آریا جوان

آخرين مطالب

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر:

کارگروهی از نخبگان شاهد و ایثارگر موضوع تامین مسکن ایثارگران را پیگیری می‌کنند بنیاد شهید و امور ایثارگران

کارگروهی از نخبگان شاهد و ایثارگر موضوع تامین مسکن ایثارگران را پیگیری می‌کنند
  بزرگنمايي:

آریا جوان - مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با اشاره به برگزاری اولین نشست کارگروه نخبگانی مسکن ایثارگران گفت: اعضای این کارگروه مطرح کردند که با توجه به تفاهم‌نامه‌ منعقد بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت راه و شهرسازی، ضرورت دارد اجرای این تفاهم نامه با هدف تامین مسکن ایثارگران را پیگیری کنند.

به گزارش ایثار، عادل مهری با اشاره به برگزاری اولین جلسه کارگروه نخبگانی مسکن ایثارگران گفت: اولین جلسه کارگروه نخبگانی مسکن ایثارگران در مرکز دانش‌پژوهان برگزار شد و اعضای کارگروه به بحث و گفتگو پرداختند. با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که آقای مهندس اوحدی برای تامین مسکن ایثارگران با وزارت راه و شهرسازی انجام دادند این کارگروه وظیفه خود می‌داند که برای تحقق این تفاهم‌نامه پیشنهاداتی را ارائه دهد.
مهری افزود: یکی از موضوعاتی که رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به آن تاکید داشت استفاده از ظرفیت نخبگان بود. لذا با توجه به وجود ظرفیت‌های نخبگان ایثارگر در حوزه مسکن، معماری و شهرسازی این کارگروه با هدف تحقق برنامه‌های مختلف بنیاد از جمله پیگیری اجرای تفاهم‌نامه برای حل مشکل تامین مسکن ایثارگران، شروع به فعالیت کرد.
وی افزود: اولین نکته که اعضای کارگروه به آن توجه داشتند؛ ساختار، مسیر عملکرد یا تعیین نقشه راه کارگروه با عنایت به اهداف پیش رو بود. نکته دوم، با توجه به نیاز کارگروه برای پیگیری برخی امور در استان‌ها مانند اجرای تفاهم‌نامه در استان‌ها مقرر شد که برای بهبود روند پیشرفت تصمیمات این کارگروه، کارگروه‌های متناظر در استان‌ها شکل بگیرد. اعضای این کارگروه در استان‌ها باید افرادی از نخبگان ایثارگر باشند که عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان هستند. 
مهری افزود: اولین مصوبه این کارگروه، تشکیل کمیته ارزیابی کیفیت روند اجرای تفاهم‌نامه منعقد شده بین بنیاد و وزارت راه و شهرسازی است تا باتوجه به بند 20 متن تفاهم‌نامه، پیشرفت و اجرایی شود. این موضوع هر سه ماه توسط یک کمیته مورد ارزیابی و گزارش شود تا آسیب‌شناسی و رصد کنند تا در راستای تامین مسکن ایثارگران آیین‌نامه تدوین شود.
وی گفت: با همکاری مشترک بین بنیاد شهید و امور ایثارگران ، وزارت راه و شهرسازی و بنیاد ملی نخبگان پیشنهاد می‌شود در چارچوب ظرفیت قانونی ایجاد شده برای نخبگان کشوری، اقداماتی برای تامین مسکن نخبگان ایثارگر انجام دهد. 
مهری تصریح‌کرد: مصوبه بعدی، تدوین آیین‌نامه پیگیری و مطالبه اجرای تفاهم‌نامه در استان‌ها است. در سفر استانی مهندس اوحدی، تفاهم‌نامه‌ای منعقد می‌شود که چند موضوع اهمیت دارد تامین و حل مشکل مسکن ایثارگران است. یکی از وظایف اصلی و مهم کارگروه مسکن در استان‌ها مطالبه‌گری تفاهم‌نامه‌هایی بین مهندس اوحدی و استاندار در استان‌ها است.
وی گفت: مصوبه بعدی اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی در حوزه مسکن که توسط بنیاد تدوین یا به تایید می‌رسد و با گذشت زمان مشخص می‌شود که برخی موانع ایجاد شده است مانند واگذاری زمین به نام شهید که باعث می‌شود هم همسر شهید و هم فرزندان شهید با مانع فرم "ج" قرمز مواجه شوند. مصوبه دیگر توسط اعضای کارگروه آسیب‌شناسی و تهیه لیست چالش‌ها و راه‌حل‌های چالش‌های مسکن ایثارگران انجام شود و از افراد اصلی که می‌توانند برای رفع چالش اثرگذار باشند. دعوت و جلسات هم‌اندیشی با آنها برگزار شود.
مهری اظهارداشت: استفاده از حمایت‌ها و ظرفیت‌های هلدینگ مسکن مثل سازمان اموال و املاک کوثر و ارائه راه حل پیشنهادی به وزارت راه و شهرسازی و ادارات کل راه و شهرسازی استانی،با توجه به ظرفیت قانونی پیش‌بینی شده می‌تواند راه‌گشا باشد. 
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1437760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این گوشی‌های سامسونگ به اولین آپدیت ماهانه سال 2025 مجهز شده‌اند

