آریا جوان

آخرين مطالب

ساکت: زمان برگردد باز هم مربی نساجی می‌شوم ورزش

ساکت: زمان برگردد باز هم مربی نساجی می‌شوم
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ورزش 3 /سرمربی سابق تیم فوتبال نساجی درباره علت بازگشت خود به نیمکت این تیم توضیحاتی ارائه کرد.
 ساکت الهامی که بعد از تساوی نساجی مقابل هوادار در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر، از هدایت تیم قائمشهری کناره‌گیری کرده، در فاصله دو هفته مانده به پایان رقابت‌ها، ضمن عرض تبریک به باشگاه تراکتور بابت کسب عنوان قهرمانی این دوره لیگ برتر، درباره شرایط خودش تاکید کرد قرار نیست در نساجی حضور داشته باشد.
الهامی در این باره گفت: دیروز با آقایان حدادیان و بایندریان به صورت مفصل صحبت کردم. هر دو عزیز شاید کمی مخالف بودند اما روی حرفم هستم. قطعا من دیگر روی نیمکت نساجی نخواهم نشست. آرزوی قلبی من این است که نساجی در ادامه راه موفق شود.
سرمربی سابق نساجی درباره شانس این تیم برای بقا تاکید کرد: «قطعا هنوز امید هست و شرایط نساجی هم طوری است که به نظر می‌رسد در ادامه کارش می‌تواند موفق شود اما حرفم این است که این سومین‌بار بود مسئولیت سخت هدایت نساجی را قبول کردم. در هر دو سری قبلی شرایط شاید سخت‌تر از این بود. در عالم رفاقت با آقای حدادیان قبول کردم که برگردم. احساس میکردم با همین شرایط می‌توانیم از این مخمصه بیرون بیاییم اما متاسفانه این بار قبل از بازی ما با خیبر، در مصاف هوادار و مس رفسنجان نتیجه‌ای رقم خورد و اتفاقی افتاد که عملا ما در بازی با خیبر، شش امتیاز و بازی رو در رو را داده بودیم. یعنی باید از چهار بازی هفت امتیاز می‌گرفتیم تا به خیبر برسیم. بازی با خیبر را که باختیم، در جام حذفی از همان لحظه که بازیکنان برای گرم کردن به زمین رفتند، تماشاگران اعتراض کرده بودند و این وضعیت تا آخر ادامه داشت.
او در همین باره ادامه داد: «صادقانه بگویم که من اصلا پیش‌بینی چنین اتفاقاتی را نکرده بودم. فکر می‌کردم دنبال این هستند که من بخواهم برگردم. ساعت سه صبح که برای بازگشت من زنگ زدند جوابم این بود که فقط یک آدم دیوانه عاشق می‌تواند این پیشنهاد را قبول کند. آمدم و نیت من هم خیر بود. اگر دوباره به همان شرایط برگردیم باز هم قبول می‌کردم چون به این تیم تعصب دارم. چه بسا اگر بعدا هم این اتفاق بیفتد قبول کنم.»
الهامی همچنین گفت: «روزی که از نساجی رفتم، ما در 5 بازی آخر 10 امتیاز گرفته بودیم. به عنوان بهترین مربی ماه انتخاب شده بودم که آن اتفاق بازی فولاد رخ داد. مربی خارجی که آمد 11 هفته وقت داشت اما فقط شش امتیاز گرفت. نمی‌خواهم تقصیر را گردن کسی بیندازم. من که مقصر نبودم.»
بازار
سرمربی پیشین نساجی در واکنش به شایعاتی در خصوص قلیان کشیدن برخی بازیکنان این تیم گفت: «اینکه این اتفاقات برای فوتبالیست‌های ما بیفتد کار قشنگی نیست. من هم این را قبول ندارم. متاسفانه این باب در بین تمام فوتبالیست‌های ما هست. حرفم این است که اگر ما می‌خواستیم درباره بازیکنان نساجی صحبت کنیم، همان بعد از بازی خیبر انجام می‌دادیم، چرا گذاشتیم دو روز مانده به این بازی حساس و این شیطنت را انجام دادیم؟ آن شخصی که این را گفته خودش سلطان کشیدن قلیان است. حتی برخی مربیان ما هم این کار را می‌کنند. به زندگی شخصی خودشان مربوط است.»
او در این خصوص تاکید کرد: «قطعا اگر من خبر داشتم یا از بازیکن اسم می‌بردند حتما برخورد می‌کردم. این را قبول دارم که با احساسات هواداران بازی شده. یک روز فرزاد زامهران، وحید محمدزاده و بقیه را داخل اتاق کشاندم و گفتم اگر کسی خبر دارد باید بگوید تا برخورد شود اما همه چیز روی گمانه‌زنی بود. هواداران از یک نفر اسم بردند، یک عده از کسی دیگر اسم بردند. کنترل کردن بازیکن در خارج از زمان تمرین و زمان بازی، وظیفه سرمربی نیست. البته اینکه از لحاظ فرهنگ‌سازی باید با خطاهای بازیکن برخورد شود را قبول دارم.»

