آریا جوان

آخرين مطالب

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست شورای اقامه نماز:

اقامه نماز در محیط‌های اداری و سازمانی باید یکی از اولویت‌های اساسی باشد/شورای اقامه نماز در بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل خواهد شد گفتگو

اقامه نماز در محیط‌های اداری و سازمانی باید یکی از اولویت‌های اساسی باشد/شورای اقامه نماز در بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل خواهد شد
  بزرگنمايي:

آریا جوان - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست شورای اقامه نماز گفت: اقامه نماز در محیط‌های اداری و سازمانی باید یکی از اولویت‌های اساسی باشد.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در نخستین جلسه‌ شورای اقامه نماز که صبح امروز دوم اردیبهشت در سالن جلسات بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، با تأکید بر اهمیت جایگاه نماز در نظام دینی و فرهنگی کشور، گفت: نماز ستون دین است و اقامه آن در محیط‌های اداری و سازمانی باید یکی از اولویت‌های اساسی باشد. اقامه نماز تنها به معنای برپایی نماز نیست، بلکه برافراشتن پرچم دین و هویت اسلامی در فضای کار و خدمت است.
وی افزود: اهمیت اقامه نماز در مجموعه‌ای چون بنیاد شهید و امور ایثارگران که متکی بر آرمان‌های بلند شهدا و ایثارگران است، مضاعف و برجسته‌تر از سایر سازمان‌هاست. در چنین محیطی، نماز نباید تنها یک فریضه فردی تلقی شود، بلکه باید به صورت یک فرهنگ جمعی و سازمانی نهادینه شود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ضرورت توجه ویژه به نماز جماعت بیان کرد: نماز جماعت نشانه وحدت، انسجام و همبستگی میان کارکنان است. بنابراین باید برای برگزاری شایسته آن در ادارات و نهادها برنامه‌ریزی دقیق صورت گیرد. محل برگزاری نماز جماعت باید زیبا، آراسته و درخور شأن این فریضه الهی باشد. نباید به صورت سطحی یا نمادین با مسئله نماز برخورد کنیم، بلکه باید با ظرافت، حساسیت و نگاه تشویقی، جایگاه نماز را ارتقاء دهیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم همچنین بر اهمیت استمرار یاد و خاطره شهدا تأکید کرد و گفت: یکی از ارزشمندترین سوژه‌هایی که می‌تواند دستمایه تولید آثار فرهنگی و هنری شود، مرور خاطرات شهدای مظلوم در دوران اسارت است. این خاطرات سرشار از معانی عمیق انسانی، الهی و انقلابی است و می‌تواند در قالب فیلم، مستند یا دیگر تولیدات فرهنگی، پیام مقاومت و معنویت را به نسل‌های آینده منتقل کند.
وی در ادامه به عملکرد استان‌ها در حوزه اقامه نماز اشاره کرد و بیان داشت: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده توسط ستاد اقامه نماز کشور در سال گذشته، سه استان موفق به کسب بالاترین رتبه‌ها شدند. این موفقیت‌ها نشان می‌دهد که با برنامه‌ریزی مناسب، توجه مدیریتی و پیگیری مستمر، می‌توان سطح اقامه نماز را در سراسر کشور ارتقاء داد. امیدواریم در سال جاری، تمامی استان‌ها به این سطح از موفقیت دست یابند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از تشکیل شورای اقامه نماز خبر داد و اظهار داشت: شورایی به مسئولیت ملک محمد نجفی، معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل خواهد شد تا با برنامه‌ریزی و طراحی تفاهم‌نامه‌ای مشترک با ستاد اقامه نماز کشور، چارچوب‌های همکاری مشخص شده و فعالیت‌های فرهنگی مؤثرتری در زمینه ترویج نماز انجام گیرد. در این تفاهم‌نامه برنامه‌ریزی دقیق برای بنیاد شهید نیز به وضوح ذکر شده است.
وی در پایان، ضمن ابراز امیدواری نسبت به آینده این حرکت معنوی خاطرنشان کرد: با همراهی همه همکاران، انتظار داریم در جلسات آتی شورای اقامه نماز شاهد رشد کمی و کیفی در برگزاری نماز جماعت، ارتقاء فرهنگ دینی در محیط‌های اداری و تحقق اهداف عالیه این ستاد باشیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1487341/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعهد بیش از 2 تریلیون دلاری غول‌های فناوری برای سرمایه‌گذاری در خاک آمریکا

