آریا جوان

آخرين مطالب

بلومبرگ: توسعه عینک هوشمند اپل با قابلیت‌های هوش مصنوعی ادامه دارد فناوری

بلومبرگ: توسعه عینک هوشمند اپل با قابلیت‌های هوش مصنوعی ادامه دارد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - دیجیاتو / اپل درحال توسعه عینک هوشمند جدیدی است که از فناوری هوش مصنوعی بهره می‌برد و رقیب عینک‌های متا خواهد شد.
طبق گزارشی جدید، اپل درحال توسعه عینک هوشمندی با نام کد «N50» است که فناوری‌های هوش مصنوعی این شرکت را در محصولی جمع‌وجور و مقرون به‌صرفه به کاربران ارائه خواهد کرد. این عینک مخصوص ورود به دنیای واقعیت افزوده طراحی نمی‌شود، بلکه تمرکز اصلی آن بر ارائه اطلاعات از محیط به کاربر است.
براساس گزارش بلومبرگ، اپل درحال توسعه عینک هوشمند با نام کد N50 است که از فناوری‌های هوش مصنوعی این شرکت بهره می‌برد و هدف آن ارائه تجربه کاربری جدیدی با ویژگی‌های هوشمند است. این عینک هنوز در مرحله توسعه قرار دارد و به‌ این زودی وارد بازار نخواهد شد. عینک هوشمند اپل به‌جای تمرکز بر واقعیت افزوده، بیشتر بر تجزیه‌وتحلیل محیط اطراف و انتقال اطلاعات به کاربر متمرکز خواهد بود.

آریا جوان


بازار


گزارش‌ها حاکی از آن است که اپل درحال توسعه عینکی مشابه عینک‌های هوشمند متا است که با همکاری برند Ray-Ban ساخته شده‌اند. این عینک‌ها قرار نیست صفحه‌نمایش داشته باشند اما ویژگی‌های مختلفی ازجمله دوربین‌ها، میکروفون‌ها، دستیار هوش مصنوعی و اسپیکر برای پخش صدا خواهند داشت. هدف اصلی اپل از عرضه این عینک‌ها استفاده از هوش مصنوعی برای تجزیه‌وتحلیل محیط اطراف و ارائه اطلاعات به کاربر است.
حفظ حریم خصوصی در عینک هوشمند اپل
گرمن، گزارشگر بلومبرگ، گفته اپل قصد ندارد قابلیت عکس‌برداری در این عینک ارائه کند تا مشکلات حریم خصوصی را کاهش دهد. اگرچه این محصول کامل بر قابلیت‌های واقعیت افزوده متمرکز نخواهد بود، درکل تجربه‌ای مشابه آن را با تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از محیط اطراف فراهم می‌آورد. همچنین هم‌زمان اپل درحال توسعه ایرفون‌هایی با دوربین است که قابلیت‌های جدیدی ازجمله هوش تصویری را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. هر 2 این محصولات احتمالاً حدود سال 2027 وارد بازار خواهند شد.


اپل مشغول توسعه عینک هوشمند خود است که با تمرکز بر هوش مصنوعی و تحلیل محیط اطراف، تجربه‌ای جدید از تعامل با دنیای واقعی ارائه خواهند داد. اگرچه این عینک چندان بر واقعیت افزوده متمرکز نیست، ویژگی‌های آن می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی تعامل کاربران با تکنولوژی‌های هوشمند را تغییر دهد.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1489892/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

گوناگون/ آخرین نگهبانان جنگل‌های آمازون

این مار افعی بومی شمال را دیدید فرار کنید

آبشار شوی در دزفول

معانی لوگو های ایرانی

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود