جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴

ورزش

شزنی دوست دارد دروازه‌بان دوم باشد!

شزنی دوست دارد دروازه‌بان دوم باشد!
آریا جوان - ورزش ۳ /عملکردهای شزنی و گل‌هایی که در هفته‌های اخیر دریافت کرده، باعث ایجاد برخی تردیدها در دروازه‌ بارسلونا شده است. دروازه‌بان لهستانی قرارداد خود را ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /عملکردهای شزنی و گل‌هایی که در هفته‌های اخیر دریافت کرده، باعث ایجاد برخی تردیدها در دروازه‌ بارسلونا شده است.
دروازه‌بان لهستانی قرارداد خود را به‌گونه‌ای تمدید کرد که مشخص بود قرار است ذخیره‌ خوان گارسیا باشد، اما حالا به دلیل مصدومیت غیرمنتظره‌ این دروازه‌بان، به ترکیب اصلی تیم راه یافته است.
یان شزنی، برادر او، در مصاحبه‌ای درباره‌ روحیه‌ برادر دروازه‌بانش توضیح داد:«می‌دانم که وویچک ترجیح می‌دهد هم‌تیمی‌هایش را از روی نیمکت تماشا کند و در صورت نیاز کمک کند. هنوز بعد از هر مهار خوب در یک بازی، جرقه‌ای در او می‌بینم و این من را خوشحال می‌کند، چون لذت می‌برم که او را در زمین می‌بینم.»
بازار


یان شزنی تاکید کرد که برادرش قبلاً تجربه‌ زیادی در فوتبال کسب کرده و حالا می‌خواهد از نقش دروازه‌بان دوم لذت ببرد:«او قبلاً تجربه‌های زیادی داشته و در مهم‌ترین مسابقات بازی کرده، پس اکنون نوبت جوان‌ترهاست. مخصوصاً چون خوان گارسیا دروازه‌بانی بسیار توانمند است. وویچک همیشه آماده است، اما فکر می‌کنم ترجیح می‌دهد تماشاگر باشد.»
برادر این دروازه‌بان همچنین از تصمیم داور دیدار بارسا مقابل بروژ برای رد کردن گلی که می‌توانست گل چهارم تیم بلژیکی باشد، استقبال کرد:«برای من این صحنه مشکوک بود. اگر داور خطا را اعلام نمی‌کرد، شزنی می‌توانست دفاع کند. خوشحالم که تصمیم گرفت گل را مردود اعلام کند.»


در نهایت، یان شزنی در مورد حرفه‌ای‌گری برادرش در بارسلونا صحبت کرد:«همه می‌دانیم وویچک دروازه‌بان دوم است. برادرم از ابتدا برای این جایگاه آماده بود. تغییر ترکیب بستگی دارد به اینکه گارسیا چه زمانی 100 درصد آماده بازی شود. من هیچ اطلاعاتی ندارم. از دیدگاه یک مربی، فکر می‌کنم دروازه‌بانی موقعیتی است که بهتر است دو هفته بیشتر صبر کنیم تا اینکه یک هفته زودتر تغییر ایجاد کنیم.»


نظرات شما