آریا جوان

آخرين مطالب

فوتبال نابینایان؛ از پاراآسیایی هانگژو تا ناگویا بدون اعزام برون مرزی ورزش

فوتبال نابینایان؛ از پاراآسیایی هانگژو تا ناگویا بدون اعزام برون مرزی
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مهر /تیم ملی فوتبال نابینایان بعد از نایب قهرمانی در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو هیچ اعزام دیگری نداشت و حالا هم در شرایطی برای بازی‌های ناگویا آماده می‌شود که برنامه مصوبی ندارد.
 تیم ملی فوتبال نابینایان یکی از مدال آوران کاروان ایران در بازی های پاراآسیایی هانگژو بود. این تیم در آن بازی ها به مرحله فینال رسید اما در این مرحله برابر چین شکست خورد و به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.
بعد از بازی های پاراآسیایی هانگژو (27 مهر تا 6 آبان 1402) فوتبال نابینایان ایران هیچ فعالیتی نداشت تا بهمن سال گذشته (1403) که رقابت های کشوری در رده سنی جوانان و بزرگسالان برگزار شد. با این شرایط تیم ملی از ابتدای سال جاری وارد اردوی آماده سازی شد تا بتواند در بازی های پاراآسیایی ناگویا هم مدال آور شود این در حالی است که از حیث حضور در میادین رسمی تا قبل از ناگویا، هیچ برنامه ای در دستور کار این تیم نیست.
فدراسیون جهانی ورزش های نابینایان تا قبل از بازی های پاراآسیایی ناگویا رویدادهای محدودی را در سطح آسیا مصوب کرده است؛ یکی مربوط به بازی های جایزه بزرگ ژاپن می شود که ایران قید حضور در آن را زده است و دیگر هم مربوط به مسابقات هند می شود که هنوز اعلام آمادگی رسمی برای شرکت در آن نشده است.
بعد از این رویداد (مسابقات هند) و طبق تقویم فعلی، تا بازی های پاراآسیایی، رقابت دیگری در سطح آسیا برگزار نمی شود. با این حال هنوز اعزام تیم فوتبال نابینایان به این مسابقات هم قطعی نشده است.
جواد فلفلی سرمربی تیم ملی فوتبال نابینایان در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد برنامه های این تیم گفت: اواخر ماه جاری بازی های جایزه بزرگ ژاپن برگزار می شود. این رویداد ویژه تیم های اول تا هشتم آسیا است در حالیکه ما رنکینگ 10 را داریم. البته گویا یکی دو تیم بنا به دلایلی از حضور در این بازی ها انصراف داده اند. بعد از این کناره گیری ها از تیم ایران هم برای شرکت در مسابقات دعوت شد اما به خاطر فرصت کم باقی مانده قید حضور در آن را زدیم.
بازار
وی تصریح کرد: شهریور هم دو رویداد در کوچی هند برگزار می شود، یکی ویژه تیم های سطح 2 آسیا که ما جزو آنها نیستیم، ایران جزو تیم های سطح اول آسیا است. جام ملت های آسیا هم 26 و 27 شهریور در هند برگزار می شود که ایران می تواند در آن شرکت داشته باشد. درخواست خود را برای اعزام به این مسابقات به فدراسیون جانبازان و توان یابان ارائه کرده ایم به خصوص که حضور در آن می تواند روی روند آمادگی تیم تاثیرگذار باشد.
سرمربی تیم ملی فوتبال نابینایان تاکید کرد: موضوع اعزام باید میان فدراسیون جانبازان و توان یابان و کمیته ملی پارالمپیک مطرح و در مورد آن تصمیم گیری شود. البته کمیته اینگونه اعلام کرده که تا قبل از بازی های پاراآسیایی ناگویا، اعزام ها را انجام می دهد اما تا به امروز در مورد تیم فوتبال نابینایان و اعزامش هنوز برنامه ای مصوب نشده است.
فلفلی با تاکید بر لزوم اعزام تیم فوتبال نابینایان به جام ملت های آسیا گفت: در تقویم فدراسیون جهانی نابینایان و تا قبل از بازی های پاراآسیایی ناگویا، به جز رویدادهایی که به آن اشاره شد (بازی های ژاپن و مسابقات هند) هیچ مسابقه دیگری در سطح آسیا پیش بینی نشده است. بنابراین امیدوارم حداقل اعزام به جام ملت ها برای تیم ایران قطعی شود.
وی در مورد روند اردوهای آماده سازی تیم ملی فوتبال نابینایان نیز تصریح کرد: 22 تا 29 فروردین دور نخست اردوی آماده سازی را برگزار کردیم. از 19 اردیبهشت هم وارد دور دوم تمرینات می شویم که تا 27 اردیبهشت در ساری ادامه دارد. به همین صورت فعلا ماهیانه یک مرحله اردو خواهیم داشت.
سرمربی تیم ملی فوتبال نابینایان تاکید کرد: فدراسیون جانبازان با پیشنهاد استان ها، اواخر این ماه برگزارکننده رقابتی میان فارس، کرمان و یزد است. اعضای تیم ملی فوتبال نابینایان در قالب این تیم ها حضور دارند. همین رویداد فرصتی برای آماده سازی بهتر آنها است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1492732/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خداحافظی با سریال «ستایش»