4گوشه دنیا/ جدال دختربچه آمریکایی با پدر جنایتکارش!

پرستو صالحی و ابتذال یک برنامه یوتیوبی!

بهاره رهنما: فردای صبح نامزدی‌ با پیمان قاسم‌خانی فهمیدم اشتباه کردم!

لائوتارو بازی بارسا از دست داد: فرصت طلایی طارمی

تمجید بی‌سابقه رئیس مسترالمپیا از هادی چوپان

رئال روحیه گرفت؛ بازگشت به موقع امباپه و وینی

مختاری: سخت بردیم چون بازی را آسان گرفتیم

آکسیوس از احتمال تعویق دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد

سردار پاکپور: 100 تروریست طی عملیات حافظان امنیت به هلاکت رسیدند

مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد

استراتژی ویکی‌پدیا درباره هوش مصنوعی؛ نیروی انسانی در اولویت خواهد بود

شما با قدرت ایمانت نظر خدا را می‌توانی تغییر بدهی!

لذت سرقت و غارت به سبک آمریکایی!

ستایش بالاخره بله گفت

ساخت فصل دوم «شوگان» رسمی ‌شد

کارگران؛ قهرمانان فراموش شده سینما

گواردیولا: دیشب به بارسلونا افتخار کردم

اتهام عجیب به کمپانی روی نیمکت بایرن!

پورعلی‌گنجی و ماموریت کلین شیت برابر مس

تمدید قرارداد فوری رئال با دو بازیکن

چادرملو جایگاه بهتری را نشانه گرفته است

پیروزی نزدیک تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل موریتانی

حقوق زنان، تاثیر گزاری در اجتماع

جلیلی: چرا برای طوفان الاقصی هیچ اثری ساخته نشده است؟

والتز: ترامپ آماده صلح با ایران است

سامسونگ مشغول احداث «کارخانه‌های عظیم» در خاک آمریکا است

سرقت گل های مراسم تشییع پاپ توسط مردم!

آخر هفته چه فیلم هایی از رسانه ملی پخش می شود؟

ناریا هزارتوی یک قصه

خبر بزرگ؛ بارسا حماسه را از رئال ربود!

فوری؛ والتر ماتزاری سرمربی استقلال شد

رسمی: سیمونه اینزاگی محروم شد

بازداشت ستاره‌های تیم صنعتی در میهمانی شبانه

20 سال از اولین گل دوران حرفه‌ای مسی گذشت

بهترین گل‌های ستاره‌های زیر 21 سال

باشگاه استقلال: هنوز قراردادی با ماتزاری امضا نشده است

پوست، آینه‌ای از تنش‌های درونی انسان

بازی FBC Firebreak خرداد ماه منتشر می‌شود

آب خوردن مار را دیده بودید؟

حکمت/ نفس خود را سرزنش کنید

آغاز یک سریال تاریخی ـ فانتزی از فردا

بهترین سریال‌های 2025 که نباید از دست بدهید

پرسپولیس با کارتال به دنبال فراموشی فاجعه

غیبت مدافع بارسا در بازی برگشت با اینتر و ال‌کلاسیکو

بدون مربی، بدون دفاع؛ رئال ناشناخته در آمریکا!

رحمتی همچنان با شمس‌آذر و عنوان غول‌کش

من به میلان نیامده‌ام که زود برگردم!

انتقال تیم فوتبال هوادار به استان گلستان

خدابنده‌لو و خاطرات شیرین از دل کویر