آریا جوان

آخرين مطالب

کاهش 15 درصدی سرانه تولید پسماند در تهران/ نیاز جدی به نوسازی ناوگان حمل پسماند سازمان حفاظت محیط زیست

کاهش 15 درصدی سرانه تولید پسماند در تهران/ نیاز جدی به نوسازی ناوگان حمل پسماند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران با اشاره به اینکه میزان پسماند دفن شده روزانه شهر تهران نسبت به سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است، گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته سرانه تولید پسماند در شهر تهران طی سه سال گذشته حدود 15 درصد کاهش پیدا کرده است.

فاطمه اکبرپور در گفت و گو با ایسنا ، درباره وضعیت حجم پسماند شهر تهران اظهارکرد: حجم پسماند دفنی شهر تهران با اجرای طرح «کاپ» و طرح‌های تفکیک و فعالیت غرفه‌های بازیافت در مقایسه با سال‌های گذشته - که 8000 تن در روز بود - کاهش یافته است.
وی ادامه داد: کاهش روزانه میزان پسماند دفن شده شهر تهران به‌علت انجام تفکیک اولیه در مبدا، در مقصد و جداسازی زباله‌های قابل بازیافت است که تا حدودی باعث کاهش میزان پسماند منتقل شده برای دفع شده است.
اکبرپور با بیان اینکه سرانه تولید پسماند در شهر تهران در سال‌های گذشته به 850 تا 900 گرم در روز رسیده بود، خاطرنشان کرد: بررسی‌های صورت گرفته توسط مشاوران طرح جامع پسماند شهر تهران نشان می‌دهد که که سرانه تولید پسماند در شهر تهران طی سه سال گذشته از 900 گرم به760 گرم در روز کاهش پیدا کرده است.
ناوگان حمل و نقل پسماند نیاز جدی به نوسازی دارد
رییس اداره محیط زیست انسانی استان تهران همچنین درباره آخرین وضعیت خودروهای حمل پسماند شهر تهران که پیش از این آن‌ها را فرسوده و دچار مشکل نشت شیرابه توصیف کرده بود، گفت: براساس شکایت‌های مردمی که به ما درباره نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند گزارش شد و مکاتبات با پلیس راهور مبنی بر لزوم پیگیری این مساله به‌منظور جلوگیری از تصادفات احتمالی، اداره محیط زیست استان تهران بلافاصله مساله نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند را به شهرداری تهران اعلام و آن را پیگیری کرد.
وی ادامه داد: خوشبختانه با اعمال تغییراتی برخی از پیمانکاران طرف قرارداد با شهرداری، ناوگان حمل و نقل خود را تجهیز و نوسازی کردند همچنین با تعدادی پیمانکار جدید قراردادهایی بسته شد و از آن زمان تاکنون هیچ گزارشی چه از طرف مردم و چه از سوی نهادهای دیگر مبنی بر نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند نداشته‌ایم.
اکبرپور در پایان یادآور شد: عدم اعلام شکایت به معنای نبود مشکل نیست و از این رو گزارش نشدن شکایات جدید درباره نشت شیرابه از خودروهای حمل پسماند این حقیقت را تغییر نمی‌دهد که ناوگان حمل و نقل پسماند در کل استان تهران فرسوده است و نیاز جدی به نوسازی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/521061/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

گوناگون/ آخرین نگهبانان جنگل‌های آمازون

این مار افعی بومی شمال را دیدید فرار کنید

آبشار شوی در دزفول

معانی لوگو های ایرانی

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود