سه شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴

بنیاد شهید و امور ایثارگران

به مناسبت دهه مبارک فجر؛

مسابقات دارت و تنیس روی میز ویژه بانوان ایثارگر کشور در لرستان برگزار شد

مسابقات دارت و تنیس روی میز ویژه بانوان ایثارگر کشور در لرستان برگزار شد
آریا جوان - در مسابقات دارت و تنیس روی میز ویژه بانوان ایثارگر کشور، تیم دارت و تنیس بانوان ایثارگر استان لرستان مقام سوم را کسب کرد.
  بزرگنمايي:

آریا جوان - در مسابقات دارت و تنیس روی میز ویژه بانوان ایثارگر کشور، تیم دارت و تنیس بانوان ایثارگر استان لرستان مقام سوم را کسب کرد.

به گزارش ایثار،، مسابقات دارت و تنیس روی میز ویژه بانوان ایثارگر کشور به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد.
در این دوره از مسابقات که با شرکت 8 نفر از بانوان ایثارگر لرستانی رامسر برگزار شد، تیم دارت بانوان توسط سرکار خانم «افسر شامخی» مقام سوم کشوری را کسب نمودند.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در پی کسب مقام سوم تیم دارت و تنیس روی میز بانوان ایثارگر لرستان در مسابقات کشوری پیام تبریکی صادر کرد.
بسمه تعالی
کسب مقام سوم "تیم دارت و تنیس روی میز" بانوان ایثارگر لرستان در میابقات کشوری در سایه الطاف الهی، تلاش متعهدانه و ِغیرتمندانه بانوان ایثارگر و در سایه زحمات بانوی ایثاگر، سرکار خانم «افسر شامخی» کارنامه درخشان و پرافتخار جامعه ایثارگر ثبت شد.
اینحانب ضمن قدردانی از تلاش اعضای تیم دارت و تنیس روی میز، کسب این مقام ارزشمند را که نشانگر توانایی و شایستگی های بانوان ایثار می‌باشد، را به جامعه ایثارگر لرستان، خانم«افسر شامخی» و خانواده های محترمشان تبریک عرض نموده و از خداوند منان بهروزی و عزت روزافزون مسالت دارم.

آریا جوان


نظرات شما