آریا جوان

آخرين مطالب

آغاز ساخت فصل سوم سریال «خاندان اژدها» دخترونه پسرونه

آغاز ساخت فصل سوم سریال «خاندان اژدها»
  بزرگنمايي:

آریا جوان - روزیاتو | سریال خاندان اژدها پس از پایان جنجالی بازی تاج و تخت در فصل هشتم و پایان دوران فرمانروایی دنریس تارگرین (با بازی امیلیا کلارک)، ما را دوباره به وستروس بازگرداند. با این حال، نحوه پایان‌بندی فصل دوم این پیش‌درآمد، بخش قابل توجهی از طرفدارانش را خواستار ادامه داستان کرد. چراکه بسیاری انتظار داشتند نبرد مشهور «گالت» را پیش از پایان این فصل تماشا کنند. فصل آینده سریال این نبرد دریایی معروف را با تمام شکوه و عظمت خشن آن به تصویر خواهد کشید.
ابوبکر سلیم که نقش «آلن اهل هال»، یکی از پسران حرامزاده لُرد کورلیس ولاریون (با بازی استیو توسان) را ایفا می‌کند، در شبکه‌های اجتماعی اولین تصویر از این نبرد را به اشتراک گذاشت. پست سلیم نمای نزدیکی از یک زره زیبا از خاندان ولاریون با نشان نقره‌ای اسب دریایی متعلق به لرد کورلیس را به نمایش گذاشت.
نزاع میان ملکه رینیرا (با بازی اما دارسی) و برادر ناتنی‌اش شاه اگان دوم (با بازی تام گلین-کارنی)، بر سر نشستن بر تخت آهنین و فرمانروایی بر وستروس، خونین و شدید بوده است. این درگیری باعث شد که رینیرا پسر جوانش، شاهزاده لوسریس را از دست بدهد؛ مرگی که در پی حمله تصادفی ایموند، برادر اگان و اژدهایش ویگار در فصل نخست رخ داد.
تا پایان فصل دوم، لرد کورلیس مجبور شد با خبر تلخ مرگ همسرش، رینیس تارگرین و اژدهایش میلیس که توسط ایموند و ویگار سرنگون شدند، کنار بیاید. اکنون، کورلیس پس از التیام زخم‌هایش و بازسازی نیروی دریایی، آماده است تا در گالت، بخشی راهبردی از دریا در سرزمین‌های سلطنتی که تجارت مهمی با کینگز لندینگ دارد، با نیروهای دریایی اگان روبرو شود. نبرد گالت در راه است و کورلیس به دنبال انتقام خواهد بود.
نبرد گالت در «خاندان اژدها»؛ نبردی دریایی برای تمام اعصار
نبرد «رقص اژدهایان» تنها نبرد بزرگ در فصل دوم خاندان اژدها بود و در حالی که شاهزاده ایموند (با بازی ایوان میچل) بدون شک نقش مهمی در این درگیری و کل جنگ ایفا کرد، یک تارگرین خاص غایب بود.
عمو‌ی ایموند، شاهزاده دیمون (با بازی مت اسمیت)، بیشتر فصل دوم را در «هرن‌هال» گذراند، در حالی که در حال دیدن رؤیاهایی بود و سپاهی برای حمایت از همسرش، ملکه رینیرا گردآوری می‌کرد.
با این حال، این وضعیت در فصل سوم و در جریان نبرد افسانه‌ای گالت تغییر خواهد کرد و ایموند و دیمون در یکی از حماسی‌ترین درگیری‌های تاریخ وستروس با یکدیگر روبرو خواهند شد.

آریا جوان

سریال‌های خاندان اژدها و بازی تاج و تخت هر دو برگرفته از آثار جرج آر. آر. مارتین هستند. کتاب‌های مارتین شامل نبردهای حماسی بسیاری هستند که برخی از آن‌ها به صفحه تلویزیون راه یافته‌اند. با نبرد «رقص اژدهایان» در سریال پیش‌درآمد و نبرد «حرامزادگان» در سریال اصلی، وستروس همیشه صحنه‌ای جذاب برای نمایش نبردهای حماسی فراهم کرده است.
پس نبرد گالت چه زمانی رخ خواهد داد و چه انتظاری می‌توان از آن داشت؟ رایان کوندال، شورانر این سریال، در مصاحبه‌ای با کلایدر گفته است: ما می‌خواستیم برای این نبرد کمی انتظار ایجاد کنیم. می‌دانم که همه می‌خواهند هر تابستان سریال پخش شود. اما این سریال آن‌قدر پیچیده است که در واقع هر فصل چندین فیلم سینمایی می‌سازیم. بنابراین، بابت این تأخیر عذرخواهی می‌کنم؛ اما فقط این را می‌گویم: اگر نبرد رقص اژدهایان و Red Sowing را معیار قرار دهیم، بدون شک تیمی که داریم، نبرد گالت را به شکلی فوق‌العاده به تصویر خواهد کشید.
تاریخ پخش فصل سوم خاندان اژدها هنوز توسط شبکه HBO اعلام نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1491689/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

گوشی اقتصادی ویوو Y19 5G با نمایشگر 90 هرتزی معرفی شد

استارتاپ سم آلتمن در زمینه اسکن چشم رسماً در آمریکا آغاز به کار می‌کند

کریمه‌ آل‌الله یا حضرت معصومه

انس به دنیا، منشأ وحشت از مرگ است!

وقتی سواد رسانه ای نداریم...

پرتغالی‌ها خلیج فارس را می‌گرفتند، البته اگر او نبود!

روز دختر، میان آوار و اشک

چهره ها/ سلفی نازنین بیاتی و سمیرا حسن‌ پور در حافظیه شیراز

چهره ها/ قاب صمیمی و جذاب دو بازیگر زن سینمای ایران

سام درخشانی: ما در سینما به تماشاگر فقط یک آدامس می‌دهیم!

«تک‌تیرانداز آمریکایی» راز خود را فاش کرد

تیپ خانم بازیگر در سریال «تاسیان» بحث‌برانگیز شد!

نگاهی به فیلم «سلام علیکم حاج آقا» با 6 سال سابقه توقیف!

لیگ یک؛ آبادانی‌ها دوباره در بالای جدول

نساجی در یک قدمی سقوط؛ نیاز به معجزه!

یک مصدوم جدید روی دست ربیعی!

باز هم وی ای آر علیه نساجی!

نساجی لحظه به لحظه نزدیک‌تر به سرنوشت شوم

گل‌محمدی: این اتفاقات در شان فوتبال ایران نیست

داور فینال جام جهانی برای بازی برگشت اینتر-بارسا

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

خانواده‌ای که همه حافظ قرآن‌اند

ترمای بزرگسالی محصول این کم کاری های والدین است!

بررسی روند تعویق مذاکرات از نگاه تهران تایمز

عراقچی دلیل تعویق مذاکرات با آمریکا را اعلام کرد

کشف «کارخانۀ باستانی» که «رنگ سلطنتی» تولید می‌کرد

قیمت ایکس‌باکس و بازی‌های این کنسول افزایش یافت

تا این دلم تو صحن تو آرومه

هجوم گسترده حشرات در فروشگاه‌های عربستان

هجوم به فروشگاه‌ها از ترس قطع مجدد برق در اروپا

پخش فیلم «خسته نباشید» با بازی مرحوم حسام محمودی

برشی از قسمت جدید سریال «تاسیان» که فردا خواهید دید