آریا جوان

آخرين مطالب

اعمال محدودیت روادید آمریکا برای 76 سعودی در سالگرد خاشقجی برگزیده ها

اعمال محدودیت روادید آمریکا برای 76 سعودی در سالگرد خاشقجی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ایرنا / وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که در پی سیاست محدودیت جهانی روادید با عنوان خاشقچی اقدامی را به منظور محدودیت روادید برای 76 فرد سعودی اعمال کرده که گمان می رود در خارج از کشور در تهدید مخالفان از جمله قتل این نویسنده منتقد عرب نقش داشته اند.
به گزارش وزارت خارجه آمریکا، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در این بیانیه به مناسبت سومین سالگرد قتل فجیع جمال خاشقچی نویسنده منتقد عرب آورده است سیاست محدودیت جهانی روادید با عنوان خاشقچی توسعه یافته که بر اساس آن، آمریکا می تواند روادید افرادی را که در هدف قرار دادن روزنامه نگاران، فعالان یا مخالفان در هر نقطه از جهان نقش داشته اند، محدود یا لغو کند.
در این بیانیه آمده است، وزارت خارجه آمریکا در پی سیاست محدودیت جهانی روادید با عنوان خاشقچی اقدامی را به منظور محدودیت روادید برای 76 فرد سعودی اعمال کرده است که گمان می رود در خارج از کشور در تهدید مخالفان از جمله قتل خاشقچی نقش داشته اند.
آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز شنبه به وقت محلی در حساب کاربری خود در توییتر قتل جمال خاشقچی نویسنده منتقد عرب را در سومین سالگرد وی محکوم کرد اما به عاملان قتل او اشاره ای نکرد.
وزیر امور خارجه آمریکا نوشت: ما به جمال خاشقچی احترام می گذاریم و بار دیگر قتل فجیع وی را محکوم می کنیم.
بلینکن تصریح کرد ما در کنار مدافعانی هستیم که برای حفاظت از حقوق بشر در سطح جهانی تلاش می کنند و از ممنوعیت خاشقچی و سایر ابزارها برای جلوگیری از سرکوب فراملی در هر نقطه برای جلوگیری از تکرار چنین جنایت وحشتناکی استفاده خواهیم کرد.
همسر جمال خاشقچی نویسنده منتقد عرب از جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا خواسته است دولت عربستان را به خاطر قتل بی رحمانه این نویسنده پاسخگو بداند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، درخواست همسر خاشقچی روز جمعه و سه سال بعد از قتل این نویسنده مطرح شده است.
خدیجه چنگیز در سومین سالگرد قتل همسرش به واشنگتن سفر کرده تا در مقابل سفارت عربستان اعتراض کند و در یک مراسم اعتراضی شبانه در مقابل کنگره آمریکا حاضر شود؛ جایی که او پرتره ای از خاشقچی را رونمایی کرده که در روزنامه ها منتشر شده است.
وی نارضایتی خود را از دیدار جیک سالیوان مشاور امنیت ملی بایدن در آستانه سالگرد همسرش با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان ابراز کرد؛ فردی که به گفته مقامات اطلاعاتی آمریکا دستور قتل خاشقچی را داده بود.
همسر خاشقچی در مراسم شبانه ای که توسط گروه های مدافع حقوق بشر سازمان دهی شده بود پرسید: آیا این همان پاسخگویی است که دولت بایدن وعده آن را داده بود؟ ولیعهد عربستان جمال را از من و همه جهان گرفت. آیا او را پاسخگو می دانید یا به چنین قاتلانی پاداش می دهید؟
خاشقچی نویسنده مشهور عرب در یک تبعید خود خواسته در آمریکا بسر می برد. وی نویسنده منتقد ولیعهد عربستان در روزنامه آمریکایی واشنگتن پست بود.
این نویسنده مشهور عرب در دوم اکتبر سال 2018 به منظور پر کردن اسناد ازدواج با همسرش که تبعه ترکیه است وارد کنسولگری عربستان در استانبول شد. مقامات ترکیه و آمریکایی گفته اند تیمی از سعودی ها در آنجا منتظر او بودند و بدنش را مثله کردند که هرگز هم بقایای آن پیدا نشد.
روابط عربستان و آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ به خوبی پیش رفت اما جو بایدن پس از به قدرت رسیدن به شدت بخاطر پرونده قتل جمال خاشقچی خبرنگار سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه به ریاض اعتراض کرد و به دنبال اعتراضات صورت گرفته در آمریکا به نقض حقوق بشر در عربستان روابط فیمابین آنها به سردی گرایید.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/732460/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نبرد نفس‌گیر کفتار و گراز وحشی

راهکار ناب استاد فاطمی‌نیا برای گره‌گشایی از زندگی!

