آریا جوان

آخرين مطالب

بازگشت قدرتمند سونی به میدان رقابت؛ پرچمدار جدید Xperia 1 VII با اسنپدراگون 8 الیت نمایان شد فناوری

بازگشت قدرتمند سونی به میدان رقابت؛ پرچمدار جدید Xperia 1 VII با اسنپدراگون 8 الیت نمایان شد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - شهر سخت افزار / با گذشت یکسال از عرضه گوشی Xperia 1 VI از سوی سونی و انتشار شایعات و خبرهای گوناگون از نسخه جدید آن، این روزها منتظر معرفی پرچمدار جدید این شرکت یعنی Xperia 1 VII هستیم. پس از اینکه در ماه‌های گذشته نخستین تصاویر از این گوشی منتشر شد، امروز شاهد حضور آن در بنچمارک Geekbench بودیم که ویژگی‌ها و قابلیت‌های کلیدی این گوشی پرچمدار را فاش می‌کند.
پس از اینکه در ماه‌های اخیر گمانه‌ زنی‌های فراوانی در مورد ویژگی‌ها و قابلیت‌های گوشی سونی Xperia 1 VII صورت گرفت امروز نتایج بنچمارک Geekbench از این گوشی منتشر شد تا بتوانیم با اطمینان بیشتری در مورد مشخصات آن صحبت کنیم. نتایج این بنچمارک از گوشی سونی Xperia 1 VII اطلاعات مهمی همچون، نام تراشه، ظرفیت حافظه رم، سیستم عامل و همچنین میزان عملکرد قابل انتظار از آن را فاش می‌کند.

آریا جوان

بازار
براساس گزارش Gsmarena، طبق انتظار نتایج بنچمارک Geekbench نشان می‌دهد که گوشی Xperia 1 VII قرار است از تراشه اسنپدراگون 8 الیت بهره ببرد. به این مفهوم که همچون سال‌های گذشته سونی قصد دارد از جدیدترین و بهترین تراشه خانواده اسنپدراگون در محصولات خود استفاده کند. این برای نخستین بار است که سونی از این تراشه در گوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کند. همچنین نسخه‌ای از این گوشی که در این بنچمارک حضور پیدا کرده است دارای 12 گیگابایت حافظه رم و سیستم عامل اندروید 15 نیز بوده است.
این گوشی پرچمدار جدید سونی توانسته است در بنچمارک Geekbench 6.4.0 امتیازات 2967 و 9017 را به ترتیب در دو بخش تک و چند هسته‌ای کسب کند که به خوبی حضور تراشه اسنپدراگون 8 الیت را در آن تایید می‌کند.
تصاویر رندر شده‌ای که چندی پیش از این گوشی منتشر شد نشان می‌داد که می‌توان به سختی آن را از نسخه پیشین خود یعنی گوشی Xperia 1 VI متمایز کرد. به نظر می‌رسد سونی همچنان درصدد است در تولید گوشی‌های هوشمند از زبان طراحی کلاسیک و قدیمی خود استفاده کند. به نظر می‌رسد که مهم‌ترین تغییر صورت گرفته در بخش ظاهری این گوشی هوشمند به ابعاد آن مربوط می‌شود که گزارش‌ها آن را 161.9 در 74.5 در 8.5 میلی‌متر اعلام کرده‌اند. البته این ضخامت در بخش دوربین می‌تواند به 11 میلی‌متر هم برسد. این تغییرات سبب می‌شود Xperia 1 VII نسبت به نسخه قبلی خود کمی کوتاه‌تر، عریض‌تر و ضخیم‌تر باشد.
گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهند که گوشی Xperia 1 VII بدون تغییر نسبت به نسخه پیشین خود دارای یک نمایشگر 6.5 اینچی است که حاشیه‌های نسبتاً زیادی در اطراف دارد. در پنل پشتی این گوشی می‌توان به دوربین اصلی و سه‌گانه آن دسترسی پیدا کرد که به صورت عموی در زیر یکدیگر قرار گرفته‌اند. هنوز اطلاعات دقیقی در مورد ویژگی‌های این دوربین منتشر نشده است اما گفته می‌شود سنسور اصلی دارای وضوح 48 مگاپیکسلی است و از قابلیت لرزش‌گیر اپتیکی یا OIS نیز بهره می‌برد. سنسور دیگر نیز وضوح 12 مگاپیکسلی دارد و زاویه دید فوق عریض را در دسترس قرار می‌دهد.
برخی از گزارش‌ها از حضور سنسور Periscope Telephoto در این دوربین نیز حکایت دارند. انتظار می‌رود این سنسور دارای وضوح 12 مگاپیکسلی باشد و امکان بزرگ‌نمایی اپتیکی را فراهم کند. گفته می‌شود این نسخه از پرچمداران سونی دارای یک دکمه اختصاصی برای ثبت تصاویر توسط دوربین نیز هست. به احتمال فراوانی باتری این گوشی نیز ظرفیتی در حدود 4850 تا 5000 میلی آمپر ساعت خواهد داشت تا از این نظر با نسخه پیشین خود برابری کند.
گوشی Xperia 1 VI سال گذشته در ماه می معرفی شد. به همین دلیل انتظار می‌رود پرچمدار جدید سونی طی روزهای آینده معرفی و عرضه شود. برخی از گزارش‌ها نشان می‌دهند که معرفی این گوشی در تاریخ 15 می (25 اردیبهشت) صورت خواهد پذیرفت و در ماه جولای نیز شاهد عرضه نسخه جهانی آن خواهیم بود. برخی از منابع خبری، قیمت 1400 دلاری را برای این پرچمدار متصور هستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1492030/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی منچسترسیتی 1 - ولورهمپتون 0

