آریا جوان

آخرين مطالب

کشف نقاشی دزدیده‌شده بروگل پس از نیم‌قرن در موزه‌ هلند گردشگری

کشف نقاشی دزدیده‌شده بروگل پس از نیم‌قرن در موزه‌ هلند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - نقاشی «زنی در حال حمل زغال‌های افروخته» اثر پیتر بروگل پسر که در سال 1974 از موزه ملی گدانسک لهستان به سرقت رفته بود، پس از پنج دهه در موزه‌ای در استان لیمبورگ هلند شناسایی شد.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آرت نت، پلیس هلند با همکاری روزنامه‌نگاران و آرتور برند کارآگاه آثار هنری، موفق شد نقاشی دزدیده‌شده «زنی در حال حمل زغال‌های افروخته» را که اثری از پیتر بروگل پسر محسوب می‌شود، در موزه‌ای در استان لیمبورگ هلند کشف کند. این نقاشی دایره‌ای شکل که حدود سال 1626 خلق شده است، همراه با اثر دیگری از آنتونی ون دایک با عنوان «تصلیب» در سال 1974 از موزه ملی گدانسک لهستان به سرقت رفت.
این اثر زنی روستایی را نشان می‌دهد که در یک منظره آفتابی با انبر، زغال‌های مشتعل را حمل می‌کند و در دست دیگر دیگی دارد. آرتور برند که در کشف آثار هنری سرقت‌شده سابقه‌ای طولانی دارد، اظهار داشت که پلیس مخفی لهستان در دوران کمونیستی ممکن است در این سرقت و همچنین مرگ یک شاهد پرونده نقش داشته باشد.
مطابق گزارش‌های آرشیوی لهستان، سرقت این اثر احتمالاً در شب 21 آوریل 1974 (1 اردیبهشت 1353) رخ داده است. صبح روز بعد، کارکنان موزه متوجه تغییراتی در نحوه آویزان بودن نقاشی شدند، اما زمانی که یکی از کارکنان خدماتی در روز چهارشنبه همان هفته، به‌طور تصادفی قاب نقاشی را از دیوار انداخت، سرقت فاش شد. در بررسی‌های اولیه مشخص شد که قاب حاوی تصویری بریده‌شده از یک مجله است، نه اثر اصلی.
تحقیقات پلیس نشان داد که سارقان از داربست‌های ساختمانی برای ورود به موزه از طریق پنجره‌ای در طبقه دوم استفاده کرده‌اند. پلیس مظنون بود که یک زوج جوان که چند هفته قبل تصویری از همین نقاشی را از یک مجله در کتابخانه بریده بودند، در این سرقت نقش داشته‌اند، اما هرگز موفق به شناسایی آن‌ها نشد.
در همان زمان، روموآلد ورنر، مأمور گمرک لهستانی، گزارشی درباره احتمال خروج غیرقانونی آثار هنری از بندر گدنیا ارائه کرد. دو روز پس از کشف سرقت در موزه، جسد او در قبرستانی پیدا شد. برند معتقد است که این قتل، نخستین سرنخ مهم در پرونده بود، اما با ورود سرویس امنیتی لهستان به تحقیقات، پرونده به‌طور ناگهانی بسته شد.
در سال 2008، پلیس لهستان به درخواست مدیر موزه ملی گدانسک تحقیقات درباره این سرقت را از سر گرفت، اما هیچ سرنخی به دست نیامد. برند اشاره کرد که تمام اسناد اولیه این پرونده از بین رفته است.
کشف این نقاشی زمانی اتفاق افتاد که یکی از خبرنگاران مجله هلندی «ویند» هنگام پوشش یک نمایشگاه در موزه گودا، آن را شناسایی کرد. او با بررسی تصاویر قدیمی دریافت که این اثر مشابه نقاشی دزدیده‌شده بروگل است، اما برای اطمینان با برند تماس گرفت. برند با بررسی پنج نسخه دیگر از این اثر، تأیید کرد که نقاشی یافته‌شده همان نمونه سرقت‌شده است.
پس از تماس با موزه و پلیس، تصاویر این نقاشی برای مقامات لهستانی ارسال شد و بررسی‌های کارشناسی تأیید کرد که این اثر، همان نقاشی مفقودشده است. پلیس هلند اکنون در حال بررسی روند قانونی برای بازگرداندن آن به موزه ملی گدانسک است.

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1465940/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

تماشای تلویزیون بدون نیاز به اینترنت و وای‌فای؛ مالک نوکیا گوشی متفاوتی می‌سازد

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»

تیغ تا حالا سُریده روی پوستت؟!

گل اول اینتر به بارسلونا توسط مارکوس تورام

حسرت و ناراحتی کریستیانو رونالدو پس از ناکامی النصر از صعود به فینال لیگ نخبگان آسیا

پلیس مانع درگیری هواداران بارسلونا و اینتر!

گل دوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل اول بارسلونا به اینتر توسط لامین یامال

چه تکنیک نابی داره یامال؛ بارسلونا 1-2 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

تغییرات ساختار خانواده‌ها و افزایش سن ازدواج

گام بلند سامسونگ برای ایجاد انقلاب در گوشی های آینده

رده بندی بهترین دوربین گوشی جهان در ماه آوریل؛ خبری از سامسونگ نیست

گوناگون/ آخرین نگهبانان جنگل‌های آمازون

این مار افعی بومی شمال را دیدید فرار کنید

آبشار شوی در دزفول

معانی لوگو های ایرانی

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود