن ها پر می کنیم به طوری که حدود 4یا 5 سانت از بالا و پایین مرغ بیرون باشد.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سیر رنده شده را تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود. بعد از آن، سبزی معطر اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم.
مرحله پنجم
تابه را از حرارت برداشته و با قاشق چایخوری کمی داخل مرغ ها میریزیم. یک قابلمه دیگر برداشته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس کمی کره به آن اضافه کرده تا ذوب شود. مرغ ها را درون آن می ریزیم.
مرحله ششم
سپس با کره تفت می دهیم مرغ ها نیازی نیست که خیلی سرخ شوند و فقط کمی تغییر رنگ دهد، کافی است. فقط می خواهیم بوی بد مرغ گرفته شود. حدود یک تا یک و نیم لیوان ابجوش را داخل مرغ ها ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا یک ساعت بپزد.
مرحله هفتم
در مرحله بعد، سس را تهیه می کنیم. برای این کار، خمه، سس تند، آب لیمو ترش، سس خردل، آب ته قابلمه بالوتن مرغ پخته شده رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سس باید غلیظ باشد تا روی مرغ ها بماند. بعد از سرو در ظرف، سس رو روی مرغ ها می ریزیم.
مرحله هشتم
این غذا میکس مرغ و سبزیجات هست و معمولا بدون برنج به عنوان خوراک سرو می شود. بهتر است از ساق مرغ درشت تر استفاده کنیم. می توان از روز قبل تا مرحله پر کردن مرغ با خلال هویج و کرفس را انجام داد و روز بعد آن را با سبزی معطر پر کنیم و بگذاریم تا بپزد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/766390/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مشخصات Redmi 13 5G و پوکو M7 پرو 5G لو رفت

صحنه هایی دیدنی از خانواده خرس های قطبی

آپارتمان مخفی در نوک برج ایفل

آبشار زیبای شن لونگ در چین

خاطره جالب محمد بحرانی از 3هزار تومانی که زندگی‌اش را تغییر داد

پسر صدیقه خانم که اروپایی‌ها را شگفت زده کرد

نبرد همزمان ستاره استقلال با آلوز و گودرزی

واکنش توخل به تمدید ناگلزمان

ناگلزمان: تمدید قراردادم تصمیمی قلبی بود

واکنش جالب سرمربی رم وقتی یورنته از او زمان باقی مانده بازی رو میپرسه!

اصرار آل‌کثیر برای زدن پنالتی و قبول نکردن کنعانی‌زادگان

ری‌اکشن‌های جالب رضا عنایتی و مسعود شجاعی حین بازی

ستاره یونایتد: با بازی رئال-سیتی زجر کشیدم

قطع تمرین گرندپری چین به دلیل آتش‌سوزی

عالیشاه بازی‌های مهم پرسپولیس را از دست داد

یوفا بارسلونا را نقره‌داغ کرد

به عنوان یک نوجوان در خانه هیچ حق انتخابی ندارم!

راهپیمایی حمایت از مردم غزه و عملیات وعده صادق در مشهد، گرگان و کرمان

کرملین: از ایران و اسرائیل می‌خواهیم خویشتن‌داری کنند

حاج‌علی‌اکبری: عملیات وعده صادق یک طوفان‌الاقصی ایرانی بود

گوشی ارزان جدید موتورولا با باتری پرظرفیت در راه است

4 گوشه دنیا/ بزرگترین مارِ تاریخ طبیعت کشف شد

مهارت شگفت‌انگیز جانی دپ در کشیدن نقاشی

وقتی زنبور محو شهد گل ها می شود

دره خزینه یکی از دره‌های زیبا و شگفت‌انگیز استان لرستان

بازیگر سفارشی که کارگردان رو تحقیر میکنه!

مهران رجبی رازی که خیلی‌ها دنبالش بودند را فاش کرد!

رقابت جدید و جذاب پرسپولیس و استقلال

پرسپولیس امروز به مصاف پیکان می‌رود

4 ستاره در لیست فروش آرسنال

مروری بر گل‌ها و مهارت‌های برتر رونالدو نازاریو در اینتر

گرم کردن جالب مارادونا پیش از بازی مقابل بایرن مونیخ

حرکت منشوری دانیال اسماعیلی‌فر پس از گلزنی به نفت آبادان

رئیسی‌کیا: وضعیت واگذاری با دهه پیش متفاوت است

کنایه مدافع ذوب‌آهن به پنالتی سپاهان!

اولین سالروز درگذشت فوتبالیست بابلی

گران‌ترین لیگ فوتبال دنیا در بن بست!

چطور با خودشیفته‌ها رفتار کنیم؟

باهنر: وحدت شکنی بلای مجلس است

آذری جهرمی: در صورت اعلام جهاد توسط فرماندهی کل قوا، لباس سربازی خواهم پوشید

گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد

ارتش سوسک‌های رباتیک مجهز به کوله‌پشتی رایانه‌ای در بیابان

تماشای خلیج فارس از ایستگاه فضایی

شور و شادی مردم اصفهان با اجرای سرود ای ایران در کنار زاینده رود

واکنش جالب شبنم مقدمی به آهنگ گل پامچال

تلویزیون آخر هفته چه فیلم هایی پخش می کند؟

تمرین منچستریونایتد برای نیمه نهایی جام حذفی مقابل کاونتری

تمامی گل‌های هفته 29 لیگ برتر پرتغال

شبیه‌سازی بازی منچسترسیتی و رئال مادرید با عروسک لگو

تاریخ و روز بازی رئال تغییر کرد