آریا جوان - ورزش 3 /الکساندر میتروویچ، مهاجم صربستانی الریان، در نخستین حضور رسمیاش برای این تیم موفق شد گلزنی کند و پاسخی محکم به منتقدان بدهد.
تیم الریان قطر در چارچوب هفته چهارم لیگ ستارگان قطر مقابل تیم القطر به میدان رفت که این مسابقه در نهایت با تساوی یک بر یک خاتمه یافت. در این دیدار، الکساندر میتروویچ، خرید جدید الریان، نخستین حضور رسمیاش را تجربه کرد.
میتروویچ در دقیقه 59 به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد و در دقیقه نخست وقتهای تلفشده نیمه دوم با یک شوت دروازه حریف را باز کرد تا نخستین گل خود را برای الریان به ثمر برساند. این گل باعث شد تا او خیلی زود جایگاه خود را در ترکیب تیم جدیدش تثبیت کند.
این گل برای میتروویچ جنبهای فراتر از یک شروع خوب داشت؛ چراکه پس از جداییاش از الهلال به دلیل نگرانیهای پزشکی و مصدومیت عضلانی، بسیاری آینده او را زیر سؤال برده بودند، اما ستاره صربستانی با این عملکرد، پاسخ کوبندهای به تمام تردیدها داد.
الهلال که در تابستان گذشته تصمیم به قطع همکاری با میتروویچ گرفته بود، برای پر کردن جای خالی او داروین نونیز، مهاجم اروگوئهای لیورپول را با مبلغ 53 میلیون یورو جذب کرده است.
بازار ![]()