تبریک قهرمانی تراکتور توسط مجری شبکه TV8 ترکیه

کارشناسی داوری استقلال - آلومینیوم اراک

کارشناسی داوری بازی چادرملو - فولاد

واکنش ساکت الهامی به شایعه قلیان کشیدن برخی بازیکنان نساجی در دوران سرمربیگری اش

ساکت الهامی : من فقط به عشق نساجی برگشتم که اجازه ندهم سقوط کند

شعار هواداران سپاهان علیه بازیکنان حین بازی با گل گهر

محمد نوری مربی گل گهر: هدف ما پنجمی لیگ و قهرمانی در جام حذفی است

کارشناسی داوری نساجی - هوادار

تبریک قهرمانی تراکتور در لیگ برتر توسط ادینهو

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پرسپولیس

حرکات موزون علیرضا بیرانوند در رختکن تراکتور پس از قهرمانی در لیگ برتر

کارشناسی داوری سپاهان - گل گهر سیرجان

کارشناسی داوری شمس آذر - تراکتور

کارشناسی داوری ملوان - ذوب آهن

انتقادهای تند هواداران نساجی از بازیکنان

ضربه کونیا به تیر دروازه خورد؛ منچسترسیتی 1-0 ولورهمپتون

فروش فوق‌العاده وان پلاس 13T؛ رکوردشکنی در 10 دقیقه اول عرضه

آپدیت جدید نسخه کامپیوتر The Last of Us Part 2 Remastered باگ‌های بیشتری را برطرف می‌کند

بحران بین الهلال و ژسوس برای فسخ قرارداد

ازدحام جمعیت در تبریز و جشن مردمی هواداران تراکتور

تختی برای استقلال و پرسپولیس اجباری شد

خداداد: ممنوع‌المصاحبه‌ام ولی خیالمان راحت شد

آب پاکی نظری جویباری روی شایعات ماتزاری

اشک‌های هوادار کم سن و سال نساجی در آغوش مهدی مهدی‌پور

ساکت الهامی صحبت‌های پخش شده او در فضای مجازی علیه علی خطیر را تکذیب کرد

سعید مظفری زاده مدیرعامل باشگاه تراکتور: هواداران نگران نباشند

تاکید عراقچی بر حق ایران برای غنی‌سازی

مدافعان دو متری قهرمانی تراکتور را تضمین کردند!

گل اول وسترلو به دندر توسط الهیار صیادمنش در دقیقه 3+45 از روی نقطه پنالتی

گل اول منچسترسیتی به ولورهمپتون

نادری: قاطعانه قهرمان شدیم

قاضی‌پور: روی ضربات ایستگاهی حساب کرده‌ بودیم

رمضانی: امیدوارم در جام حذفی موفق باشیم

دست تکان‌دادن پرمهر پدر و مادر تبریزی برای تراکتوری‌ها

دانیال: آمدم دو نکته بگویم و بروم!

تحلیل هآارتص از نقش بن سلمان در مذاکرات ایران و آمریکا

گوشی فوق مقاوم یولفون با دوربین دید در شب و قیمت منطقی معرفی شد

آمیتاب باچان استودیوی بازی‌سازی می‌زند!

به‌روزرسانی جدید تلگرام از راه رسید؛ ترکیبی از نوآوری، امنیت و کارایی

لرزش شدید کوه‌ها و تپه‌های آرژانتین در پی زمین لرزه 7.4 ریشتری

راه حل خروج از جای پارک تنگ بدون کوچکترین اصابت

تشخیص شیرین بودن هندوانه بدون ضربه زدن

مومنین بی‌بهره چه کسانی هستند؟

فردوسی، خاک پای امیرالمومنین(ع)

لحظه حیرت انگیز شکار شغال توسط عقاب

حسادت جنیفر لوپز به آشتی بن افلک با همسر سابقش

ستاره معروف با قرار وثیقه آزاد شد؛ جزئیات تکان‌دهنده‌ای که کار را به دادگاه جنایی کشاند

چرا «خانه ارواح» پس از 5 سال اکران‌ می‌شود؟

برنده دستکش طلای لیگ 24؛ علیرضا بیرانوند