آریا جوان - ورزش 3 /دختر ملی پوش تنیس روی میز پس از پایان مسابقات قهرمانی جهان در دانمارک ناپدید شد.
در بیانیه فدراسیون تنیس روی میز آمده است: «باران ارجمند ملیپوش نوجوان زیر 15 سال ایران که برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان در سوئد حضور داشت، پس از پایان مسابقات کاروان ایران را ترک کرد.
![]()
این ورزشکار نوجوان بدون اطلاع و هماهنگی فدراسیون پس از پایان مسابقات قهرمانی جهان و حین بازگشت تیم به کشور، خود را به پلیس شهر کوپنهاگ معرفی کرد و از دسترس مسئولان تیم خارج شد. این درحالی است که شیوه نامههای مراقبتی و معمول، در تمامی مراحل برای ورزشکاران اعزامی انجام گرفته بود.
پس از اطلاع مسئولان فدراسیون از این اتفاق، موضوع بصورت فوری از طریق سفارتخانه ایران در سوئد و دانمارک و در تماس با خانواده این ورزشکار مورد پیگیری قرار گرفت و در حال حاضر اقدامات لازم برای کسب اطلاع از وضعیت او در جریان است.
بر اساس این گزارش، ارجمند در مسابقات انفرادی در مرحله یک شانزدهم و در مسابقات دوبل در مرحله یک هشتم از دور رقابتها کنار رفته بود.