جمعه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
بنیاد شهید و امور ایثارگران

بررسی مشکلات تعدادی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان خوزستان

آریا جوان - ملاقات عمومی حسن نورانی مدیرکل و معاونان ستادی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان با جامعه ایثارگران روز دوشنبه ۲۱خردادماه ۱۴۰۳برگزار شد.
  بزرگنمايي:

آریا جوان - ملاقات عمومی حسن نورانی مدیرکل و معاونان ستادی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان با جامعه ایثارگران روز دوشنبه 21خردادماه 1403برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، در این ملاقات، تعدادی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران طی دیدار چهره به چهره با مدیرکل و معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان، مسایل و مشکلات خود را مطرح کردند.
مسئولان حاضر در ملاقات عمومی، دستورات لازم را به منظور تسریع در خدمت‌رسانی و روند امور اداری خانواده‌های شاهد و ایثارگر اتخاذ کردند.
گفتنی است ملاقات عمومی دوشنبه هر هفته در اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان واقع در کیانپارس، نبش خیابان موحدین برگزار می‌شود.
انتهای پیام/


نظرات شما