خواستگاری اشتباهی "حبیب"

شاهکار فلیک و اینزاگی؛ نمایشی که یادمان نمی‌رود

ثبت فیلم 2 قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی بمو فارس

واکنش پسر ترامپ به تلاش‌های نئوکان‌ها برای به شکست کشاندن مذاکرات ایران و آمریکا

اظهارات علیرضا افتخاری درخصوص احمدی‌نژاد

کیش میزبان بیش از 100 تور اپراتور و فعال گردشگری از 33 کشور جهان

گزارش مالی مایکروسافت منتشر شد: درآمد 70 میلیارد دلاری در یک فصل

یکی از بزرگترین حلزون های روی زمین

دانه‌ خوردن پرنده از نمای نزدیک

تمرینات مشترک محمدرضا گلزار و قهرمان سنگ نوردی جهان در باشگاه

نیاز مالی یک دختر به معنای نداشتن «شرافت» نیست!

در فراق یار با تو می گویم ای خدا

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

فلیک: بازی برگشت با اینتر یک پیش‌فینال است/ یامال نابغه است

اینزاگی: عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم؛ طارمی کمک زیادی کرد

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

جشنواره ورزشی دختران آفتاب ایران در 5 رشته ورزشی

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

کربکندی: سپاهان از خودش ضربه خورد

هشتمین حذف دردناک مسی در لیگ قهرمانان

گوندوگان: متاسفم، رودیگر از خط قرمزها عبور کرد!

چند ایده خوب برای استفاده از بالشت های کهنه

خرازی: کشورهای منطقه در حال متنوع کردن وابستگی خود هستند

ظریف: مذاکره تهدید نیست؛ ترامپ می‌گوید ایرانی‌ها سر کری را کلاه گذاشتند

فیلم یک مرد کارگر (A Working Man)؛ جدیدترین اکشن جیسون استاتهام

6 داستان باورنکردنی از نوآوری در کسب‌وکار

انس پسته چیست؟

قبر 5 هزارسالۀ «مردی با تبر سنگی» توسط یک چوپان در جنگل کشف شد

تراشه گلکسی زد فلیپ 7 و زد فولد 7 سامسونگ مشخص شد

تغییرات زیبای فصل ها در یک لوکیشن

لحظه هولناک ریزش دیوار روی سر یک پدر و دو دخترش!

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

کارتال پیش از بازی مس؛ طوفانی مثل هوای تهران!

هشدار به فلیک؛ با این دفاع نمی‌شود قهرمان سی‌ال شد!

پدیده لیگ؛ به استقلال و پرسپولیس نخواهم رفت!

اشتباه برداشت کردید، توخل‌ جاسوس آلمان نیست!

از یحیی تا ژسوس؛ کولیبالی‌ها بلای جان شدند!

تغییر موضع پاریس؛ کاپیتان فروشی است

زارع: هدف ما کسب اولین جام با گل‌گهر است

رکورد تاریخی مسی در لیگ قهرمانان شکسته شد

ناراحتی ماسکرانو از حذف؛ حرف زدن آسان است

حکم حیرت‌انگیز دادگاه؛ اپل به اجبار سیاست‌هایش را در قبال اپ استور اصلاح می‌کند

بلوط هِلم کنار دریاچه کومو در ایتالیا

آرام ماندن در مواجهه با استرس

چرا بازیگران سینما به سمت تئاتر می روند؟

بدبیاری بزرگ بارسا؛ کنده به اینتر و رئال نمی‌رسد!

پوشیدن پیراهن یونایتد یعنی جنگیدن برای قهرمانی!