سه شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴

ورزش

حذف دسته ۱۰۲ کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران شد

حذف دسته ۱۰۲ کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران شد
آریا جوان - مهر /مربی تیم ملی وزنه‌برداری ضمن تشریح آخرین وضعیت این تیم، گفت: رکوردهای جدید و حذف دسته وزنی ۱۰۲ کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران تمام شد و باعث ترافیک در ...
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر /مربی تیم ملی وزنه‌برداری ضمن تشریح آخرین وضعیت این تیم، گفت: رکوردهای جدید و حذف دسته وزنی 102 کیلوگرم به ضرر وزنه‌برداری ایران تمام شد و باعث ترافیک در دسته 110 شده است.
علی جباری درباره وضعیت تیم ملی وزنه‌برداری و زمان شروع اردوهای تیم ملی گفت: اردوی تیم ملی وزنه‌برداری بزرگسالان به خاطر شرایط کشور و تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اصلاً تعطیل نشد. ما در سرعین اردبیل اردو داشتیم و قرار است تا پنج‌شنبه هفته جاری هم اردو ما ادامه داشته باشد و پس از چند روز استراحت، دوباره از هفته آینده اردوها در تهران از سر گرفته می‌شود.
وی در مورد تغییر اوزان فدراسیون جهانی و شرایط وزنه‌برداران گفت: اوزان وزنه‌برداری قبلاً 10 وزن بوده و الان با اعلام فدراسیون جهانی 2 وزن کاهش پیدا کرده و 8 وزن شده است؛ در فوق سنگین ما هیچ مشکلی نداریم و برایمان فرقی نمی‌کند که چه وزنی در نظر گرفته شده است. اما جایی که ما ضرر کردیم زمانی که دسته 102 کیلوگرم را حذف کردند. ما در این دسته وزنی در سال‌های گذشته در مسابقات آسیایی و جهانی مدال‌های خوبی می‌گرفتیم و الان با حذف آن وزنه‌برداری ایران ضرر کرد. در این دسته وزنی رضا دهدار، رسول معتمدی، امیر حقوقی، علی هاشمی و رضا بیرالوند همیشه مدال آور بودند و حذف آن به ضرر ما تمام شد.
مربی تیم ملی وزنه‌برداری گفت: در حال حاضر ما یک ترافیک سنگین در 110 داریم و وزنه‌برداران 102 کیلوگرم مجبور شدند به دسته وزنی 110 کیلوگرم بیایند و یک ترافیک سنگین ایجاد شده است. حذف وزن 102 کیلوگرم شاید برای کشورهای دیگر مثل شرق آسیا یا آسیای میانه مشکل ساز نباشد اما به ضرر ما تمام شد. اگر این دسته وزنی حذف می‌شد از نظر مدالی و امتیازی در مسابقات جهانی کمک حال تیم باشد. در وزن 94 کیلوگرم هم دو وزنه‌بردار علی عالی پور و علیرضا معینی را داریم.
جباری در مورد رکوردهای جدید دسته فوق سنگین اظهارداشت: فدراسیون جهانی وزنه‌برداری برای دسته فوق سنگین رکوردهای جدید اعلام کرده که در یک ضرب 218، در دو ضرب 260 و در مجموع 477 است. این رکوردها اگر برای ما سخت باشد برای کشورهای دیگر هم همین شرایط را دارد. ضمن اینکه رقبای ما در دسته فوق سنگین ارمنستان، بحرین و یک وزنه‌بردار عراقی است، البته این وزنه‌بردار عراقی چند وقت پیش در مسابقات آسیایی شرکت نکرد و به همین خاطر ما زیاد از روند رکوردی او خبر ندارم ولی به طور کلی او را وزنه‌بردار خوبی می‌دانم و به نظرم در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. در کل به نظرم شرایط برای همه وزنه‌برداران فوق سنگین یکسان است.
مربی تیم ملی وزنه‌برداری عنوان کرد: به نظرم وزنه‌برداران ما در دوضرب شرایط بهتری دارند، علیرضا یوسفی در دوضرب یک بار وزنه 262 کیلوگرم را مهار کرد و آیت شریفی هم به رکورد دوضرب نزدیک است. البته ما در یک ضرب فاصله داریم و آن را باید تقویت کنیم. هر چند که علیرضا یوسفی هم هنوز تمرینات را شروع نکرده ولی در دوضرب به استانداردهای رکورد جهانی نزدیک هستیم و از این بابت مشکلی نداریم. در وزنه‌برداری هم ملاک حرکت دوضرب وزنه‌بردار است. وقتی وزنه‌بردار در دوضرب شرایط خوبی داشته باشد، سرمربی می‌تواند در انتخاب وزنه‌ها مانور بدهد. در واقع وزنه‌های دوضرب می‌تواند مجموع مدال‌ها را تعیین کند.
بازار
جباری در مورد آخرین وضعیت علیرضا یوسفی گفت: قبل از اردوی سرعین اردبیل علیرضا یک هفته در کنار دیگر وزنه‌برداران در اردو بود، البته وزنه نمی‌زد. در حال حاضر کارهای فیزیوتراپی خودش را انجام می‌دهد و تحت نظر است. باید ببینم در آینده شرایط به چه صورت خواهد بود و او چه زمانی دست به وزنه می‌شود. البته عجله‌ای هم نداریم به هر حال علیرضا عمل سنگینی انجام داده است و باید به صورت کامل ریکاوری شود و با سلامتی کامل تمرینات را شروع کند. بنابراین با توجه به این شرایط ما علیرضا یوسفی را به صورت قطعی در بازی‌های کشورهای اسلامی و مسابقات جهانی نخواهیم داشت.


نظرات شما