به دیار کبابخورهای حرفهای خوش آمدید!
گردشگری
بزرگنمايي:
آریا جوان - توریسم آنلاین: اردبیل، شهر کبابیهاست! حتی امروز که چهره شهر مدرن شده و فست فودهای مختلفی در هر گوشه شهر سبز شده است، قلب تجاری شهر همچنان در قرق کبابیها و چلوکبابیهاست و اردبیلیها، کبابخورهای قهاری هستند که نظیر ندارند!
به گزارش توریسم آنلاین ، خورشت «پیچاق قیمه» یا «قیمه کاردی» یکی از غذاهای منحصر بهفرد اردبیلی است که ترجمه دقیقش میشود «چاقو قیمه»! پیچاق قیمه از گوشت خلالی شده(کبریتی)، بادام و پیاز تهیه میشود که روی آن تخممرغ میریزند.
برای پخت این غذا، ابتدا دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را در کمی روغن تفت دهید وگوشت خرد شده خیلی ریز را در آن ریخته و کمی هم بزنید. حالا آب گوشت، یک سوم لیوان آبغوره و نمک را اضافه کنید. سپس گوشت را در ماهیتابه پخش کرده و یک سوم لیوان خلال بادام پخته و زعفرانی شده را روی مواد بریزید و بگذارید تا آب خورشت کم شود. بعد، زعفران دم کشیده و خلال پیاز سرخ و طلایی شده را روی آن ریخته و به تعداد نفرات، تخممرغهایی را در فواصل منظم روی خورشت بریزید و سپس حرارت را کم کنید تا تخممرغها پخته شده وخورشت جا بیفتد.
همچنین اگر مقداری از زعفران را در حین پخت تخممرغها روی زردهها بریزید، پیچاق قیمۀ خوش رنگو لعابتری خواهید داشت وتخممرغها زیباتر دیده خواهند شد.
نکته: یادتان باشد باید مراقب باشید تا خورشت در همه مراحل، مقداری آب داشته باشد تا ته نگیرد. همچنین میتوانید وقتی خورشت را در ظرف کشیدید، روی هر ظرف خورشت، یک تخممرغ نیمرو شده بگذارید و روی تخممرغ را کمی دارچین بپاشید. پیچاق قیمه را، هم با نان و هم با برنج سرو میکنند.
رستوران های روباز مشهد
رستوران نزدیک حرم مشهد
لیست وسایل سفر به مشهد با اتوبوس
دیار کبابخورهای حرفهای:
اردبیل، شهر کبابیهاست! حتی امروز که چهره شهر مدرن شده و فست فودهای مختلفی در هر گوشه شهر سبز شده است، قلب تجاری شهر همچنان در قرق کبابیها و چلوکبابیهاست و اردبیلیها، کبابخورهای قهاری هستند که نظیر ندارند!
کبابیهای اسم و رسم دار اردبیل، به پیشوند «حاجی«شان معروفند. حاجی بیوک آقا، حاجی مالک و حاجی قربان. این کبابیها، قدمت و اصالتشان را با همین پیشوندی که دارند، روی تابلوی مغازههایشان اعلام میکنند.
پیشنهاد ویژه:
اردبیلیها هر چقدر که در «نان و کباب» شهرهاند و مدعی، اما در «چلوکباب»، قافیه را به سرعینیها باختهاند!
کباب برگ از جمله کبابهای پرزحمتی است که درست کردنش تخصص ویژهای میخواهد و شما، حد اعلای این تخصص را در چلوکبابیهای سرعین میتوانید سراغ بگیرید. سرعین با فاصله 15 دقیقهای تا اردبیل، به نوعی اتاق پذیرایی استان هم محسوب میشود و به خاطر آبگرمهای معروفش، پذیرای میهمانهایی است که به این شهر توریستی سفر میکنند. پس از یک آب تنی یکی دو ساعته در گاومیش گلی، حسابی گرسنه میشوید و نیاز به یک وعده غذایی پر و پیمان دارید!
-
شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵:۰۷
-
۴ بازديد
-
-
آریا جوان
لینک کوتاه:
https://www.aryajavan.ir/Fa/News/1086765/