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1492741/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هواداران از قیمت 80 دلاری عناوین ایکس‌ باکس خشمگین هستند

خوشگل‌ترین نوع سوسک

دهکده های افسانه ای هلند

ما ایرانیان باید به اسطوره‌های خودمان توجه کنیم

دومین قهرمانی خداداد عزیزی طی 48 ساعت

آلوارز قهرمان بلامنازع بوکس جهان شد

3 مربی نساجی جدا شدند

قرارداد والیبالیست‌ها هم سرسام‌آور شد؛ پرش جوانان از روی قیمت بزرگان!

نابغه شطرنج ایران: به خاطر رضائیان فوتبال را دنبال می‌کنم

پرواز روبرتو پیاتزا به ایران تاخیر خورد!

پیام دو پهلوی رامین رضاییان برای هواداران استقلال

شهداب یک پاسور جدید جذب کرد

کاپیتان کاوازاکی پس از شکست قسم خورد!

دعوای علنی مبینا نعمت زاده و ناهید کیانی؛ برگزاری جلسه فوری انضباطی با حضور هادی ساعی

شستشوی فیلتر هود با مواد خانگی

فعال اصلاح‌طلب: پزشکیان خودش کابینه را ترمیم کند تا مجلس غافلگیر شود

طعنه زیدآبادی به فواد ایزدی

اشاره دوباره رهبر انقلاب به حادثه تلخ بندرعباس

بازی Assassin’s Creed Shadows به نینتندو سوییچ 2 می‌آید؟

اینجا ایران است؛ یزد، شهر مناره‌ها

زندگی لاکچری در حیات وحش

چشم انسان زیر میکروسکوپ!

حضور سید محمد خاتمی در اکران فیلم «زیبا صدایم کن»

پرستاره‌ترین تیم دنیا سوم شد!

علی پاکدامن به جدول 16 نفره گرندپری سئول راه یافت

مقایسه بازیکن تیم ملی فوتبال ایران با بازیکن مشهور بارسلونا

گران‌ترین سرمربی آلمان، فاتح لیگ نخبگان

وادی: دعوت به تیم ملی والیبال باعث افزایش دستمزد بازیکنان شده است

کری ستاره بارسا: شک ندارم رئال را می‌بریم

مدال برنز بنیامین فرجی در استارکانتندر تایلند قطعی شد

خواهش تیم لالیگایی: استادیوم ما را خراب کنید!

دستور لوکاکو برای قهرمانی ناپولی: برای هم بمیریم!

خبر بد درباره ستاره جوان بارسا تایید شد

توصیه دکتر عزیزی برای ازدواج یک پسر جوان با خانمی که یک فرزند دارد و از او بزرگ‌تر است

چند نکته در اتاق خواب برای خوابی عمیق و آرام

غنی سازی؛ حقی که نمی‌توان از ایران گرفت

شعارهای حاضران در حسینیه امام خمینی هنگام ورود رهبر انقلاب

حضور رئیس جمهور در آیین تجلیل از مقام معلم

قالیباف: تجربه 40 ساله انقلاب باید منبع تولید دانش شود

هشدار نسبت به تلاطم دریا و افزایش باد در هرمزگان طی روزهای آینده

تاکید بر فراگیر کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مدارس شاهد

انتصاب سرپرست اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

نمایی از لیدن در هلند

اسکار ایتالیا به تیموتی شالامه جایزه می‌دهد

فلیک دروازه‌بان بارسلونا برای ال‌کلاسیکو را انتخاب کرد

تیم ملی تکواندو دانشجویان با ترکیب کامل در یونیورسیاد

بلیت آسیای پرسپولیس در جیب جباری

اولادقباد: قدردان وحید شمسایی هستم

جوان‌ترین بازیکن ملی: تارتار و قلعه‌نویی ممنونم!

از واکنش آنچلوتی به جدایی از رئال تا حضور ژاوی روی نیکمت الهلال در حواشی فوتبال جهان