به بهانه سالروز تولد «نفیسه روشن»

جنون بازیگری در «بابک حمیدیان» حلول پیدا می‌کند

5 گل برتر اینتر مقابل هلاس ورونا

به بهانه چهارصدمین بازی جادوگر برای منچسترسیتی

سرمربی اینترمیامی: همه منتظر گلزنی مسی و سوارز بودیم

خط حمله رئال کله پا شد!

لحظات جذاب دیدارهای رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2024-2025

انتظار 180 دقیقه‌ای تمدیدی‌های پرسپولیس

استقلال به دنبال استخدام مربیانی از رومانی

جایزه بزرگ کورتوا در فصل شوم رئال

10 گل انفرادی کریستیانو رونالدو در لالیگا

نقشه اینتر برای بارسا؛ دروغ به سبک مورینیو!

پاک کردن ظروف مسی

جزئیات سفر عراقچی به اسلام آباد

برگزاری اجلاسیه خبرگان در قم؛ علت اعلام شد

دانشگاه‌ها در پاسداشت و تبیین ارزش‌های شهدا پیشگام باشند

اپل قوانین خرید خارج از اپ استور را اصلاح کرد

قوانین جدید صعود به اورست چیست؟

گردشگری در کاستاریکا

آیین گل آرایی ضریح مطهر همزمان با ایام ولادت امام رضا(ع) توسط خدام رضوی

ابهت و شکوه عقاب طلایی در ارتفاعات البرز

هفت فیلمنامه غیرسینمایی پروانه فیلمسازی گرفتند

اکران خصوصی فیلم «زیبا صدایم کن» با حضور عوامل فیلم

آخرین وضعیت مصدومیت کنعانی و اورونوف

لحظه ورود رونالدو به رختکن پس از پیروزی 4-2 مقابل بایرن مونیخ

طهماسبی: امیدوارم جباری، قهرمان حذفی شود

دنیا سر تعظیم جلوی وزنه برداران ما فرود خواهد آورد

صحبت های کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان پیش از شروع تمرین برای قهرمانی در آسیا

کاپلو: غرور کاذب اینزاگی کار دست اینتر داد

گودرزی: کار کردن با دقیقی برایم لذتبخش است

پیشنهاد 40 میلیاردی تراکتور به استقلال تکذیب شد

بازیکنان تیم قهرمان ممنوع‌المصاحبه شدند

تنها واکنش پرسپولیس به قهرمانی تراکتور

روش اولویت بندی اهدافمان برای برنامه ریزی کردن

گزارش سرپرست حجاج ایرانی در ابتدای دیدار کارگزاران حج با رهبر انقلاب

طبیعتی در دامنه کوه سبلان

ثواب خواندن نمازِ روز یکشنبه ماه ذی القعده را از دست ندهیم

هنگام وقوع زلزله با این اقدامات جان خود را نجات دهید

سلفی گرفتن بازیگر «جان سخت» با هوادارانش

ستار همدانی: آقای سمیعی در حد و قواره استقلال نبود

ستار همدانی: اشتباه بوژوویچ این بود که دربی روی نیمکت استقلال نشست

و حالا الاهلی رئیس جدید آسیاست

ستار همدانی: جباری نه، استقلال برای فصل آینده سرمربی بزرگ می خواهد

سه بازیکن رئال در آستانه از دست دادن ال‌کلاسیکو

با انجام قرعه‌کشی تورجهانی تنیس؛ رقابت مدعیان در تهران آغاز شد

ملاقات قوی‌ترین مرد ایران با علی دایی

وقتی جیمی واردی در نقش داور بازی را متوقف می‌کند

ثبت رکوردی جدید برای ماراتن لندن

قایدی بالاتر از آزمون در لیگ فوتبال