بیان آیت الله جوادی آملی درباره شعر استاد شهریار

نمایی زیبا از ساحل خلیج فارس

ناراحتی شدید هادی عامل از مدیران شبکه افق: خدا دلشونو بشکنه!

تاثیر اعداد روی زندگی جناب خان

مارسکا: با توجه به تعداد شوت‌ها، مستحق برد بودیم!

قدرت‌نمایی لژیونر ایران در اروپا

کوجو پنجاه و ششمین خارجی تاریخ استقلال!

بنیامین فرجی: می‌خواهم دومین طلا را هم در تونس بگیرم

خیال یووه از خرید آرائوخو و موآنی راحت است

سرمربی بسکتبال: کار بزرگی انجام دادیم

پپ نزدیک بود اورتگا را بزند!

فاضلی: حاضرم خسارت وارده به میکروفن صداوسیما را پرداخت کنم

شرط عراقچی برای مذاکره هسته‌ای با دولت جدید آمریکا

انتقاد تندوتیز خالق اندروید از بیل گیتس و مایکروسافت

حکمت/ دیدار مستضعفان نشانۀ فروتنى است

تقویم تاریخ/ آغاز نخستین مهاجرت مسلمانان مکه به حبشه

فال حافظ چهارشنبه 26 دی 1403

فال روزانه چهارشنبه 26 دی 1403

از تنوع موضوعی فیلم‌ها تا سرمایه‌گذاران ارگانی در «فیلم فجر» 43

محبی پرسپولیس را سورپرایز می‌کند!

سلطانی: پائز یک سر و گردن از والیبال ایران پایین‌تر بود

استقلال نه، سهرابیان در نساجی می‌ماند

رضایت موسیمانه از عملکرد بختیاری‌زاده

ترکیب منتخب نیم‌فصل لالیگا به انتخاب هوش مصنوعی!

اشلوت: نمی‌توانم بیشتر از این به تیم فشار بیاورم

کیف چرم سفید را چطور نو کنیم؟

پاسخ پزشکیان به ادعاهای مطرح شده علیه ترامپ؛ ایران برنامه‌ای برای ترور ندارد

مشاور امور روحانیت احمدی‌نژاد درگذشت

تفال/ دل می‌رود ز دستم صاحبدلان خدا را

زمان عرضه گلکسی S25 Slim حوالی اردیبهشت خواهد بود

فارست 1-1 لیورپول؛ اشلوت به روزهای سخت رسید

آتالانتا 1-1 یووه؛ مساوی دست از سر موتا برنمی‌دارد

خلاصه بازی برنتفورد 2 - منچسترسیتی 2

عامل: عاشق زندگی در ایران و مشهد هستم

عامل: با هیچ پولی گزارشگری کشتی را کنار نمی‌گذارم

واکنش دیدنی سلس روی شوت صلاح؛ ناتینگام فارست 1-1 لیورپول

برنتفورد 2-2 سیتی؛ بریس فودن هدر رفت!

چرا زمان گاهی سریع‌تر و گاهی کندتر می‌گذرد؟

دو موقعیت پیاپی برای شاگردان گاسپرینی؛ آتالانتا 0-1 یوونتوس

کادو و یادگاری جالب محسن کیایی برای هادی چوپان

بازگشت درخشان شاگردان فرانک؛ برنتفورد 2-2 منچسترسیتی

آکه ناجی پپ؛ برنتفورد 2-2 منچسترسیتی

گل اول لیورپول توسط دیوگو ژوتا در دقیقه 66

گل اول آتالانتا توسط متئو رتگی در دقیقه 78

موقعیت‌ عالی ژوتا؛ ناتینگام فارست 1-1 لیورپول

گل دوم چلسی به بورنموث روی ضربه آزاد دیدنی ریس جیمز

متس سلس دروازه را نجات داد؛ ناتینگام فارست 1-1 لیورپول

توپ را از روی خط دفع کرد؛ ناتینگام فارست 1-1 لیورپول

صحبت‌های گواردیولا با گواردیول بعد از پایان بازی برنتفورد و منچسترسیتی